لطفا حذف شود![]()
لطفا حذف شود![]()
Last edited by ali.reihani; 07-08-2013 at 18:52.
چقدر سرعت دانلود از سرور های آپدیت نود پایینه !!!! الان از عصری تا حالا میخواهد 40 مگ دانلود کنه نمیتونه
یا قطع میشه یا سرعت فوق العاده پایینه !
راهی نداره ؟
اینترنت شما سرعت اش کمه!
یک تست بزن تصویرش را پیام خصوصی بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام" شب همگی ( البته نصف شبه) بخیر
با اجاز ادمین این برنامه رو خواستم برای کم شدن مشکل دریافت یوزر -پس ناد32 ب دوستان معرفی کنم
TNOD User & Password Finder توی گوگل بسرچند ورژن جدیدش الان 1.4.2.3 هست. چند کیلو بیتم بیشتر نی. تنظیماتشو انجام بدند ک چیز خاصی هم نداره. هر چی سایت ارائه دهنده یوزر میشناسند بهش معرفی کنند. تعداد سروراشم بذارند 20 تعداد بررسی لایسنس هم هر چی بالاتر بهتر. آخرش بین 30-40 تا یکی معتبر پیدا میکنه، خودشم توی ناد قرار میده.
راستی اگه آنتی ویروسا گیر میدند طوریش نی. ب خاطر برنامه نویسیشه
آخ بازم یادم رفت : %100 بیشتر سایتهای ارائه دهنده سریال ، مسدودند. پس موقتا برای 10 دقیقه ناد رو ب حالت اغما ببرید. بعد خودش بیدار میشه میفهمه آپدیت شده
موفق باشید
Last edited by .AraMesh.; 07-08-2013 at 23:48.
سلام سرورتون رو عوض کردین یا نه؟؟؟
اینجا ها اینا هستند:1-
2-این یک جایه دیگه هستش:
Last edited by ali.reihani; 08-08-2013 at 15:35.
شاید بلاک شدید میتونید از لایسنس های مجازی ارزون استفاده کنید یوزر نیم منو ببینید
سلام
سرورهای تریال آپدیت سرعتشون کمه یا لایسنس ارجینال بگیرید یا از لایسنس مجازی استفاده کنید مثل یوزر من![]()
یک بار اپدیت افلاین کن بعد هر روز اپدیت انلاین.
دوستان کجایین بیان ما که چیزی سرمون نمیشه بندگان خدا رو سردر گم میکنیم!
لطفا بیاید سر بزنید و کمک کنید!
آقا ای ست نود چرا شما از همه تشکر کردید الان دلیلتون چی بوده که از این هم تشکر کردید:
Last edited by ali.reihani; 08-08-2013 at 19:35.
حمایت از کاربران عزیز که زحمت میکشن![]()
دوستان عزيز من آنتي ويروس avg داشتم كه به علت اينكه ديگه قابليت آپديت را به علت تحريم نداشت و ضمنا يك ويروس در سيستم شناسايي كرده كه نميتونست حذف كنه و بهمين علت سيستم خيلي خيلي كند شده بود اونو uninstal كردم و آلان ميخوام چيزي مثل نود 32 يا يكي ديگه نصب كنم . آيا ميشه بصورت رايگان پيدا كنم و دانلود كنم؟ آلان بدون آنتي ويروس هستم .خيلي جرات نميكنم برم تو سايت ها ي مختلف. با سپاس و تشكر از راهنمايي تون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)