سلام
ديروز براي اولين بار پس از ارتقاي كامپيوترم بازي رو با ديد Player بازي كردم كيفيت محشر بود ولي نمي تونستم رو يك خط صاف حركت كنم كسي مي دونه چه طور مستقيم برم ( قبلا راحت مي رفتم )
سلام
ديروز براي اولين بار پس از ارتقاي كامپيوترم بازي رو با ديد Player بازي كردم كيفيت محشر بود ولي نمي تونستم رو يك خط صاف حركت كنم كسي مي دونه چه طور مستقيم برم ( قبلا راحت مي رفتم )
سلام
يك ابزار براي تبديل سيو pes6 نسخه PC به PS2 :
PES_Save_Converter_6.0.2.zip HTML کد:
(Windows XP exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طی آنالیزی که یه خارجی انجام داده بود ... گفته بود که Top player به مراتب از Professional یا همن 5 ستاره آسون تره ... چرا ؟
چون تو Top ... کامپیوتر بی مهابا حمله میکنه و اکثر اوقت دفاعش رو خالی میذاره و در کل هجومی بازی میکنه و به دفاع توجه نمیکنه ...
اما تو Pro ... کامپیوتر بیشتر دفاع میکنه و رغبتی به حمله نداره ...
مسلما برای خود ما حمله آسون تر میشه ...
این نظر من نبود یه آقایی بود ... D:
بچه خواهشميكنم سريع جواب بدي زماني كه من ميرم تو بازي pes2007يه طوري شده كه صداي دكمه ها نميشنوم صداي اهنگش هست ولي صداي كليد نيست
در ضمن صداي گزارشگر هم خيلي دير ميرسه تا ديروز هم درست بود
تو تنظیمات صدا برو صدای موزیک رو بالا ببر
سلام
منم بعضي مواقع اين مشكل رو دارم يك بازي دوستانه مي آرم داخل بازي 5 دقيقه گذشت استپ مي كنم تا صدا برسه يعني وقتي دكمه بالا و پايين رو مي زنم صدا بياد بعد بازي رو تا آخر بازي مي كنم بعدش براي 1 هفته اي درسته
در ضمن دوستاني كه مي خوان بازي سخت تر بشه كلاس Professional را انتخاب كنند بعد در بازي دوربين رو روي Player تنظيم كنند تا طعم شيرين بازي را بچشند ( بازي مثل بازيهاي اكشن سوم شخص » مثل مدال افتخار « )
یکی ترکیب مهاجمی خیلی عالی واسم بزاره.
احتمال داره به طور هم زمان از سی پی یوی سیستم شما استفاده میشه که این اتفاق می افته.سلام
منم بعضي مواقع اين مشكل رو دارم يك بازي دوستانه مي آرم داخل بازي 5 دقيقه گذشت استپ مي كنم تا صدا برسه يعني وقتي دكمه بالا و پايين رو مي زنم صدا بياد بعد بازي رو تا آخر بازي مي كنم بعدش براي 1 هفته اي درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)