تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 186 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تفاوت ما که این فصل انچنان خوب نبودیم و سیتی که به نظرم تا بیخ مسلح بود فقط +8 تا تفاضل گل بود.
    وگرنه نه شخصیت قهرمانی داشت و نه مال این حرفا بود.
    qpr هم اگه بعد گل دوم کمی منطقی تر بازی میکرد شاید الان قضیه فرق میکرد.بعد گل بد جور وا دادند.
    حدس میزدم اگه گل دوم زده بشه حداکثر 5 دقیقه بعدش گل سوم هم زده میشه. که خیلی زودتر از اینها این اتفاق افتاد.
    بالاخره قسمت منچستر این بود.
    به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز منچستر همیشه برای ما قهرمانه.

UNITED4EVER
    Last edited by kkkaktoos; 13-05-2012 at 20:40.

2. 8 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

عجب شب افتضاحی بود .
    تا دقیقه نود چسبیده بودم به تلویزیون و می دوییدم میومدم جلوی مانیتور که نتیجه بازی یونایتد رو ببینم .
    آماده بودم برای اینکه بپرم هوا و جشن بگیرم .
    این QPR وقتی فهمید نمی افته دیگه ول داد .
    فکر می کردم قهرمان شدیم .
    انصافا حقمون بود که قهرمان بشیم ، با یه لشکر مصدوم و بدون خرید آنچنانی و با تیم نه چندان قدرتمند ، اینطور خوب اومدیم و فقط به خاطر تفاضل گل قرمانی پرید
    ولی خب خیالی نیست ، جبران می کنیم .
    فصل آینده از اون فصل هاییه که یونایتد قهرمان لیگ قهرمانان میشه .

4. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض شرط يونايتد براي تمديد قرارداد با فرديناند

ورزش۳: باشگاه منچستريونايتد از مدافع تيمش خواسته براي تمديد قراردادش دستمزد خود را کاهش دهد. قرارداد کنوني ريو فرديناند با منچستريونايتد تا پايان فصل آينده است. از آنجايي که الکس فرگوسن،‌ سرمربي يونايتد تمايل زيادي به ماندن اين مدافع کهنه‌کار در اولدترافورد دارد، قرار است قرارداد يک ساله‌اي به او پيشنهاد شود. خانواده گليزر که اکنون مالک منچستريونايتد است در صحبت‌هاي ابتدايي خود اعلام کرده‌اند اگر فرديناند بخواهد در اين تيم بماند، بايد دستمزد خود را به ميزان 50 هزار پوند کاهش دهد. او اکنون هر هفته 120 هزار پوند از اين تيم دستمزد مي‌گيرد. فرديناند از باشگاه‌هاي آمريکايي، روسي و چيني پيشنهادهايي دريافت کرده ولي ترجيح مي‌دهد در تيم کنوني خود بماند و علي‌رغم آسيب ديدگي‌هاي فراوان در چند فصل اخير،‌ ارزش خود را بار ديگر به سران اين تيم ثابت کند. او در اين فصل و در تمامي جام‌هايي که يونايتد در آن حضور داشته 37 بار براي اين تيم به ميدان رفته ولي بازي‌هاي زيادي را نيز به دليل مشکل کمر از دست داده است. الکس فرگوسن 2 ماه پيش در مورد فرديناند گفته بود: سن و سال او براي قرار گرفتن در پست مدافع مياني خوب است. حضور او در تيم بستگي به شرايط فيزيکي‌اش دارد. از نظر من هيچ مشکي براي ادامه حضور او در تيم وجود ندارد.

6. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فرگوسن: امروز، روز ما نبود

يونايتدها امروز تنها دو دقيقه با بيستمين قهرماني شان در جزيره فاصله داشتند اما سيتي توانست در ثانيه هاي پاياني ديدار با کوئينزپارک رنجرز، شکست 2-1 را به پيروزي 3-2 تبديل کند.
    به نقل از سايت گل، سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، قهرماني رقيب همشهري در رقابت هاي ليگ برتر را تبريک گفت.

يونايتدها امروز تنها دو دقيقه با بيستمين قهرماني شان در جزيره فاصله داشتند، اما سيتي توانست در ثانيه هاي پاياني ديدار با کوئينزپارک رنجرز، شکست 2-1 را به پيروزي 3-2 تبديل کند و عنوان قهرماني را به نام خود ثبت کند.

فرگوسن تاييد کرد که از اتفاقاتي که در ورزشگاه اتحاد رقم خورد، بسيار شگفت زده شد اما به مانچيني و تيمش به خاطر کسب اين قهرماني تبريک گفت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر نمي کنم کسي انتظار چنين پاياني را داشت.

همه انتظار داشتند سيتي پيروز شود؛ آنها 30 دقيقه در مقابل يک تيم 10 نفره بازي مي کردند و 5 دقيقه هم وقت تلف شده داشتند. من به آنها به خاطر قهرماني شان تبريک مي گويم. آنها براي رسيدن به جام کار آساني نداشتند. هر تيمي به قهرماني مي رسيد، شايستگي اش را داشت."

او همچنين در مورد واکنش بازيکنان منچستريونايتد بعد از اطلاع از قهرماني سيتي گفت:" فکر نمي کنم بازيکنان مي دانستند که چه اتفاقي رخ داده است. آنها از واکنش هواداران متوجه شدند. آنها ناراحت هستند. در واقع بايد بگويم آنها خيلي خيلي خيلي ناراحت هستند و بايد هم باشند.

من از نمايش مان در اين فصل راضي هستم. در بسياري از فصول مي توانيد با 89 امتياز به قهرماني برسيد اما امروز، روز ما نبود."

او در پاسخ به اين سوال که آيا سيتي مي تواند با منچستريونايتد برابري کند، گفت:" يک قرن طول مي کشد تا آنها بتوانند به افتخارات منچستريونايتد دست پيدا کنند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اسکولز به تيم ملي انگلستان دعوت مي‌شود

پل اسکولز احتمال بازگشت به تيم ملي فوتبال انگلستان را رد نکرد.

اسکولز 37 ساله در ماه ژانويه بازنشستگي را کنار گذاشت و براي منچستريونايتد به ميدان رفت و حتي چيزي نمانده بود که با اين تيم به عنوان قهرماني رقابت هاي اين فصل ليگ برتر برسد.

هافبک منچستريونايتد که 66 بازي ملي در کارنامه دارد آخرين بار هشت سال پيش براي تيم ملي کشورش بازي کرد اما از اينکه در جام جهاني گذشته شرکت نکرد، افسوس خورد.

روي هاجسون، مربي تيم ملي انگلستان، عصر چهارشنبه نام اين بازيکن را در فهرست 23 نفره تيم ملي قرار خواهد داد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگه بازی رفت تو اولترافورد 2-1 میباختیم الان تفاضلمون یکی بود
    جالبه از دیشب خیلی ها میبینم که طرفدار السیتی شدن !!!!!!!!!!!!!
    فک کنم این دوستان بیشتر از قهرمان نشدن یونایتد خوشحال هستن تا قهرمانی سیتی

خیلی ها میگن سیتی به حقش رسید ... چه حقی آخه ؟؟؟؟
    تیمی که این همه خرج کرده از شانسش هم این فصل تیم های قوی جزیره افت کردن میخواد قهرمان نشه
    تیمی که 2 تا بازیکنش رفتن نتایجش اونقدر عوض شد ... ازاون طرف یونایتد با یه لشگر مصدوم پا به پاش جنگید
    تیمی که نتایج داخل خونش و خارج از خونش انقدر فرق داره ....

