د . نشد دیگه
.gif)
+
شما کاملا اشتباه میکنی !
.gif)
! و اون چیزی که شما دانلود میکنید پکیج بروزرسانی dx هستش !! از ورژن 9 تا 11 !! و بروز و بهینش میکنه !! اون چیزی که شما فکر میکنید وجود خارجی نداره یه سری سایت ها هم که با جستجو پیدا میکنید مطلبی به اسم دانلود dx 11 گذاشتن هم همون پکیج های بروز رسانیش هستش که برا dx 11 رو از پکیج کاملا و اصلی جدا میکنن و میزارن برا افرادی که فقط میخوان direx11 ویندوزشون بروز شه
.gif)
+
برای مثال من یه نسخه ای که 5.6 ماه پیش مایکروسافت برای بروز رسانی dx داده بود بعد از مدتها که اسمش هم Directx April 2011 Updates بود رو دانلود کرده و نصب کرده بودم !! و بعد از اون دیگه اصلا کاری به کارش نداشتم وحتی بعضی بازی های که پکیج بروز رسانی رو موقع نصب میخواستن اتوماتیک نصب کنن رو هم cancel میکردم و
میکنم چرا که اکثرا نسخه ی بروزرسانی قدیمی ترو میزارن تو ستاپ بازی ک... اونم صرفا برا این میزارن که اجرا بشه بازی
برا کسایی که کلا تاحالا نصب نکردن رو ویندوزشون !!
.gif)
.gif)
+
شما اخرین نسخه ای که مایکروسافت داد چند ماه پیش رو کافیه همون موقع دانلود کنی و نصب کنی دیگه هیچ نیازی نیست تا حتی چند سال دیگه
.gif)
و حتی به فرض سال بعدشم اگه نسخه ی جدیدی مایکروسافت عرضه کرد رو هم نصب نکنی مشکل خاصی برات به وجود نمیاد و همه ی بازی ها اجرا میشن . فقط برای بهینه شدن این رابط نرم افزار و سخت افزار و رفع ایرادات نصب کنی بهتره
.gif)
.
موفق باشید .