تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 421 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

جدیدا بو گندو و حال به هم زن شدم یه وقتایی ممکنه پیش کسی باشی خیلی بده ... خیلی ....

بوی عرق بدن با ادکلن حل میشه ... (آخ که چقدر بدم میاد از این تابستون لعنتی که از راه میرسه )
    اما بوی دهان ...
    من معمولا شبها نخ دندان میکشم و شاید بعضی شبها مسواک نزنم اما صبحش حتما میزنم ...
    اما بازم بوی بد دهنم بعضی اوقات هست ...
    چایی و بقیه مایعات رو امتحان کردم ... در طول روز مصرف مرتب داشته باشی خوب کنترل میکنه ....
    راهکار دوستان ؟
    سلام دوست عزیز
    آب زیاد بنوشید در طول روز///حتما یکسر به دندان پزشک بزنید تا از سالم بودن دندون هاتون مطمئن بشید((خیلی وقتا متوجه یک دندون خراب فرضا در فک بالا نیستیم و...))
    آدامس همیشه همراهتون باشه یا اسپری خوشبوکننده دهان همچنین قرص های نعناع هم تاثیر خیلی خوبی دارند

2. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جدیدا بو گندو و حال به هم زن شدم یه وقتایی ممکنه پیش کسی باشی خیلی بده ... خیلی ....

بوی عرق بدن با ادکلن حل میشه ... (آخ که چقدر بدم میاد از این تابستون لعنتی که از راه میرسه )
    اما بوی دهان ...
    من معمولا شبها نخ دندان میکشم و شاید بعضی شبها مسواک نزنم اما صبحش حتما میزنم ...
    چایی و بقیه مایعات رو امتحان کردم ... در طول روز مصرف مرتب داشته باشی خوب کنترل میکنه ....
    راهکار دوستان ؟
    میتونین از فوراید هم استفاده کنین. بعضی شبا شاید یک شب درمیون بعد از مسواک زدن، نخ دندون و در آخر فلوراید مصرف کنین.
    وقتی مسواک میزنین روی زبان و تا جایی که حالتون بد نمیشه رو تمیز کنین. بعضی اوقات روی زبان نزدیک حلق مشکل بوی بد رو ایجاد میکنه.

4. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اما بوی دهان ...
    راهکار دوستان ؟

بوی دهان دلیل اصلی ان داشتن دندان خراب است ....

حتما در مورد این موضوع به یک دندان پزشک مراجعه کنید........

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اقا من اخلاق تند و تیزی دارم و با همه دعوا دارم و کم پیشمیاد با کسی گرم بگیرم.(بجز دوستان قدیمی)

حالا از نظر شما این اخلاق و صفت رو باید ترک کنم؟

[خودمونی بگم همه رو تا درصدی میکوبم].

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اقا من اخلاق تند و تیزی دارم و با همه دعوا دارم و کم پیشمیاد با کسی گرم بگیرم.(بجز دوستان قدیمی)

حالا از نظر شما این اخلاق و صفت رو باید ترک کنم؟

[خودمونی بگم همه رو تا درصدی میکوبم].
    فکر میکنم که از سوالتون مشخص هستش خودتون هم راضی نیستید از این شرایط وگرنه مطرحش نمی کردید
    بنظر من اخلاق خوبی نیست
    برای شروع شما میتونید جاهایی که لزومی نداره سکوت کنید! یعنی هروقت خواستید بقول خودتون تند و تیز صحبت کنید با کسی سعی کنید سکوت کنید ((البته جاهایی که حرف زدن الزامی نیست وگرنه مثلا کسی از ادم سوال بپرسه که نمیشه سکوت کرد))
    در مرحله بعدی سعی کنید اگر حوصله کسی رو ندارید بجای کوبیدنش اگر سوالی ازتون پرسید و خواست هم کلام بشه باهاتون مختصر جوابش رو بدید که نشون بدید بی میل هستید به گفتگو اینجوری ادامه پیدا نمیکنه ولی وجهه شما هم حفظ میشه و متهم به بداخلاقی نخواهید شد.

8. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    فرض کنید یک مطلبی رو در مورد یکنفر می خواید برای شخص دیگه ای پیامک کنید
    از شانس بد، اون مطلب رو برای خود اون فرد پیامک می کنید............
    واقعا چه عکس العملی باید نشون داد؟؟!!!

این سوتی رو من دادم
    البته مطلب بدی نبود ولی به هر حال طرف کمی تا قسمتی حالش گرفته شد و رو در رو به من گفت که زیر آب منو می زنی و ....
    واقعا زیرآب زنی نبود!!!!
    الان نمی دونم باید دقیقا به طرف چی بگم!؟؟؟

10. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    فرض کنید یک مطلبی رو در مورد یکنفر می خواید برای شخص دیگه ای پیامک کنید
    از شانس بد، اون مطلب رو برای خود اون فرد پیامک می کنید............
    واقعا چه عکس العملی باید نشون داد؟؟!!!

این سوتی رو من دادم
    البته مطلب بدی نبود ولی به هر حال طرف کمی تا قسمتی حالش گرفته شد و رو در رو به من گفت که زیر آب منو می زنی و ....
    واقعا زیرآب زنی نبود!!!!
    الان نمی دونم باید دقیقا به طرف چی بگم!؟؟؟
    مطلبی که بیان کردید در جهت تعریف از ایشون بوده یا ذکر بدیش؟
    یا نه صرفا یک اتفاق در مورد ایشون رو بیان کردید؟

اگر بدیش رو گفته باشید که واقعا کاریش نمیشه کرد فقط عذرخواهی!

اگر خوبیش رو گفته باشید که خب بگید همینجوری حرف از دوستان شد من داشتم برای فلانی میگفتم که تو چقدر اقایی و فلانی و فلان

اگر هم یک اتفاق رو در مورد ایشون بیان کردید میشه بگید که با یکی از دوستای مشترکتون حرف ایشون شده بود شما هم در جهت ستایشش فلان اتفاق رو داشتید نقل میکردید که تهش بگید وای فلانی چقدر خوبه

یا بگید برای یکی از دوستان که پیام در اصل به اون قرار بوده برسه حادثه مشابهی اتفاق افتاده شما خواستید به اون کمک کنید اومدید نقل کردید اتفاقی که برای این دوستتون افتاده رو((همین که اصطلاحا غیبتش شده))

12. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حالا که بحثتون گل انداخته یک سوال خواستم بپرسم:

با دختر چادری چجوری بایست وارد روابط شد ؟

قیافه هم خیلی نداره ... ولی ای... بدم نیست ... از نظر روابط عمومی و اجتماعی فکر کنم خوب باشه ...

ولی این جورایی که بوش میاد بر خلاف ظاهر و لباس پوشیدنش سر و گوشش میجنبه گویا !! ... عرض میکنم خدمتتون ... دستگیرم شد که ترم قبلی با یکی از بچه ها رابطه ای داشتند و چند وقت پیش کات شدند ...

بعد قسمت مهم داستان اینکه آمارشو درآوردم باباش هم مث اینکه میلیاردر بوده و الانم وضع اقتصادی خانواده شون فضاییه ...(البته گویا پدرشون هم به رحمت خدا رفتند... )

مورد به این خوبی رو میخوامش ... میخوام یک پروژه دراز مدت با اهدافی بلند رو کلید بزنم...

در مورد خودمم بگم که قبلا شکست عاشقانه خوردم و بعد از او دیگه به هیچکی دل ندادم و دل از او هم نکندم ...

و در خصوص کیس جدید تنها و تنها با اهداف مالی میخوام وارد شم ولاغیر !
    Last edited by banii; 11-05-2014 at 21:58.

14. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

حالا که بحثتون گل انداخته یک سوال خواستم بپرسم:

با دختر چادری چجوری بایست وارد روابط شد ؟

قیافه هم خیلی نداره ... ولی ای... بدم نیست ...

ولی این جورایی که بوش میاد بر خلاف ظاهر و لباس پوشیدنش سر و گوشش میجنبه گویا !! ... عرض میکنم خدمتتون ... دستگیرم شد که ترم قبلی با یکی از بچه ها رابطه ای داشتند و چند وقت پیش کات شدند ...

بعد قسمت مهم داستان اینکه آمارشو درآوردم باباش هم مث اینکه میلیاردر بوده و الانم وضع اقتصادی خانواده شون فضاییه ...(البته گویا پدرشون هم به رحمت خدا رفتند... )

مورد به این خوبی رو میخوامش ... میخوام یک پروژه دراز مدت با اهدافی بلند رو کلید بزنم...
    شاید پولدار باشه و اوضاع اقتصادی خانواده ی اون فضایی!!

ولی مگه با یکی رابطه نداشت بعد کات شد؟
    خوب اگه دختر درستی بود چنین رابطه هایی داشت؟ حالا هر چی هم چادر بپوشه.
    عزیز به ظاهر نگاه نکن.

16. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

فکر میکنم که از سوالتون مشخص هستش خودتون هم راضی نیستید از این شرایط وگرنه مطرحش نمی کردید
    بنظر من اخلاق خوبی نیست
    برای شروع شما میتونید جاهایی که لزومی نداره سکوت کنید! یعنی هروقت خواستید بقول خودتون تند و تیز صحبت کنید با کسی سعی کنید سکوت کنید ((البته جاهایی که حرف زدن الزامی نیست وگرنه مثلا کسی از ادم سوال بپرسه که نمیشه سکوت کرد))
    در مرحله بعدی سعی کنید اگر حوصله کسی رو ندارید بجای کوبیدنش اگر سوالی ازتون پرسید و خواست هم کلام بشه باهاتون مختصر جوابش رو بدید که نشون بدید بی میل هستید به گفتگو اینجوری ادامه پیدا نمیکنه ولی وجهه شما هم حفظ میشه و متهم به بداخلاقی نخواهید شد.

نشد فدات شم من که نگفتم قصد ترک اونو دارم یا چیزی شبیه به این.....
    حتی توی پست من هم نگاه کنی میبینی که من گفتم ایا باید این اخلاق رو ترک کنم یا در مواقعی مفید واقع میشه؟

ولی بازم که نظر خودتون رو بیان کردید ممنونم......

18. این کاربر از sasansamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •