یک احتمال این مشکل از اپدیت نبودن( DirectX & Runtimes )ویندوز هست
دومین احتمال از کدک (K-Lite Codec Pack) ویندوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک احتمال این مشکل از اپدیت نبودن( DirectX & Runtimes )ویندوز هست
دومین احتمال از کدک (K-Lite Codec Pack) ویندوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by valy1; 23-10-2012 at 01:00.
اگر بعد از کپی کردن یک مود این اتفاق افتاد اون مود رو پاک کنید. من خودم این مشکل واسم پیش اومد مود رو پاک کردم مشکل حل شد.
دوستان اهل دل حتمأ یک محموله از سالزبورگ اتریش به مونیخ آلمان یا برعکس ببرن جاده ی باصفایی داره!آخراش سمت اتریش جاده دو طرفه و کوهستانی میشه
البته پول زیادی نمیدن
من سطح ۵ هستم،بازیش خیلی باحاله،میرم تو سبقت بغل سواری ها وحشی بوق میزنم همه وامیسن.
FHجفتش خیلی مث همینه fhهایی هس که تو جاده ها مببینیم.
من که عشق MAGNUMهستم.
جالب اینجاس که وقتی سوخت گیری میکنه هزینه سوخت توسط شرکت پرداخت میشه و از پول شما کم نمیشه.
خلاصه مقداری از اون حالت کسل کننده بودن قبل بیرون اومده:thumbup:
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
وقتی که توی منو اصلی هستی سمت راست گزینه هایی رو مشاهده میکنی ، سمت راست پاییین 3 تا گزینه داره یکیش برای وام گرفتن از بانک ، یکی دیگش برای جاهایی که رفتی و نمایشگاه های ماشینش رو پیدا کرده باشیو نشونت میده ، و آخریش که برای اطلاعات کمپانیته ومیتونی از اونجا گاراژ هایی که خریداری کردی رو ببینی و با کلیک روی هر کدومشون مشخصات گاراژ رو برات مییاره اول که گاراژ رو میخری نمیتونی راننده بگیری باید گاراژت رو به روزش کنی تابتونی راننده و ماشین بگیری .
توی همون منو پایین سمت چپ عکس خودت و ماشینت رو میبینی وقتی که گاراژت رو به روز کردی کنار عکست یک مربعی ازاد میشه روش که کلیک کنی میتونی هم ماشین بخری و هم راننده استخدام کنی.
بازم اگه متوجه نشدی یا سوال دیگه ای داشتی بگو تا راهنماییت کنم![]()
آقا یه بامعرف یه با مرام به داد ما برسه k-lite mega codec pack رو کلا حذفش کردم دایرتکسم رو تازه نصب کردم ولی بعد پیش نمایش گاراژ میپره بیرون
داش از سیو بازیت یه کپی بگیر بعد بازیرو پاک کن بعدش سیستمتو ریست کن باز دوباره نصبش کن ببین درست میشه اگه درست شد دوباره سیوتو بریز(بعد پاک کردن بازی از سیو هات که کپی گرفتی سیوهارو از my documents پاک کن)
بچه تورو خدا کمک کنید به ترتیب عکس عمل میکنم اگه اشتباه راهنمایی کنیید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hosein0mid; 23-10-2012 at 08:45.
عزیز من تو چرا گاراژتو آپگرید میکنی!!؟؟ مگه نمیخوای گاراژبخری؟خوب برو توی شهر و دنبال یه گاراژ بگرد تو عکس پائین هم علامتشو مشخص کردم.
![]()
آقایان این آپگراید کردن گاراژ واسه چیه اصلا لازمه؟ ممنون میشم یه توضیحی بدین
واسه اینه که گاراژت بزرگ تر بشه چون قبل آپگرید فقط یک کامیون میتونی توش بذاری یعنی اگه بخوای راننده استخدام کنی باید یه کامیون اضافه داشته باشی حالا اون کامیون رو کجا باید بذاری تو گاراژ گاراژتم اگه آپگرید نباشه خوب یه کامیون بیشتر جا نمیشه توش در نتیجه نمی تونی راننده استخدام کنی یا کامیون بخری . چی شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)