تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 242 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 2414

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Battlefield 3

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من تیکارو برداشتم تو خود بازی که قبلاً روون بود حدود 30 فریم میداد اومد رو 10 فریم cpu 0 یعنی همونی که فقط بازی ازش استفاده میکرد چسبیده بود آخر
    فک کنم بازی خیلی سنگینه و cpu بالایی میخاد اینو امتحان کنید :
    تو همونجایی که دوستمون گفت به جای set affiity گزینه بالایی رو بزنید و high رو انتخاب کنید تا اولویت استفاده بازی از cpu افزایش پیدا کنه

2. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.من بازیو خریدم اما رو دی وی دی 1 فیال cas_04.cas رو کم داره چطور تهیش کنم.راهنماییم کنید چیکار کنم مرسی.
    کسی نیست این مشکلمو حل کنه.به منم کمک کنید خواهشا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من بازی رو راحت نصب کردم و اجرا کردم
    فقط تو بازی صدا اکو داره و قطع و وصل میشه برام صحنه ها هم اهسته میاد
    cpu 3.2 dual core
    گرافیک geforce 8400
    رم 2 گیک
    ویندوز 7 (32 بیت)
    هارد هم فضا داره کافی .....
    تمام اون کلک های بالا رو هم زدم و صدا درست نشده ... set priority رو هم high کردم ولی درست نشده
    راهنمایی بفرمایید

چی کار کنم ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان من بازی رو راحت نصب کردم و اجرا کردم
    فقط تو بازی صدا اکو داره و قطع و وصل میشه برام صحنه ها هم اهسته میاد
    cpu 3.2 dual core
    گرافیک geforce 8400
    رم 2 گیک
    ویندوز 7 (32 بیت)
    هارد هم فضا داره کافی .....
    تمام اون کلک های بالا رو هم زدم و صدا درست نشده ... set priority رو هم high کردم ولی درست نشده
    راهنمایی بفرمایید

چی کار کنم ؟
    صداشو ببند با خیال راحت بازی کن !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

داداش مرحله اول کجاست محیطش چطوره؟
    agha salam. man origin o dl kardam,tou free ganes ham raftam, amma emkane dl baraye battlefield vojud nadare,rouye logosh neveshte get it, ke mizanam mire touye webpage ke online baz kony...chizi aslan dl nemikone,chikar bayad kard?

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

د . نشد دیگه
    +
    شما کاملا اشتباه میکنی !! و اون چیزی که شما دانلود میکنید پکیج بروزرسانی dx هستش !! از ورژن 9 تا 11 !! و بروز و بهینش میکنه !! اون چیزی که شما فکر میکنید وجود خارجی نداره یه سری سایت ها هم که با جستجو پیدا میکنید مطلبی به اسم دانلود dx 11 گذاشتن هم همون پکیج های بروز رسانیش هستش که برا dx 11 رو از پکیج کاملا و اصلی جدا میکنن و میزارن برا افرادی که فقط میخوان direx11 ویندوزشون بروز شه
    +
    برای مثال من یه نسخه ای که 5.6 ماه پیش مایکروسافت برای بروز رسانی dx داده بود بعد از مدتها که اسمش هم Directx April 2011 Updates بود رو دانلود کرده و نصب کرده بودم !! و بعد از اون دیگه اصلا کاری به کارش نداشتم وحتی بعضی بازی های که پکیج بروز رسانی رو موقع نصب میخواستن اتوماتیک نصب کنن رو هم cancel میکردم و میکنم چرا که اکثرا نسخه ی بروزرسانی قدیمی ترو میزارن تو ستاپ بازی ک... اونم صرفا برا این میزارن که اجرا بشه بازی برا کسایی که کلا تاحالا نصب نکردن رو ویندوزشون !!
    +
    شما اخرین نسخه ای که مایکروسافت داد چند ماه پیش رو کافیه همون موقع دانلود کنی و نصب کنی دیگه هیچ نیازی نیست تا حتی چند سال دیگهو حتی به فرض سال بعدشم اگه نسخه ی جدیدی مایکروسافت عرضه کرد رو هم نصب نکنی مشکل خاصی برات به وجود نمیاد و همه ی بازی ها اجرا میشن . فقط برای بهینه شدن این رابط نرم افزار و سخت افزار و رفع ایرادات نصب کنی بهتره
    .
    موفق باشید .

داداش من دیگه بحثی ندارم چون شما اصلا فرق بین بعد نرم افزاری و سخت افزاری رو نمی دونی

درضمن ویندوز هفت به طور پیش فرض نسخه ای از نرم افزار dx11 رو داره که برای بسیاری از بازی های جدید جواب گو نیست !
    همیشه آخرین فایل هاش با update ویندوز اضافه میشن وبا توجه به اینکه خیلی ها آپدیت نمی کنن نسخه ای رو داخل دی وی دی بازی قرار میدن

واینکه می گید برای کسایی گذاشتن که dx11 رو کلا نصب نکردن که دیگه واقعا خنده داره
    اونو می زارن که اگه از نسخه قدیمی استفاده می کنی بروزش کنی تا با برنامه یا بازی جدید هماهنگ بشه

مثل رابط adobe felash runtime که در استفاده از اینترنت بخصوص در مواقعی که پای فایل های فلش در میونه مرورگر یا سایت از شما می خواد که آخرین نسخه فلش رو دانولد کنید تا بتونبد با تغییراتی جدیدی که ایجاد شده هماهنگ بشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

آقا این بازی دیگه اعصابم رو خراب کرده
    رو سون 32 بیتی هی کرش میکرد. هرکاری تونستم کردم نشد. درایورهام بروز هستند. چند تا مرحله بیشتر نتونستم برم. آخرش هم 64 بیتی نصب کردم باز صد رحمت به 32 بیتی تا چند تا مرحله رو باهاش رفتم ولی تو 64 بیتی همون مرحله ی اول کرش میکنه. ضمنا" مشخصات سیستم هم زیر میزارم:
    cpu : i7 920
    gtx2851024 gdr3 Asus
    ram 6gb crucial
    m.b: rampage II extreme Asus
    ضمنا mw3 رو با تنظیمات حداکثر (غیر از گزینه آخرکه روی high بود) رو 32 بیتی تموم کردم ولی این بازی دیوونه ام کرده

کسی ÷یشنهادی ندره؟

داره خودمونی میشه bheart_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

آقا این بازی دیگه اعصابم رو خراب کرده
    رو سون 32 بیتی هی کرش میکرد. هرکاری تونستم کردم نشد. درایورهام بروز هستند. چند تا مرحله بیشتر نتونستم برم. آخرش هم 64 بیتی نصب کردم باز صد رحمت به 32 بیتی تا چند تا مرحله رو باهاش رفتم ولی تو 64 بیتی همون مرحله ی اول کرش میکنه. ضمنا" مشخصات سیستم هم زیر میزارم:
    cpu : i7 920
    gtx2851024 gdr3 Asus
    ram 6gb crucial
    m.b: rampage II extreme Asus
    ضمنا mw3 رو با تنظیمات حداکثر (غیر از گزینه آخرکه روی high بود) رو 32 بیتی تموم کردم ولی این بازی دیوونه ام کرده

کسی ÷یشنهادی ندره؟
    آقا بنظر من چنان آش دهنسوزیم نیست که آدم بخواد اعصاب خودشو بخاطر اون خورد کنه بعدشم انگار یادتون رفته که این بازی حمله به وطنمونه. برید همون کال آف رو بازی کنید هالشو ببرید

10. این کاربر از bheart_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bheart_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهرون

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بچه ها دیگه به نظر من بسه تاپیکو جمع کنید برید تو تاپیک COD MW3 چون بازی هم حمله به وطنمونه هم به اندازه ی کافی سوالا رو جواب دادین و بازی هم مشکلی خارج از این مشکلا نداره و همه ی مشکلا مطرح شدن و پاسخ گرفتن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •