آقا ما نسل اورک ها رو بر انداختیم ولی آخر این سنجش نتایج یه کوچولو زودترم نداد!
یه سوال خیلی مهم آقا این دانشگاه باهنر کرمان دکترای پیوست ریاضیش رتبه زیر هزار میخواد.ولی مثلا دانشگاه زنجان دکترای پیوستش هیچی ننوشته یعنی رتبه بالا هزارم قبول میکنه؟
آقا ما نسل اورک ها رو بر انداختیم ولی آخر این سنجش نتایج یه کوچولو زودترم نداد!
یه سوال خیلی مهم آقا این دانشگاه باهنر کرمان دکترای پیوست ریاضیش رتبه زیر هزار میخواد.ولی مثلا دانشگاه زنجان دکترای پیوستش هیچی ننوشته یعنی رتبه بالا هزارم قبول میکنه؟
Last edited by m6788; 05-08-2011 at 07:41.
آواتارم رو ببین ( اینو lohrasbi برام درست کرده. اینو چند روز قبل از کنکور فکر کنم بود که گذاشتم. طرحش هم قشنگه علاوه بر آیش )نوشته شده توسط alishadabmehr
- رو من که خیلی تاثیر میذاره ، شاید ایشون واقعیت گفتن شایدم تعارفی گفته ( خدا می دونه )، ولی خب کسی که همش کتاب دیده، دوربین ببینه یکم هول می شه و شاید از همه چی بگه الا کنکور!
و خب بعدا هم اشاره کردین: _ درسته و به قولی : کار کن پس تکیه بر جبار کن. اول تلاش بکن بعد میشه با همین آرامش و بدون استرس رفت سر جلسه _
نوشته شده توسط alishadabmehr
کسی که برنامش رو از پوردستمالچی گرفته باشه، دیگه بهتر از این میخواد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كسي رو ميشناسم روزي 17 ساعت مفيد ميخوند البته بالاي هزار شد اونم استرسي بود بنده خدا برنامشم از پوردستمالچي گرفته بود.![]()
Last edited by vahid-p; 05-08-2011 at 07:39.
خب فعلا برای راحتی کار Reload .. به یه add-ons کار رو سپردم ... هر 5 دقیقه یه بار Reload بزنه ! ...
مخصوص مرورگر فایرفاکس ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب توی صفحه ای که میخواین Reload بشه راست کلیک کنید بخش Reload Every ....
امسال سنجش خودشم سر کار بوده ! آموزش پرورش پدرشو در آورده بوده . حالا دیگه ته تهش 4-5 ساعت دیگه میاد . دوستان چه احساسی دارید ؟ من که استرسم شروع شده !![]()
بچه ها دانشگا های شریف و امیرکبیر هم از تهران بومی می گیرن یا پذیرششون کلا آزاده ؟
می دونم خیلی سوالم بی موقع هست ولی لطفا جواب بدید
جالبه .. من اصلا تا دیروز هیچ استرس خاصی احساس نمیکردم ... تا اینکه دیشب یکی تو این تاپیک گفت از صبح هم ممکنه بیاد .. !
یه حس خاصی پیدا کردم ... که معادلات اونجور که من حدس میزنم پیش نره ! ... اصلا یه چیز دیگس این حس ... !
همونیکه روی صندلیتون چسبونده بودن موقع امتحان که عکستونم روش بود دیگه باید برمیداشتینش برای همچین موقعی... حالا عیبی نداره راه های مختلفی برای ورود گذاشته هرکدومو دوس داشتین امتحان کنین.
پرینتی که گرفتین از مدارکتون کد رهگیری12 رقمی سوابقتونه که درج شده.
من که فقط منتظرم ببینم چی اعلام میکنن با این کارایی که میکنن سوالاشون که غلط غلوط بود دیگه نتایج معلومه دیگهنمایشم که برداشتن... دیگه هنریا هم هیچی دیگه
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:01 AM ----------
حالا اساسن کنکورو بی خی لی (همون بیخیال) امشب ساعت23 شبکه ی2 "کابوس" بابازی "شهاب حسینی" رو حتمن ببینین قوت قلب میگیرین
من میرم warcraft بازی میکنم . هر دستی که تموم شد یه دست سنجشو چک میکنم تا ساعت 2 که دیگه 100درصد رو سایته![]()
شايد يكي واسه لج و لجبازي يا واسه خنده و يا طرف مرض داره مي خواد يه سال زحمتشو فنا كنه....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)