reza boy عزیز بابت خبرها و عکس ها هم ممنون
reza boy عزیز بابت خبرها و عکس ها هم ممنون
چه مشکلاتی؟ولی بعد از سال 2003 و مشکلاتی که پیش اومد این مسابقات تقریبا نمایشی شد
پس اون همه تماشاچی را فیلم میکنن؟
کنگره امریکا به علت بدآموزی و خشن بودن مسابقات دستور داد که شکل مسابقات عوض بشه
البته این لیگ اگه دنبال کنید واقعا جذابه و خب نمایش بودنش هم بخشی از جذابیتش هست
ملت آمریکا این طوری هستن دیگه
همه میدونن که اون قهرمان با داستان و نمایش به اونجا رسیده ولی اون به عنوان یه فرد قدرت مند و قوی قبول می کنن
نام رخداد : راء
تاریخ برگزاری : دوشنبه ، 2م مارچ سال 2009
محل برگزاری : بوستون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
جری لالر داخل رینگ هست و میگه : " جنرال منجر ، ویکی گررو برای امشب مین ایونتی بسیار زیبا در نظر گرفته . اج باید از کمربند سنگین وزن جهانش برابر جان سینا دفاع کنه . "
لیلیان گارسیا ، رادی پایپر رو معرفی میکنه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . پایپر کنار جری لالر و مایکل کول میشینه . حالا کریس جریکو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . جریکو میره داخل رینگ و میگه : " مهمون امشب من ، جیمی اسنوکا خواهد بود . " سپس ویدئویی از صحنه های مهم کریر اسنوکا پخش میشه و سپس اسنوکا در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جریکو درباره ی درگیری خودش با لجند ها در چند هفته ی گذشته صحبت میکنه و سپس میگه که یکی از افراد اصلی فیلم رسلر و مربی میکی روئک ، جیمی اسنوکا بوده و او [اسنوکا] رو بخاطر این موضوع مسخره میکنه . سپس جریکو یه کیف برمیداره و چندین میوه [مثل موز و ...] رو به طرف اسنوکا پرت میکنه و بهش میگه که شاید این او [اسنوکا] رو یاد گذشته بندازه . جریکو یه طرف اسنوکا یه نارگیل پرت میکنه و اسنوکا نارگیل رو تو هوا میگیره . در این لحظه درگیری رخ میده و جریکو به اسنوکا حمله میکنه . پایپر هم اضافه میشه اما جریکو او رو هم میزنه . در پایان جریکو با کمربندش هر دوی اون ها رو میزنه و سپس رینگ رو به سمت بک استیج ترک میکنه .
کامرشال .
صحنه هایی از درگیری جریکو با پایپر و اسنوکا پخش میشه .
مسابقه اول :: مانی اینده بنک کوالیفایینگ مچ :: ری میستریو برابر کین برابر مایک ناکس
برنده ی این مسابقه ، به مسابقه ی مانی اینده بنک در رسلمینیا راه پیدا خواهد کرد . ری میستریو ، مایک ناکس و کین به نوبت وارد میشن . مسابقه آغاز میشه و ری با سرعت یه بیسبال اسلاید به مایک ناکس [که در بیرون رینگ بود] میزنه . ری میره برای یه حرکت پرشی روی کین اما کین کونر میکنه و درگیری ادامه پیدا میکنه . کین و ری به هم مشت میزنن . مایک ناکس به رینگ برمیگرده و ری رو میزنه . او ری رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . کین و ناکس با هم مبارزه میکنن و در یه صحنه ، هر دو به هم بیگ بوت میزنن که این موجب میشه هر دوشون روی رینگ بیفتن . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . ناکس یه سابمیشن رو روی ری اپلای کرده . کین بیرون رینگ افتاده اما حالا سعی داره وارد رینگ بشه . در همین لحظه ناکس ، ری رو به طرف طناب ها میفرسته و کین هم ری رو [با پایین کشیدن طناب ها] به بیرون رینگ پرت میکنه . کین و ناکس باز هم داخل رینگ با هم مبارزه میکنن و حالا ری به رینگ برمیگرده . هر سه نفر چندین فن رو روی یکدیگه اجراء میکنن . کار تا جایی ادامه پیدا میکنه که ناکس ، کین رو میزنه و سپس فینیشرش رو روی ری میستریو اجراء میکنه . ناکس قبل از اینکه بره برای کاور ، کین بهش چوکسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و راه یافته به مانی اینده بنک ، کین
جری لالر و مایکل کول ، مین ایونت امشب به علاوه ی مسابقه ی کازلاو برابر شان رو یاد آور میشن .
کامرشال .
در بک استیج ، تاد گریشم با شان مایکلز مصاحبه ای ترتیب داده . شان میگه : " شاید کازلاو در هفته ی پیش در اسمکدان آندرتیکر رو شکست داده باشه ، اما باید بدونه که امشب با میستر رسلمینیا مسابقه داره . من کازلاو رو برای اولین بار در یه مسابقه ی تک به تک شکست میدم ، سپس رکورد تیکر در رسلمینیا رو میشکونم . "
مسابقه دوم :: میکی جیمز و کلی کلی برابر بث فینکس و جیلیان
میکی جیمز و کلی کلی [جدا] وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . میریم برای کامرشال . تیم بث فینکس و جیلیان وارد میشه . مسابقه رو کلی و بث آغاز میکنن . چندین رفت و برگشت از هر دو دیوا . مسابقه جذابیت خاصی نداره تا جایی که بث در گوشه ی رینگ به کلی پاوربامب میزنه . حالا او جای خودش رو به جیلیان میده و جیلیان وارد میشه و با کلی درگیر میشه . کلی بعد از یه کونر و جاخالی ، سانست فلیپ میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، میکی جیمز و کلی کلی
بعد از مسابقه ، قهرمان دیواس ؛ ماریس میاد و به کلی کلی و میکی جیمز حمله میکنن . ملینا از راه میرسه و به کمک کلی و جیمز میاد اما ماریس او رو میزنه . ماریس ، میکی و کلی رو بشدت زده و حالا به ملینا دی دی تی میزنه .
موزیک ورودی رندی اورتن پخش میشه و او وارد میشه . مایکل کول و جری لالر میگن که رندی باید امشب حریفش در رسلمینیا رو انتخاب کنه . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . لگسی [با تمام اعضاء] داخل رینگ هستن و چندین پلیس هم اون ها رو دور کرده . رندی میکروفون در دست داره ، او میگه : " من تصمیم خودم رو گرفتن و میخوام برنده ی مین ایونت امشب رو چلنج کنم . به این دلیل نمیخوام با تریپل ایچ مسابقه بدم چون او هفته ی قبل میخواست با پتک به من حمله کنه . " این باعث میشه که تریپل ایچ وارد شه . تریپل ایچ در میان تشویق تماشاگرا میاد ، در حالی که باز هم پتک همراه خودش داره . او میگه : " این تو هستی که آی ای دی داری و من کاملا بر احساسات خودم کنترل دارم . [به رینگ وارد میشه] تو باید برابر من در رسلمینیا مسابقه بدی چون هنوز جزای کارت در ایولوشن و هفته های قبل رو ندیدی . تو اون چیزی که نیاز هست داشته باشی تا من رو شکست بدی رو نداری . " سکیوریتی جلوی تریپل ایچ رو میگیرن و او رو به بیرون ورزشگاه اسکورت میکنن . در همین لحظه رندی اورتن میگه : " صبر کنید ، من نظرم عوض شد . من تریپل ایچ رو در رسلمینیا چلنج میکنم ولی به شرطی که تا اون موقع به هیچ وجه با هم درگیر نشیم . یه چیز دیگه ، من حس خوبی داشتم که به وینس اون لگد رو زدم ، حس خوبی داشتم که به شین اون لگد رو زدم ، اما بهترین حسی که داشتم زمانی بود که به استفنی آر کی او زدم . " تریپل ایچ عصبانی میشه به طرف رینگ میره و میگه : " ببین ، آخرین باری که من و تو برابر هم بصورت تک به تک قرار گرفتیم ، من استخوان ترقوه ی تو رو شکوندم . اما اینبار تو رسلمینیا ، گردنت رو میشکنم . " تریپل ایچ به سمت بک استیج میره و رندی عکس العمل خاصی نشون نمیده .
کامرشال .
مسابقه سوم :: وینر فیسز آندرتیکر اَت رسلمینیا :: ولادیمیر کازلاو برابر شان مایکلز
کازلاو و شان وارد میشن و تماشاگرا شان رو تشویق و کازلاو رو بشدت هو [بو] میکنن . مسابقه آغاز میشه و شان بهتر کار میکنه . چندین مشت ، چاپ و دراپ کیک از شان . شان روی پای کازلاو کار میکنه و سپس فیگر فور لگ لاک رو اجراء میکنه . کازلاو درد میکشه اما تپ اوت نمیکنه . او شان رو میزنه و شان هم برای ریکاوری میره بیرون رینگ . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . کازلاو کنترل بازی رو در دست گرفته و در گوشه ی رینگ شان رو با چند مشت و هدبات میزنه . کار به وسط رینگ برمیگرده و کازلاو بک بریکر میزنه . شان به بازی برمیگرده و چند مشت و چاپ میزنه . شان میره برای فورآرم اما کازلاو کونر میکنه و بترینگ رم میزنه . سپس او شان رو به بالای طناب ها میبره و میخواد بهش سوپرپلکس بزنه اما شان ، کازلاو رو به پایین پرت میکنه . شان میپره و فلایینگ البوء دراپ میزنه . کازلاو بلند میشه و شان بهش سوئیت چین میوزیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، شان مایکلز
بعد از مسابقه ، موزیک شان نواخته میشه و تماشاگرا تشویقش میکنن . شان باید برابر تیکر در رسلمینیا قرار بگیره . در همین لحظه موزیک آندرتیکر پخش میشه و تماشاگرا تیکر رو هم تشویق میکنن . تیکر در قسمت ورودی وایمیسه و با حرکات دستش ، شان رو تهدید میکنه . شان هم فقط نگاه میکنه .
کامرشال .
ویدئویی از هال آو فیم پخش میشه .
در بک استیج ، تاد گریشم با اج مصاحبه ای ترتیب میده و از اج میپرسه که آیا مسابقه ی سینا و بیگ شو در هفته ی گذشته تاثیری در این مسابقه داره یا نه . اج در جواب میگه : " من از تون صحبت کردن تو اصلا خوشم نمیاد . امشب این ریمچ انجام میشه و ربطی به مسابقه ی بیگ شو و سینا نداره . من خودم خواستم این مسابقه امشب تو بوستون انجام شه چون هوم تاون سینا هست . منم میخوام جلوی همه ی خانواده ی سینا و مردم این شهر سینا رو داغون کنم و به همه بگم که من قهرمان هستم . "
کامرشال .
مسابقه چهارم :: وورلد هویویت چمپینشیپ مچ :: اج برابر جان سینا
جان سینا وارد میشه و تماشاگرا تشویقش میکنن . سپس شاهد ورود اج هستیم . مسابقه آغاز میشه و دو استار با هم لاک آپ میشن . کار به گوشه ی رینگ میشه و به دستور داور ، سینا و اج به وسط رینگ برمیگردن . هدلاک از اج . او آیریش ویپ میکنه و میخواد سینا رو بفرسته بیرون اما موفق نیست . او به سینا حمله میکنه اما سینا جاخالی میده و اج به بیرون رینگ پرت میشه . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . اج بر بازی مسلط شده و چند ضربه به سر و گردن سینا میزنه . سینا سعی داره به بازی برگرده که موفق نیست . کار به بالای طناب ها میکشه و سینا میخواد از اون بالا به اج اتیتود اجاسمنت بزنه اما اج کونر میکنه و سینا میفته و بشدت به سطح زمین [بیرون رینگ] برخورد میکنه . داور شروع به کونت میکنه و سینا سر شماره ی 9 به رینگ برمیگرده . سینا فیس پلنت میزنه . سپس میره برای فایو ناکل شفل اما اج جاخالی میده و شارپ شوتر رو اجراء میکنه . سینا طناب ها رو میگیره و روپ بریک میکنه . سینا بطور ناگهانی قفل اس تی اف رو اجراء میکنه و اج هم هر جوری بود روپ بریک میکنه . اج بلند میشه و اسپیر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سینا بلند میشه و کار ادامه پیدا میکنه . سوپلکس از سینا . او فایو ناکل شفل رو اجراء میکنه و میره برای اتیتود اجاسمنت اما اج در میره و میره بیرون رینگ و کمربندش رو بر میداره . اج با کمربند میره داخل رینگ و سینا باز هم او رو بلند میکنه و میبره برای اتیتود اجاسمنت که اینبار اج با کمربند سینا رو میزنه و داور دی کیو اعلام میکنه [اج کمربندش رو حفظ میکنه] .
برنده ی مسابقه با دی کیو ، جان سینا
بعد از مسابقه ، اج کمربندش رو بالا میبره و موزیکش نواخته میشه اما ویکی گررو میاد و موزیک رو قطع میکنه و میگه : " نامبر وان کانتندر جدید برای کمربند سنگین وزن جهان در رسلمینیا ، بیگ شو ! " اج تعجب میکنه و راء این هفته به پایان میرسه .
-----------------------------------
نام رخداد : ای سی دابلیو
تاریخ برگزاری : سه شنبه ، 3م مارچ سال 2009
محل برگزاری : بوستون ، مسِچوستز
عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 39 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 2.69
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هایلایت هایی از چگونگی پیروزی جک سوئگر برابر کریسچن در هفته ی قبل نشون داده میشه .
اینتروی ای سی دابلیو رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
تاد گریشم و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن و مین ایونت امشب رو اعلام میکنن .
مسابقه اول :: کین برابر بوگی من
کین وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . او قهرمان سابق ای سی دابلیو بوده . کین میره داخل رینگ منتظر میمونه . موزیک ورودی بوگی من پخش میشه و او هم مورد تشویق [نچندان زیاد] تماشاگرا قرار میگیره . بوگی من میره داخل رینگ و حرکات همیشگی خودش رو انجام میده ، اما کین اصلا نمیترسه . مسابقه آغاز میشه و بوگی من در حالی که یه مشت کرم در دستش داره به سمت کین میره ولی کین به او یه آپرکات بسیار قوی میزنه . کار با چند مشت از کین ادامه پیدا میکنه . بوگی من از دست کین در میره و به بازی برمیگرده . بوگی من میره بالای طناب ها و میپره اما کین او رو تو هوا میگیره و بهش با یه دست چوکسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:00)
برنده ی مسابقه ، کین
اعلام میشه در دیگر مسابقه ی امشب مارک هنری برابر سانتینو مارلا قرار خواهد گرفت و برنده به مانی اینده بند در رسلمینیا راه پیدا میکنه .
کامرشال .
مسابقه دوم :: مانی اینده بنک کوالیفایینگ مچ :: سانتینو مارلا برابر مارک هنری
موزیک ورودی هنری پخش میشه و او به همراه تونی اطلس وارد میشه . تماشاگرا هر دوی اون ها رو هو [بو] میکنن . هنری منتظر میمونه و حالا سانتینور مارلا به همراه بث فینکس و روزا مندز وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سانتینو میره داخل رینگ ، میکروفون میگیره و میگه : " شاید تو قویترین مرد جهان باشی ، اما باید بدونی که زن ها از فیزیک بدنی من خوششون میاد ، نه تو . " سپس سانتینو میگه که هیچ کس جلودار هنری نیست . مسابقه آغاز میشه و هنری اولین ضربه رو میزنه . سانتینو رینگ رو برای ریکاوری ترک میکنه . اونطرف هنری با فینکس دچار درگیری لفظی میشن . سانتینو به رینگ برمیگرده و چندین حمله ی بی تاثیر رو روی هنری انجام میده . در یه صحنه که سانتینو به طرف هنری رفت ، هنری او رو بلند کرد و در وسط رینگ بهش وورلد استرانگست اسلم زد . هنری کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:00)
برنده و راه یافته به مانی اینده بنک ، مارک هنری
بعد از مسابقه ، داور دست هنری رو بالا میبره و هنری به کیفی که در بالای رینگ آویزون بود اشاره میکنه .
کامرشال .
پرومویی از بازگشت اون بورن پخش میشه .
سجنمت درت شیت رو شاهد هستیم که جان مورسن و میز ادای اون بورن ، آر تروث و فستس رو در میارن .
راء ریباند پخش میشه .
مسابقه سوم :: الایشا فاکس به همراه دی جی گبریل برابر ناتالیا نایدهارت به همراه تایسن کید
فاکس و گبریل داخل رینگ هستن و دارن میرقصن . سپس شاهد ورود ناتالیا هستیم که تایسن کید او رو در این مسابقه همراهی میکنه [در بیرون رینگ] . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . مسابقه آغاز میشه و فاکس اولین حمله رو انجام میده اما ناتالیا دراپ کیک میزنه . کیک و پاور اسلم از ناتالیا . حالا او حریفش رو در ابدامینال استرچ قفل میکنه . دی جی گبریل سعی داره جو ورزشگاه رو به طرف فاکس بکشونه و میخواد با تشویق تماشاگرا ، فاکس به بازی برگرده . فاکس کلوزلاین میزنه و رول آپ میکنه ، یک..دو.. . حالا میره برای هاریکنرانا اما ناتالیا بلاک میکنه و شارپشوتر رو اپلای میکنه . فاکس تسلیم میشه . (4:00)
برنده ی مسابقه ، ناتالیا نایدهارت
ویدئویی از فیلم 12 راند پخش میشه .
کامرشال .
تبلیغی از مراسم هال آو فیم رو شاهد هستیم .
مسابقه چهارم :: قهرمان ای سی دابلیو ، جک سوئگر ، جان مورسن و میز برابر
کریسچن ، تامی دریمر و فینلی به همراه هوانسواگل
جک سوئگر وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . شاهد ورود جان مورسن و میز هستیم که تماشاگرا این دو رو هم هو [بو] میکنن . تیم هیل ها تکمیل شد . حالا موزیک ورودی کریسچن پخش میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . شاهد ورود تامی دریمر در میان تشویق تماشاگرا هستیم . در پایان فینلی و هورنسواگل وارد میشن تا مسابقه آغاز بشه . در حالی که اولین دقیقه ی مسابقه رو سپری میکردیم و داور هم حواسش چندان طرف تیم فیس ها نبود ، هورنسواگل [دور از چشمان داور] میره بالای طناب ها و به میز و مورسن اسپلش میزنه . همین باعث میشه هر شش نفر بریزن داخل رینگ و درگیری بوجود بیاد . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . تیم فیس ها کنترل بازی رو بر عهده دارن . دریمر وارد میشه و با میز درگیر میشه . جلوتر میریم و در یه صحنه ، دریمر حواسش میره طرف میز و از مورسن انزگویری دریافت میکنه . سوئگر جای مورسن رو میگیره و بعد از چند رفت و برگشت ، به دریمر بلی تو بلی سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سوئگر میره تا از طناب دوم یه اسپلش بزنه اما دریمر زانو هاش رو بالا میگیره و بلاک میکنه . هر دو استار به طرف همتیمی هاشون میرن . دو هات تگ صورت میگیره و کریسچن و مورسن وارد میشن . کریسچن با میز و مورسن درگیر میشه و هر دوی اون ها رو میزنه . سانست فلیپ از کریسچن ، یک..دو.. . چند کیک و مشت از کریسچن و سپس یه دی دی تی تماشایی از او اجراء میشه . کاور میکنه ، یک..دو.. . از سرعت بازی کاسته میشه . کریسچن میره بالای طناب ها و یه فلایینگ هدبات زیبا میزنه . کریسچن تا الان فوق العاده بوده . کاور میکنه ، یک..دو.. اما میز دخالت میکنه . باز هم درگیری صورت میگیره و فینلی ، میز رو به بیرون پرت میکنه . در وسط رینگ ، کریسچن و مورسن درگیر هستن که در یه صحنه سوئگر دستش رو به تن مورسن میزنه و در حالی که داور تگ رو دیده اما کریسچن متوجه نشده ، سوئگر وارد رینگ میشه . کریسچن به مورسن کیلسوئیچ میزنه . برمیگرده ولی از سوئگر گاترنچ پاوربامب دریافت میکنه . سوئگر کاور میکنه ، یک..دو..سه . (13:00)
برنده ی مسابقه ، جک سوئگر ، جان مورسن و میز
بعد از مسابقه ، سوئگر مثل همیشه با لبخند کمربندش رو بالا میبره و میز و مورسن هم از پیروزی خوشحال هستن . اون طرف کریسچن [در حالی که داره درد میکشه] ، گیج شده و باورش نمیشه که شکست خورده .
عکس مراسم ازدواج میستر کندی :: لینک دانلود ( Free2Upload ) | حجم : KB 43
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reza boy; 04-03-2009 at 23:07.
خواهش مي كنم دوست عزيز
خودشه
والا 2 تا از سوپر استارها داخل رينگ جلو چشم همه مردن.ادي گوئررو و اوون هارت يكي داگه هم رواني شد اول خانوادشو كشت بعدش خودكشي كرد به اسم كريس بنوا
از اون به بعد بازي ها نمايشي تر و بي مزه تر شد
راستي كار آقا رضا رو هم من 1 ساله دنبال مي كنم،خبر هاش هميشه محشره
به گزارش شبکه fox news استون کلد در یک اقدام ریشهای خود را تراشید وریشهای پورفسوری خود را به باد داد.
![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)