اصلا حرف بدی نزد و منم باهاش موافقم بدبخت نیومد توهین نکرد که اونایی که اینو توهین میدونن خیلی حساس هستن.
اصلا حرف بدی نزد و منم باهاش موافقم بدبخت نیومد توهین نکرد که اونایی که اینو توهین میدونن خیلی حساس هستن.
این بیشتر به فکر تیمشه.فکر نکنم عقلش به اونجا ها برسه.
ولی حرف درستی زده.شاید روزه برای سلامتی خوب باشه اما فعالیت شدید نتیجه معکوس داره.
بهتره تا آخر ماه از اون بازیکن استفاده نکنه.اینجوری همه به نفع تیمه هم به نفع بازیکن.
تو ایران اسلامیه خودمون که مربیای مسلمون به بازیکنا میگن روزه نگیرید اونوقت گیر دادن به مورینیو!؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخبار 20:30 در یه حرکت انقلابی فیش حقوقی مورینیو از سازمان موساد رو کشف کرد
در این خبر که امروز در این بخش خبری پخش شد نشان داده شد که مورینیو از طرف موساد مامور شده تا جلوی گسترش روزافزون اسلام در کشورهای غربی رو بگیره.
مورینیو همیشه مورینیو میمونه!![]()
فرانک ریبری که گفته میگیرهچون بازیکنانشون روزه نمیگیرند!
مگه همه مسلمون ها روزه میگیرند؟!
ونگال هم مخالفتی نکرده بود
منم گفتم باز حالا چي شده؟؟؟خوب بنده خدا راس گفته ديگه
سایت گل: چلسی بازیکنی را تحریک به زیر پا گذاشتن قراردادش ساخته و به همین دلیل از سوی فیفا از انجام خریدهای جدید تا سال 2011 محروم شده است.
این بازیکن گائل کاکوتا، بازیکن سابق باشگاه لانس است. باشگاه چلسی از او خواسته بود قراردادش با لانس را زیر پا بگذارد بتواند به چلسی برود.
فیفا درباره این تصمیم در بیانیهای آورده است: «اتاق حل اختلاف ما کشف کرد که این بازیکن در قراردادش با لانس دچار تخلف شده است و همچنین دریافت که چلسی او را به این کار تحریک کرده است. در نتیجه کاکوتا به پرداخت 780 هزار یورو به لانس محکوم شد. کاکوتا چهار ماه از حضور در دیدارهای رسمی محروم خواهد بود. چلسی هم در دو پنجره نقل و انتقالات پیش رو حق نخواهد داشت بازیکنی جدید، چه انگلیسی و چه خارجی خریداری نماید. علاوه بر این چلسی باید 130 هزار یورو خسارت به لانس بپردازد.»
به این ترتیب چلسی در ژانویه سال 2011 خواهد توانست بازیکن جدیدی بخرد و کاکوتا که هنوز نتوانسته در تیم اصلی بازی کند نیز چهار ماه محروم شده است.
کاکوتا که تنها 18 سال دارد از سوی کادر فنی و تماشاگران به عنوان ستاره سال آکادمی چلسی برگزیده شد.
هر کار کنن باز هم چلسی قهرمانه!!
پارسال که تو جام قهرمانان با داوری به بارسلونا بازوندنشون!!
حالا هم محرومشون میکنن!!
ولی باز هم قهرمانن
Viva Chelsea
کلا همیشه لطف فیفا و یوفا شامل حال چلسی شده!
واقعا عجیبه واسه همچین کار کوچیکی یه تیم رو دو سال از جذب بازیکن محروم کنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)