واقعا این تیم قابل دوست داشتن نیست : دی
    از بازیکنایی مثل توز و بالوتلی و دی یانگ که توش بازی میکنن تا مربیش که بعد از گل دومی که خوردن اون رفتار کرد
    تماشاگراش هم که شاهکارن موقعی که 2-1 عقب بودن داشتن پرچم تیم لگد میکردن بعد که قهرمان شدن همه ریختن تو زمین
    به هر حال دست مالکش درد نکنه

12. 5 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

حقمون نبود که حداقل اینطوری قهرمان نشیم.شانس با ما یار نبود.کیو پی آر بازی رو ول کرد و دیدن بولتون مساوی کرده گفتن بزاریم اینا بعد از 44 سال جام گیرشون بیاد!
    ولی اینجا پول نبود که بر فوتبال غلبه کرد...اینجا فقط تفاضلمون بود که اون 6 گل لعنتی بازی رفت باعثش شد.
    یک کلیپ غمگینی هم توی یوتیوب هست که چهره ی هر دو تیم رو نشون میده بعد از پایان بازی که پیشنهاد میکنم کسایی که دل نازکن نگاه نکنند!
    We Are Red Devils

14. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

حقمون نبود که حداقل اینطوری قهرمان نشیم.شانس با ما یار نبود.کیو پی آر بازی رو ول کرد و دیدن بولتون مساوی کرده گفتن بزاریم اینا بعد از 44 سال جام گیرشون بیاد!
    ولی اینجا پول نبود که بر فوتبال غلبه کرد...اینجا فقط تفاضلمون بود که اون 6 گل لعنتی بازی رفت باعثش شد.
    یک کلیپ غمگینی هم توی یوتیوب هست که چهره ی هر دو تیم رو نشون میده بعد از پایان بازی که پیشنهاد میکنم کسایی که دل نازکن نگاه نکنند!
    We Are Red Devils
    میشه لینکشو بذاری ؟

16. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض فرديناند: ظالمانه جام را از دست داديم!

ورزش۳: ستاره انگليسي از شنيدن گلزني سيتي که آنها را به جام قهرماني رساند، سرشار از نااميدي شد! ريو فرديناند، مدافع باتجربه منچستريونايتد از «طبيعت ظالم» که مانع از دستيابي تيمش به جام قهرماني رقابتهاي اين فصل ليگ برتر شد، ابراز حسرت کرد. کوچکترين لغش سيتي کافي بود تا يونايتد قهرمان اين فصل ليگ برتر شود. آبي هاي منچسترتا دقيقه 90 بازي با کوئينزپارک رنجرز با نتيجه 1-2 از حريف عقب بودند ولي دو گل ديرهنگام ادين ژکو و سرخيو آگوئرو حکم به پيروزي و قهرماني سيتي داد و همين موضوع، سبب شد تا شياطين سرخ تنها به خاطر تفاضل گل کمتر نتوانند به عنوان قهرماني برسند. درپايان ديدار يکشنبه شب ،ريو فرديناند در صحبتهايي به اسکاي سپورتس گفت:« اين شيوه ظالمانه اي براي از دست دادن جام قهرماني بود. ولي بايد به تيم ديگر تبريک بگويي. هر تيمي که قهرمان ليگ برتر مي شود، با شايستگي اين جام را به دست مي آوردو سيتي در طول فصل خيلي خوب بازي کرده بود.ما بايد خستگي ها را از تن به در کرده و مطمئن باشيم که در فصل آينده به قهرماني خواهيم رسيد.» شاگران فرگوسن در ماه آوريل، با 8 امتياز برتري نسبت به سيتي در صدر جدول ليگ برتر بودند ولي شکست مقابل ويگان و تساوي خانگي مقابل اورتون و بعد باخت 0-1در داربي منچستر، باعث شد تا سيتي از يونايتد پيشي گيرد. فرديناند درادامه صحبتهايش گفت:«در جريان بازي فهميدم که سيتي به گل رسيده.بعد از آن بازي ما تمام شد و ما در سکوت فرو رفتيم و همه فقط منتظر بودند. بعد از آن صداي جشن و شادي هواداران خانگي ما را متوجه اين کرد که سيتي به گل رسيده و جام قهرماني مال آنهاست. نااميد کننده بود.» کاپيتان سابق تيم ملي انگليس درادامه صحبتهايش به اين نکته اشاره کرد که تيمش چطور با مصدوميت طولاني مدت نمانيا ويديچ و دارن فلچر کنار آمد:« امسال ما مي بايست از تيممان به صورت حداکثر قوا بهره مي برديم و اين درس خوبي براي ما در آينده بود. فکر نمي کنم که هيچ تيم ديگري بتواند اين طور که ما با اين شرايط کنار آمده ايم کنار بيايد. ولي اين بهانه اي نيست و بايد به تيم حريف تبريک بگوئيم. وقتي در ليگ به قهرماني ميرسي، شايستگي اش را داشته اي.»

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

والنسيا بهترين بازيکن ‌يونايتدها

ستاره اکوادوري تيم فوتبال منچستريونايتد به عنوان بهترين بازيکن شياطين سرخ در نظر هواداران و بازيکنان برگزيده شد.

آنتونيو والنسيا که در سال 2009 در ازاي 16 ميليون پوند به تيم منچستريونايتد ملحق شد، همانند ساير هم‌تيمي هايش بسيار آرزو داشت عنوان قهرماني ليگ برتر را کسب کند، اما يکشنبه شب زماني که منچسترسيتي به طرز شگفت‌انگيز در پايان بازي با کوئينز‌پارک‌رنجرز عقب ماندگي 2 بر يک را با برد 3 ير 2 جبران کرد، دستانش از جام قهرماني دور ماند.

با اين حال او يک روز پس از انجام اين مصاف، صاحب يک جام کوچک شد. زيرا در راي‌گيري که توسط هواداران و بازيکنان يونايتد، انجام گرفت، وي صاحب بيشترين ميزان آراء شد و عنوان برترين ستاره سرخ‌پوشان اولدترافوردي را به خود اختصاص داد.

او با 37 درصد آرا عنوان برترين را به خود اختصاص داد و به همين منظور در مراسمي که به همت باشگاهش انجام شد، جايزه خود را از سر بابي چارلتون اسطوره انگليس و منچستر دريافت کرد.

فرگوسن: اسکولز، فصل بعد هم با ماست

مربي شياطين سرخ در صحبتهايي اعلام کرد پل اسکولز فصل آينده هم پيراهن يونايتد را برتن خواهد کرد.

سرالکس فرگوسن مربي باتجربه منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرد پل اسکولز قراردادش را براي يک سال ديگر با اين تيم به امضا رساند و براي يک سال ديگر در خدمت شياطين سرخ خواهد بود.

اين بازيکن 37 ساله که اخيرا از دنياي فوتبال خداحافظي کرده بود، درماه ژانويه مجددا به ترکيب شياطين سرخ بازگشت و از آن موقع در 21 بازي براي اين تيم به ميدان رفت و يکشنبه شب شاهدناکامي تيمش در دستيابي به جام قهرماني، آن هم به خاطرتفاضل گل کمتر بود.

فرگوسن اکنون در مراسم اهداي جايزه برترين بازيکن سابق باشگاه که دوشنبه شب برگزار شد گفت:« کار انجام شد. او مي ماند و من از اين بابت واقعا خوشحالم. اسکولز مي دانست که اشتباه کرد و الان مي داند که اگر در فصل آينده هم 25 يا 30 بازي برگزار کند، واقعا کيفيتش را نشان داده. فکر مي کنم که اين فصل پيش رو، آخرين فصل اسکولز باشد.همه ما او را خوب مي شناسيم.از زماني که او يک پسربچه بود او را مي شناختيم و مي دانستيم که چطور بايد از او استفاده کنيم.»

مربي شياطين سرخ در ادامه اعلام کرد تصميم دارد تا خريدهاي جديدي راانجام دهد:« بله.ما مي خواهيم مهره هاي جديدي را به تيممان بيفزائيم.»

آزارد: من‌سيتي يا يونايتد را انتخاب ميکنم

ستاره بلژيکي تيم فوتبال ليل فرانسه قصد دارد از بين دو نماينده شهر منچستر يکي را براي بازي انتخاب کند.

ادن آزارد از مدت‌ها قبل در فهرست بازيکنان مورد نظر منچسترسيتي و منچستريونايتد در ليگ برتر قرارداشته است. وي روز گذشته در مصاحبه‌‌اي کوتاه اعلام کرد فصل بعد در ليل نخواهد ماند و تيم بعدي‌اش را به زودي معرفي خواهد کرد. اين مهاجم 21 ساله اظهار داشت: فکر مي کنم زمان ترک ليل برايم فرارسيده است. دوست دارم بازي در ليگ برتر انگليس را تجربه کنم و با چيزهاي تازه‌ در فوتبال آشنا شوم.

وي افزود: از هر دو تيم شهر منچستر پيشنهاد دارم. البته در اين مورد هنوز هيچ تصميمي نگرفته‌ام. من هميشه گفته‌ام اگر از ليل بروم سعي مي کنم به يکي از اين دو تيم منچستري ملحق شوم. فکر مي کنم تا چندي ديگر پس از بررسي همه جوانب پيشنهادات بتوانم تصميم نهايي را اتخاذ کنم.

آزارد که در ليگ دسته اول فرانسه موسوم به لوشامپيونه 17 گل به ثمر رسانده و 15 پاس گل داده است، در 14 سالگي از تيم توبيز کشورش جدا شد و به ليل رفت.

عذرخواهي باشگاه منچسترسيتي از فرگوسن

مسئولان باشگاه منچسترسيتي به خاطر رفتار زننده مهاجم آرژانتيني‌اش از سرمربي همشهري‌هاي يونايتدي پوزش خواست.

پس از آنکه روز گذشته مراسم جشن قهرماني من‌سيتي در ليگ برتر در خيابان‌هاي شهر منچستر با به حرکت درآمدن اتوبوس ويژه حامل بازيکنان انجام شد، تيم تازه قهرمان شده ليگ برتر از طريق سايت خود از منچستريونايتد و مربي اش، سرآلکس فرگوسن، به خاطر توهين کارلوس توز پوزش خواست.

اين اقدام در حالي انجام گرفت که مهاجم بحث انگيز و پرحاشيه "آبي‌هاي آسماني" براي دقايقي درحين مراسم پلاکاردي در دست گرفت که روي آن واژه «ناکامي و نابودي فرگي» حک شده بود. با اين اقدام او در عمل مربي پيشين خود را به خاطر از دست دادن بخت قهرماني، به تمسخر گرفت. اين رفتار زننده البته از ديد مديران من‌سيتي دور نماند و آنان را مجبور به واکنش به منظور پوزش از مربي 70 ساله و داراي افتخارات عديده من يونايتد کرد.

منچستريونايتد به دنبال ستاره لهستاني دورتموند

مدير برنامه هاي روبرت لواندوفسکي، ستاره لهستاني دورتموند، اعلام کرد که باشگاه منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن اين بازيکن است.

اين بازيکن که در بيشتر بازي هاي فصل گذشته دورتموند روي نيمکت ذخيره ها نشست، در رقابت هاي اين فصل درخشش خيره کننده اي داشت و در 47 بازي در بوندس ليگا و جام حذفي آلمان، 30 گل براي تيمش به ثمر رساند.

قرارداد فعلي لواندوفسکي با دورتموند تا سال 2014 اعتبار دارد و اين بازيکن به دنبال تمديد قراردادش است اما مدير برنامه هاي او اعلام کرد شرايط پيشنهاد اين باشگاه چندان جالب توجه نيست.

مايک بارتل در گفتگو با نشريه بيلد گفت:" پيشنهاد باشگاه دورتموند قابل قبول نيست. مي توانم تاييد کنم که منچستريونايتد به دنبال روبرت است."

سرالکس فرگوسن در ديدار فينال جام حذفي آلمان بين دورتموند و بايرن حضور پيدا کرد تا بازي شينجي کاگاوا را از نزديک ببيند اما به نظر مي رسد بازي خوب لواندوفسکي، توجه سرمربي اسکاتلندي را جلب کرد.

اين در حالي است که هانس يواخيم واتسکه در مورد فروش بازيکنان دورتموند گفت:" به جز کاگاوا، ساير بازيکنان را حتي در ازاي همه پول هاي دنيا نمي فروشيم."

,varzesh3.com

19. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •