سلام یکی فوری جواب بده لطفا:
من که پشت کنکوریم واسه تایید سوابق تحصیلیم باید برم مدرسه یا نیازی به رفتن به مدرسه نیست؟
فوری لطفا
سلام یکی فوری جواب بده لطفا:
من که پشت کنکوریم واسه تایید سوابق تحصیلیم باید برم مدرسه یا نیازی به رفتن به مدرسه نیست؟
فوری لطفا
ما هم همین مشکل رو داریم اصلا قضیه این وب سایت چیه که معرفی کردید من برای ثبت نام چکار باید بکنم
تاپیک کنکو 89 رو زمین نمیموند ، یا خیلی دارید درس میخونید یا نه!!!
بچه ها کسی از معادل سازی اطلاعاتی داره ؟
هیچی فقط باید برید و اطلاعات سوابق تحصیلیتونو تایید کنید و یک کد بگیرید تا زمان ثبت نام کنکور باید نگه دارید.
دوستان راجب تاییدیه تحصیل !
دوستای عزیز باید برید دبیرستان که در اون تحصیل کردید ! برید و ریز نمراتتونو رو بگیرید !
و بعد به ادرس زیر مراجعه کنید !
http://www.dipcode.medu.ir/studentlogin.aspx
شما اگه کد دانش اموزی خودتونو میدونید که هیج ولی اگه نمیدونید !
کنار شناسنامه خودتونو نگاه کنید که یه سریال هست که به صورت
00/الف و بعد از این یه چند تا عدد نوشته !
شما اول یه صفر میزارید و بهد به جای الف یه یک مینویسید !
و بعد بقیه اعداد سریال رو بدون تغییر میتویسید !
این میشه شماره دانش اموزی شما !
و تویه سایت نمرات خودتونو مشاهده و چک میکنید !
و در صورت نیاز اصلاح میکنید !
و بعد تایید میکنید !
بعد تایید یه پرینت از صفحه اخر که کد تایید تاحصیل رو توشته !
موفق باشد !
ضمنان میتونید کد مناطق مختلف رو تویه این ادرس پیدا منید !
مثلا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الف
016936542129 «== ....... 3654212969
دوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که اصلا نمیتونم درس بخونم.. یعنی حوصله ام نمیزاره.. خداییش هم بازده ام زیاده.. با خوندن هفته ای 5 ساعت ترازم توی قلمچی حدود 5200 هست.. راه و چاره ای هست که بشه این حوصله رو در من ایجاد کرد؟!![]()
به نظر من باید نگاهت به هدفت باشه یعنی اینکه مثلا اگر یه وقتی حوصلت نرسید به هدفت نیگا کنی و بگی که من مثلا میخام توی کنکور و رشته و دانشگاه مورد علاقم قبول شم پس باید بیشتر تلاش کنم
البته باید برای رسیدن به هدفت جدی باشی
اگه میخوای شروع کنی تصمیم کبری نگیر که از فردا روزی 10 ساعت میخونم از روزی 2 ساعت 3 ساعت شروع کن کم کم بیشترش کن فقط باید منظم بخونی این خیلی مهمه یه روز تعطیل کنی یه روز بخونی به درد نمیخورهدوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که اصلا نمیتونم درس بخونم.. یعنی حوصله ام نمیزاره.. خداییش هم بازده ام زیاده.. با خوندن هفته ای 5 ساعت ترازم توی قلمچی حدود 5200 هست.. راه و چاره ای هست که بشه این حوصله رو در من ایجاد کرد؟!
به این فکر کن که 4 سال بعد 5 سال بعد خودتو کجا میبینی؟
+
اینارو ولشون کن همینا وقتتو میگیرن تازه همه رو داری یه جا نیگا میکنی؟
TerraNova , The Big Bang Theory , The Vampire Diaries , The Secret Circle , Nikita , How i Met Your Mother
نه ماکسه پارسالم بود الان سرم خورده به سنگ عین چیز دارم درس میخونمباید بیشتر درس بخونی! تا به رقبات برسی! من ماکزیممم 6 ساعته![]()
![]()
من سومم روزای مدرسه 3 میرسم خونه 7 ساعت میخونم روزای تعطیل 15 ساعت میخونم!!
خجالت بکشین![]()
بچه ها این نوشته که این دسته مشمول تاثیر سوابق نیستن :
ج - فارغ التحصیلان نظام ترمی واحدی نظام جديد آموزش متوسطه
من بزرگسال درس میخونم یعنی مشمول تاثیر سوابق نیستم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)