يه سوال داشتم ممنونم ميشم پاسخ بديد
يك فولدر هستش در داكيومنت به نام kaspersky lab كه حدود 2 گيگ فضا گرفته چون فضاي درايو c من در حال پر شدن هستش ميشه مسير اين فولدرو عوض كرد و پاكش كرد؟
ممنونم ازتون
يه سوال داشتم ممنونم ميشم پاسخ بديد
يك فولدر هستش در داكيومنت به نام kaspersky lab كه حدود 2 گيگ فضا گرفته چون فضاي درايو c من در حال پر شدن هستش ميشه مسير اين فولدرو عوض كرد و پاكش كرد؟
ممنونم ازتون
سلام
مسیر فولدر دقیقا کجاست؟ اگر از محتویات پوشه عکس بزارید چه بهتر؟
به بخش قرنطینه هم نگاهی بندازین ممکنه در طول زمان پر شده باشه میتونید قرنطینه رو خالی کنید البته قبل از پاک کردن ببنید فایلی به اشتباه قرنطینه نشده باشه
Last edited by kases; 08-02-2013 at 18:32.
نسخه نهایی pure3 احتمالا 1 ماه دیگه منتشر میشه!
Last edited by kases; 08-02-2013 at 19:23.
ممنون از پاسختون
مشکل اینجاست که سیستم من کمی قدیمی و ضعیفه ( لب تاپ با رم 1 و سی پی یو 1.6 ) و کاسپر خیلی سیستم رو کند می کنه . شنیدم که کاسپر 2013 2 گیگ رم می خواد !! حالا می خوام بدونم که آیا آنتی ویروس سبک دیگری با کارایی های خوب کاسپر اینترنت سکیوریتی می تونید به من معرفی کنید ؟ اتصال من با اینترنت زیاده و از توجان ها و ویروسهای اینترنتی می خوام در امان باشم
با تشکر
Panda cloud antivirus
سوال بیشتر داشتی اینجا مطرح کنید
![]()
مهم :نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
l ممنون از تذکرتون
فقط می خواهم بدونم که ایا واقعا کسپر 2013 سنگین تر از 2011 است و اینکه می گن 2 گیگ رم می خواد درسته ؟
سلام دوستان...از KIS 2013 استفاده میکنم...جدیدا توی یاهو مسنجر نمیتونم voice & video call استفاده کنم و دلیلشم کسپره! چون وقتی غیرفعالش میکنم همه چی درست میشه...انگار یه جوری سورس vc & video رو بلاک کرده. بعلاوه اینکه توی نرم افزار webfreer نمیزاره کلا هیچ سایتی رو باز کنم...در کل خیلی اعصاب خورد کن شده...با نسخه ی قبلیش هم کلی مشکل داشتم...همه ی نرم افزارا و فایل های نصبی رو بلاک میکرد...اصلا خیلی کاربر رو محدود میکنه...قبول دارم که نرم افزار خیلی قوی هست ولی این محدودیاتاش باعث میشه آدم ازش نا امید بشه!
حالا به نظرتون چجوری باید این مشکل یاهو و webfreer رو رفع کنم؟ در ضمن هر دو نرم افزار توی لیست trusted هستن.
ممنون
با سلام من 3 ساله دارم از کاسپر استفاده میکنم ولی چندی پیش که ویندوز عوض کردم با نصب کردن کاسپر با ارور
windows cannot access the specified device,path,or file.you may not have the approprite permissions access the item
روبرو میشم .اگه انتی ویروس رو exit کنم برنامه ها کار میکنه!کلافه شدم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
به این مسیر برید
setting>application control>application
در لیست برنامه ها بر روی یاهو مسنجر دابل کلیک کنید طبق تصویردر سربرگExclusions تیک گزینه do not scan traffic رو بزارید و یاهو مسنجر رو یه بار از کنار ساعت exit کنید و دوباره اجراش کنید.
همین مراحل برای برنامه webfreer انجام بدید.
محتوای مخفی: Exclusions
سلام
ممکنه برنامه های شما در بخش اپلیکیشن کنترل محدود شده باشن
وارد تنظیمات کسپر شوید وبه این مسیر برید
setting>application control>application
برنامه هایی که در گروهای High ,Low Restricted هستند بر روی انها کلیک راست کنید و به گروه trusted منتقل کنید
البته برنامه هایی که اطمینان دارید سالم هستن به این گروه منتقل کنید.
Last edited by kases; 11-02-2013 at 05:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)