تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 314 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

ممنون، الان که گفتید 6070 بلوتوث نداره یکمی ته دلم خالی شد، من اینو نمیدونستم!

میدونم این سوالو نباس اینجا بپرسم اما من یه لپ تاپ می خوام تا سقف یک و نیم میلیون، که گرافیکش اگه بیشتر از 6770 نباشه کمتر هم نباشه، تقریباً کانفیگش تو مایه های همین 6080 باشه، شما چی پشنهاد میدید؟!
    من بای کردم ولی باشه....
    ببینید دوست عزیز با توجه به نیاز و انتظارات حداقلی که دارید هزینه 1.5M واسه نوت بوک فوق العاده کار اشتباهی هست....
    بهترین انتخاب برای شما 6050 هست با قیمت 960T و کانفیگ فوق العاده بالا ....
    مشکل شما این هست که فکر می کنی باید سی پی یو حتما 4 هسته ای باشه که کاملا تصور غلطی هست....
    من خودم قبل این که 6050 بگیرم 3052 داشتم سی پی یو 4 هسته ای 6 مگ کش اما باید بگم پرفورمنسش حتی از سیستم دسکتاپ هم ضعیف تر بود و وقتی فروختم دیگه 4 هسته ای نگرفتم یرای این که برام واضح واقعا تو 95% برنامه فرقی با مدل های 2 هسته ای نداره....
    ضمنا سی پی یو 6050 به دلیل فرکانس بالایی که داره بسیاربهتر از 4 هسته ای های فرکانس پایین کار می کنه چه نسل قدیم و چه جدید....
    پس بی جهت هزینه بی جا نکنین و برای یک بار هم که شده قبل خرید این مساله رو متوجه بشین نه مثل بعضی ها که فکر می کنن باید بخرن تا متوجه حما قتشون بشن....
    مطمئن باش اگر خوب بود من اولین نفری بودم که می رفتم 6090 یا 6080 می خریدم اما می دونم که اینطوری نیست....
    بقیه پول رو هم بده HTC Sensation بخر .....
    امیدوارم خودم بی جهت خسته نکرده باشم.........

2. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه atall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

بازم ممنون، خیلی لطف کردید.
    آره حق با شماست، راستشو بخواین من می خوام cor i7 باشه، چون فک میکنم تا یکی دو سال دیگه که مطمئناً سی پی یو های قدرتمند تری وارد بازار میشه، دیگه cor i5 به چشم نمیاد و کارایی نداره، آخه میدونید من سرمایه ی آنچنانی ندارم که بخوام دو سال دیگه لپ تاپمو عوض کنم!
    اما وقتی شما اینطور دلسوزانه و با صداقت تمام دارید راهنمایی می کنید، واقعاً آدم دچار تردید میشه.
    من چند سوال دیگه می پرسم، ممنون میشم این هارو هم جواب بدید، دوست ندارم مزاحمتون باشم و هر وقت که وقت و حوصلشو داشتید جواب بدید.
    تا حالا بازی یی بوده که شما نتونید روی 6050 اجراش کنید؟؟؟ اصلاً کلاً اهل بازی هستید؟؟؟ ممکنه چندتا از بازی های گرافیک بالایی که روش اجرا کردیدو نام ببرید.

من یکمی از کش 3mg و ram 4 این مدل میترسم، پس یعنی با این اوصاف و صحبت هایی که شما کردید، هیچ مشکلی تو اجرای بازی ها یا سرعت پردازش نرم افزارهایی در حد فتوشاپ یا کورل ( نه بیشتر ) پیش نمیاد؟؟؟

سوال آخرم یکمی بی ربطه این HTC Sensation که گفتید چی هست؟؟؟ چه کاربردی داره؟؟؟

مطمئناً این پست ها و صحبت های شما کمک بزرگی به من خواهد کرد و شک نکنید که من از این پست ها نهایت استفاده رو می برم، پس مطمئن باشید که بی جهت خودتونو خسته نکرید و نمی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

6091nr چقد رم support می کنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

بازم ممنون، خیلی لطف کردید.
    آره حق با شماست، راستشو بخواین من می خوام cor i7 باشه، چون فک میکنم تا یکی دو سال دیگه که مطمئناً سی پی یو های قدرتمند تری وارد بازار میشه، دیگه cor i5 به چشم نمیاد و کارایی نداره، آخه میدونید من سرمایه ی آنچنانی ندارم که بخوام دو سال دیگه لپ تاپمو عوض کنم!
    اما وقتی شما اینطور دلسوزانه و با صداقت تمام دارید راهنمایی می کنید، واقعاً آدم دچار تردید میشه.
    من چند سوال دیگه می پرسم، ممنون میشم این هارو هم جواب بدید، دوست ندارم مزاحمتون باشم و هر وقت که وقت و حوصلشو داشتید جواب بدید.
    تا حالا بازی یی بوده که شما نتونید روی 6050 اجراش کنید؟؟؟ اصلاً کلاً اهل بازی هستید؟؟؟ ممکنه چندتا از بازی های گرافیک بالایی که روش اجرا کردیدو نام ببرید.

من یکمی از کش 3mg و ram 4 این مدل میترسم، پس یعنی با این اوصاف و صحبت هایی که شما کردید، هیچ مشکلی تو اجرای بازی ها یا سرعت پردازش نرم افزارهایی در حد فتوشاپ یا کورل ( نه بیشتر ) پیش نمیاد؟؟؟

سوال آخرم یکمی بی ربطه این HTC Sensation که گفتید چی هست؟؟؟ چه کاربردی داره؟؟؟

مطمئناً این پست ها و صحبت های شما کمک بزرگی به من خواهد کرد و شک نکنید که من از این پست ها نهایت استفاده رو می برم، پس مطمئن باشید که بی جهت خودتونو خسته نکرید و نمی کنید.
    ببینید دوست عزیز این تصور که i7 ممکن نسبت به i5 بسیار بهتر باشه و نیاز به تعویض دستگاه رو کاهش بده یا جداقل به تاخیر بیندازه کاملا اشتباه هست....
    به دلیل این هر دو به لحاظ طراحی و معماری ساخت عینا مشابه هم هستن و فقط مدل i7 چهار هسته و 6 مگ کش داره اما i5 دو هسته و سه مگ کش....
    خوب مساله برای شما درست از همین جا شروع می شه و این که شما فکر می کنین که این دو تفاوت مرگباری باهم دارن در صورتی که به هیچ عنوان این طوری نیست....
    این مساله هم که تصور کنید با به روز شدن سی پی یو ها از طرف اینتل یا ای ام دی شما هم مجبور هستین که سیستم رو تغییر بدین به هیچ وجه درست نیست به دلیل این که بحث اهداف تجاری یک شرکت با نیاز های کاربران کاملا دو چیز متفاوت هست....
    نسل بعدی سی پی یو اینتل که Ivy bridge هست سال آینده معرفی می شه اما این مساله نمی تونه به این معنی باشه که دیگه کاری از دست سی پی یو های نسل قبل یعنی Sandy Bridge ساخته نیست و باید اون ها رو تعویض کرد....
    شما باید به این مساله توجه داشته باشین که با توجه به نیاز و انتظار واقعی که دارین تصمیم بگیرین نه این حتما هر چی هسته بالاتر پس بهتر نه این تصور اشتباهه....
    سی پی یو هه هم خیلی زود قدیمی می شن و جای خودشون به نسل بعد از خودشون می دن پس هزینه بالای 1M برای نوت بوک فوق العاده کار غلطی هست مثل کسانی 1.5M پول 6090 دادن اما الان مدل های جدیدتر سری 6100 اومده که تکنولوژی های جدیدتر داره مثل WiDi و.....
    این رو هم بدونین که 90% برنامه نمی تونن از بیش از دو هسته برای پردازش استفاده کنن و ....
    اجرای فتوشاپ یا کورل که چیزی نیست اصلا پردازش خاصی لازم نداره ...برای همین که می گم 4 هسته ای برای شما مناسب نیست.....
    هههههه دوست عزیز بازی کنم عجب حرفی ....
    من یه گیمر حرفه ای هستم البته اگه تعریف نباشه ...crysis 2 ، metro2033 ، Flight Simulator X ، Dirt 3 و....روش اجرا می کنم که سنگین ترین بازی ها هستن....
    بازی واسه یه دقیقمه ...
    کارایی باهاش می کنم که هیچ کسی تاحالا به مغزش هم خطورنکرده....
    HTC Sensation گوشی هست....

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

6091nr چقد رم support می کنه ؟
    تمام مدل های سری 6100 تا 16 ساپورت می کنن.....

---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

کسی پیغام خصوصی داد؟؟؟
    فکر کنم Del شد......
    Last edited by em0fab0y; 13-08-2011 at 15:46.

6. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام.یک سوال داشتم.کیبورد 6080 برای تایپ خوبه؟هاردش رو میشه عوض کردم اس اس دی گذاشت؟

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

بچه ها بعضي وقتا توي بازي دما ميره رو 75 اينا

عاديه؟

كولپد بگيرم تاثير داره تو پایین آوردن دما؟
    چه مارك و مدل كولپدي خوبه ؟

ماوس وایرلس خیلی باطری مصرف میکنه؟ وایرلس بهتره یا معمولی چه مارکی ؟
    Last edited by mohsenking; 14-08-2011 at 00:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام.یک سوال داشتم.کیبورد 6080 برای تایپ خوبه؟هاردش رو میشه عوض کردم اس اس دی گذاشت؟
    فوق العاده عالی هست و برای من که روزی چندین ساعت در حال تایپ کردن هستم مشکلی نداشته....
    می تونین این کار انجام بدین اما باید توجه داشته باشین که ممکن هزینه اون شما رو از این کار منصرف کنه یا حداقل دامنه کاربری نوت بوک به لحاظ ذخیره Data براتون محدود کنه.....

10. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام
    من ویندوز Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Integrated July 2011 x64 را نصب کردم و با Windows Loader 2.0.5 کرک کردم
    حالا می خوام ویندوز رو آپدیت کنم می خواستم ببینم دقیقا کدوم آپدیتها باعث از کار افتادن کرک ویندوز می شه که نصب نکنم

البته می دونم این سوالم ربطی به این تاپیک نداره ولی خاهشا اگه کسی می دونه جواب بده

اینم لیست آپدیتهایی که برای من فعاله

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

با سلام
    من ویندوز Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Integrated July 2011 x64 را نصب کردم و با Windows Loader 2.0.5 کرک کردم
    حالا می خوام ویندوز رو آپدیت کنم می خواستم ببینم دقیقا کدوم آپدیتها باعث از کار افتادن کرک ویندوز می شه که نصب نکنم

البته می دونم این سوالم ربطی به این تاپیک نداره ولی خاهشا اگه کسی می دونه جواب بده

اینم لیست آپدیتهایی که برای من فعاله

تو عکس خیلی واضحه....
    فقط اونی که خودش تیک کنارش رو برداشته 971033

13. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه atall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

بازم ممنون دوست عزیز حرفاتون کاملاً منطقی بود.

من فردا میرم که 6050 رو بخرم، بعدش که گرفتم کلی سوال دارم که ازتون بپرسم، امیدوارم وقت و حوصله ی جواب دادنشو داشته باشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •