چون لوله دودکش زانوی خورده ،حتماً باید پکیج فن دار نصب کنید. در غیر اینصورت مشکلات زیادی براتون پیش میاد و پکیج هم خیلی خوب کار نمیکنه.
چون لوله دودکش زانوی خورده ،حتماً باید پکیج فن دار نصب کنید. در غیر اینصورت مشکلات زیادی براتون پیش میاد و پکیج هم خیلی خوب کار نمیکنه.
:-)
دقیقا این جوریه:
یکی 15 پره... 2تا 20 پره... و 3تا 25 پره
مارکش ایران رادیاتوره... از 30 تا 80 درجه داره که ما معمولا میزاریم رو 60 درجه... حالا وضعیت چطوریه؟
با سلام آقا من یک پکیج مرکوری مدل 24 هزار دارم جدیدا وقتی که شیر آب گرم رو زیاد باز میزارم مثلا میرم حمام پکیج از فشار 1/5 الی 2 که هست یکدفعه صفر میشه و دستگاه خطا میده به نظر شما مشکل از کجاست و راه حلش چی هستش؟
حالت اول * آیا وقتی روی شوفاژ کار میکنه فشار بالا میره و از شیر اطمینان نشتی آب داریم.
حالت دوم * فقط زمانی که از آب گرم استفاده میشه افت فشار دارید.
در حالت اول مشکل از منبع انبساط و باید سرویس بشه.
در حالت دوم احتمال داره یک جای نشتی داشته باشید .و وقتی از آب گرم زیاد استفاده میکنید و رادیاتورها سرد میشه این نشتی زیادتر میشه و باعث افت فشار میشه.
فقط میتونم بگم با توجه به شرایط خونه شما و ارتباط با پشت بام (امکان داره سقف شما خوب عایقکاری حرارتی نشده باشه) گرمای رادیاتورها زود از دست میره و پکیج مجبور مدام کار کنه برای همین که پول گاز براتون زیاد میاد. یک راه اینه که تعداد جاهای نصب رادیاتور را بیشتر کنید که دیگه امکانش نیست و شما نمیتونید لوله کشی را تغییر بدید. بهتره یک بخاری کمک بذارید و دماش را هم خیلی زیاد نکنید. تا هم به پکج کمتر فشار بیاد هم اینکه حدااقل خونه گرم بشه.
Last edited by tamirkar1; 10-01-2014 at 20:02.
با سلام
من پکیج ایساتیس مدل نیواستار 26ff فن دار دارم سه چهار روزه ارور E2 میده دفترچه نوشته به علت عدم تشکیل شعله می باشد شیر گاز رو هم با زو بسته کردم و ریست کردم درست نشد علت چیه ؟ میتونه مربوط به فشار گاز باشه ؟ ممنون راهنمایی کنید![]()
اگر نوشته باشه علت عدم تشکیل شعله:
گاز قطع نشده یا اینکه فشارش کم شده باشه؟
گاز که قطع نشده ولی امکان کم شدن فشار هست البته سرویسکار موقع نصب پکیج ما گفت چون طبقه اول هستین و فشار گاز زیاده فکر کنم یه مقدار تنظیماتش رو دستکاری کرد میتونه از اون باشه از کثیف بودن و این چیزا نیست
چند وقته نصب شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)