تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 555 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

در آغاز فعالیت tizpardazesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

براي اين كه بحث پيچيده نشه و از روند مفيد تاپيك دور نشه ...
    يه سوال ساده!
    اگه جمع ميشد فركانس ها پس چرا ميگن 1.2 ؟ چرا نميگن 2.4 گيگاهرتز؟

اساس كار پردازنده هاي دو هسته اي براي اين ايجاد شد كه مولتي تسكينگ رو قوي تر كنه!‌ يعني هر پروسه به يه هسته فرستاده بشه
    يا يه پروسه سنگين تقسيم بشه و به هسته ها فرستاده بشه!

2. این کاربر از tizpardazesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

بله دوست عزیز چک کردم و ممنون در مورد نظراتت.

در مورد سوال cpu که پرسیدید من تحقیق که کردم تو اینترنت دیدم که هر core برا خودش جداگانه 1.2 گیگاهرتز سرعت داره و در مجموع میشه 2.4 گیگاهرتز.حالا اگه شما هم این مورد رو بررسی کردید اینجا تو فوروم قرار بدید تا بچه ها استفاده کنند ممنونم

در مورد اون میکروفون که فرمودید این میکروفون برای noise cancellation هستش تا اونجا که من تحقیق کردم صداهای اضافه محیط رو میگیره تا کیفیت خروجی صدا صحبت طرف مقابل بهتر بشه.میشه به عنوان استریو هم ازش استفاده کرد ولی این مورد دوم رو دقیقا نمیدونم

ممنون از اینکه ریویومو دیدید

ممنون و موفق باشید
    ببین دوست خوبم همونطور که توی پخ هم گفتم روی هم میشه ۱.۲ اگه اینجوری که شما میگید بود:
    ۱.خیلی خوف بود سرعتش!!
    ۲.گرمایی که تولید میکرد کلا گوشی رو داغون میکرد!
    ۳.ببینید فایده دو هسته ای اینه که میتونه به راحتی دو تا کار رو با هم انجام بده!
    و فوایدی مثل اینکه گرماش کمتره و...

موفق باشی

4. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

دقیقا..!!!
    ببینید Dual Core یعنی دوهسته ی موازی ....
    اینطوری نیست که مثلا هسته ی اول 1200کار کنه و بعد هسته ی دوم بیاد و دستش رو بگیره و سرعت هسته ی اول رو به 2400برسونه...
    توجه کنید که سرعت بالایی که در Galaxy S II میبینید مربوط میشه به همکاری دوهسته در پردازش با سرعت 1200 نه سرعت مجموع دوهسته با سرعت2400...این دوتا خیلی باهم فرق دارند
    یه چیزی رو درمورد Microprocessor بدونید که همیشه x+x از 2x بهتر کار میکنه اگه کسی بخواد مفصل تر هم توضیح میدم ولی فقط همین قدر بدونید اگه Galaxy S II رو با تک هسته ی 2400 مگاهرتزی میساختند عمر باتری نصف میشد و تازه گرماش هم دوبرابر میشد وطوری که ممکن بود به سایر قسمتهاش آسیب برسونه
    مطمئن هستم که در آینده CPUهایی با Clock Rate بیشتری خواهند ساخت ولی اون موقع تمهیداتی درنظر میگیرند که مشکل گرما و باتری رفع بشه البته الان با این 1200مگاهرتز مشکل گرما و مصرف بالای باتری به چشم نمیاد

ببینید خلاصه بگم سرعت دوهسته با تک هسته خیلی تفاوتی نمیکنه فقط و فقط فرقش اینه که دوهسته ای باعث میشه گوشی بسیار روانتر کار بکنه و Delay نداشته باشه

این گرمایی که شما با دردست گرفتن gs2 احساس میکنید مربوط میشه به 1200 نه به 2400...!مثلا اگه 1200باعث بشه دما به xبرسه دوهسته بودن فقط کمی گرما رو از xبیشتر میکنه...اما گرمای 2400 نزدیک به 2x میرسه

درتایید حرفهام هم باید بگم شرکت اینتل از بعداز Pentium4 دیگه Clock Rate رو بالا نبرد و به جاش تعداد هسته ها رو افزایش داد و در سری Core-i7تا 12هسته با سرعت حدود3200MHz رسوند تا هم گرما کمتر بشه و هم مصرف کمتر بشه

اگه قرار بود بجای 12هسته ی 3.2GHz یک سی پی یو 38.4 گیگاهرتزی قرار میداد که باید یه کولر کوچیک داخل کیس جاسازی میکردند و ....
    من دقیقا متوجه نشدم یعنی منظورتون اینه که در یک cpu چهار هستهای با سرعت مثلا 2 گیگاهرتز. core های داخل این cpu که 4 عدد هستن این دو گیگاهرتز بینشون تقسیم شدس؟؟؟؟؟

پس اگه اینطوره چرا برنامه های تست cpu ها رو برحسب تعداد core و سرعت هر core به صورت جداگانه یا با هم اندازه میگیرند که این نشون دهنده اینه که هر core سرعت و قدرت خودشو داره

نمیدونم باز اطلاعات شما از من بیشتره باید برم در این مورد یه مقدار بیشتر تحقیق کنم

بازم ممنون از جوابتون

موفق باشید
    Last edited by kissyou; 14-06-2011 at 15:30.

6. 2 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه بخواد همون سرعت 1.2 گیگاهرتز رو داشته باشه که میشه عین همون تک هسته ای ها.

اگه بخواد از قانون cpu های کامپیوترها و موبایلیتیها پیروی کنه تا اونجا که من میدونم cpu که به نام دو هسته ای باشه حالا هر cpu و هر نوعی که باشه هر core به طور جداگانه سرعت و قدرت خودشو داره.

اگه این طور باشه که شما میگید یه cpu چهار هسته ای 2 گیگاهرتزی کل سرعتش باید باشه 2 گیگاهرتز.در حالی که اینطور نیست و هر core مستقل از هم کار میکنه مگر در مواردی که برنامه بهشون دستور میده که کارها رو بینه خودشون تقسیم کنند که همون پردازش موازی میشه.

پردازش موازی تقسیم مثلا یک کار بین دو cpu هستش و این به معنی تقسیم سرعتشون با هم نیست که مثلا به گفته شما 1.2 گیگاهرتز بینشون تقسیم میشه.

اگر اشتباه میکنم و چیزی رو از قلم انداختم دوستان لطفا راهنمایی کنند تا هم من و هم دوستان اطلاعاتشون بیشتر شه

ممنون و موفق باشید
    سلام دوستان
    دقت کنید که در تمام دستگاهها (کامپیوتر/لپتاپ/گوشی/تبلت/...) اگه پردازنده مثلا دو هسته ای و فرکانس مثلا 1 GHz باشه یعنی دو هسته جداگانه وجود داره که هر کدوم با فرکانس 1GHz کار میکنند. یعنی 2 تا 1GHz ! ولی به هیچ عنوان نمیوان این فرکانس این دو هسته رو با هم جمع کرد، مثلا در همین مورد نمیتوان گفت چون 2 تا 1.2GHz هست پس برابر با 2.4Ghz هست!

حالا سوالی که ممکنه پیش بیاد این هست که اگه فرکانس همون 1.2GHz هست، پس چرا کارایی و قدرت پردازش افزایش پیدا میکنه! برای جواب این سوال یکم باید توضیح بدم و بعد جواب اصلی رو بگم:

کامپیوتر و موبایل ها بطور کلی در هرچیزی که از پردازنده تک هسته ای استفاده میکنه ، امکان مولتی تسکینگ نداره!!! و چیزی که شما بعنوان مولتی تسکینگ میبینید بدلیل سرعت بالای پردازنده هست.

مثلا فرض کنید در زمانی واحد دارید موزیک گوش میکنید، بازی هم میکنید، GPS هم فعال هست، یعنی پردازنده گوشی شما در یک زمان درگیر 3 یا 4 پردازش هم زمان هست، ولی همان طور که گفتم این پردازش ها کاملا همزمان نیستند، یعنی پردازنده در کسری از ثانیه عملیات پخش موزیک را در دست گرفته و اطلاعات موزیک رو پردازش میکنه و بعد اونو ول میکنه و عملیات GPS رو در دست میگیره و اطلاعات اونو پردازش میکنه و بعد اونو هم رها میکنه میره سراغ بازی و به همین ترتیب عمل پردازش رو ادامه میده تا کاربر احساس مولتی تسکینگ بهش دست بده! در هر بار که عملیاتی رو رها میکنه و میره سراغ یکی دیگه مقداری زمان از دست میره.
    حالا اگه همین پردازنده رو به دو قسمت تقسیم کنیم هر هسته بجای اینکه بین مثلا 6 عملیات رفت و آمد بکنه، بین 3 عملیات رفت و آمد میکنه و همین باعث کاهش زمان از دست رفته میشه، و میشه گفت واقعا مولتی تسکینگ رو امکان پذیر میکنه!

و مولتی تسکینگ واقعی جواب سوال هست، چون پردازنده 2 هسته ای میتونه در یک زمان کاملا واحد 2 و یا تعداد بیشتری پردازش رو بصورت کاملا مستقل انجام بده، کارایی افزایش پیدا میکنه!

8. 8 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ببین دوست خوبم همونطور که توی پخ هم گفتم روی هم میشه ۱.۲ اگه اینجوری که شما میگید بود:
    ۱.خیلی خوف بود سرعتش!!
    ۲.گرمایی که تولید میکرد کلا گوشی رو داغون میکرد!
    ۳.ببینید فایده دو هسته ای اینه که میتونه به راحتی دو تا کار رو با هم انجام بده!
    و فوایدی مثل اینکه گرماش کمتره و...

موفق باشی
    اگه روی هم 1.2 بود اونوقت نباید فرق زیادی با یه دونه 1 باشه مثلاً همین گلکسی اس ولی تو مثلاً بنچ quadrant امتیاز گلکسی 1 فوقش به 1500 برسه در حالی که اس2 امتیازش 3500 ه
    همونطور که قبل هم گفتم اصلاً فرکانسهارو نمیشه اینجوری با هم جمع کرد
    مثله اینه که بگی دو نفر کنار هم دارن میدوون هر کدوم با سرعت 10 کیلومتر حالا با هم جمعشون میکنیم سرعتشون میشه 20 کیلومتر یعنی انگار یه نفر داره با سرعت 20 کیلومتر میدووه ؟!!

10. 5 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام دوستان
    دقت کنید که در تمام دستگاهها (کامپیوتر/لپتاپ/گوشی/تبلت/...) اگه پردازنده مثلا دو هسته ای و فرکانس مثلا 1 GHz باشه یعنی دو هسته جداگانه وجود داره که هر کدوم با فرکانس 1GHz کار میکنند. یعنی 2 تا 1GHz ! ولی به هیچ عنوان نمیوان این فرکانس این دو هسته رو با هم جمع کرد، مثلا در همین مورد نمیتوان گفت چون 2 تا 1.2GHz هست پس برابر با 2.4Ghz هست!

حالا سوالی که ممکنه پیش بیاد این هست که اگه فرکانس همون 1.2GHz هست، پس چرا کارایی و قدرت پردازش افزایش پیدا میکنه! برای جواب این سوال یکم باید توضیح بدم و بعد جواب اصلی رو بگم:

کامپیوتر و موبایل ها بطور کلی در هرچیزی که از پردازنده تک هسته ای استفاده میکنه ، امکان مولتی تسکینگ نداره!!! و چیزی که شما بعنوان مولتی تسکینگ میبینید بدلیل سرعت بالای پردازنده هست.

مثلا فرض کنید در زمانی واحد دارید موزیک گوش میکنید، بازی هم میکنید، GPS هم فعال هست، یعنی پردازنده گوشی شما در یک زمان درگیر 3 یا 4 پردازش هم زمان هست، ولی همان طور که گفتم این پردازش ها کاملا همزمان نیستند، یعنی پردازنده در کسری از ثانیه عملیات پخش موزیک را در دست گرفته و اطلاعات موزیک رو پردازش میکنه و بعد اونو ول میکنه و عملیات GPS رو در دست میگیره و اطلاعات اونو پردازش میکنه و بعد اونو هم رها میکنه میره سراغ بازی و به همین ترتیب عمل پردازش رو ادامه میده تا کاربر احساس مولتی تسکینگ بهش دست بده! در هر بار که عملیاتی رو رها میکنه و میره سراغ یکی دیگه مقداری زمان از دست میره.
    حالا اگه همین پردازنده رو به دو قسمت تقسیم کنیم هر هسته بجای اینکه بین مثلا 6 عملیات رفت و آمد بکنه، بین 3 عملیات رفت و آمد میکنه و همین باعث کاهش زمان از دست رفته میشه، و میشه گفت واقعا مولتی تسکینگ رو امکان پذیر میکنه!

و مولتی تسکینگ واقعی جواب سوال هست، چون پردازنده 2 هسته ای میتونه در یک زمان کاملا واحد 2 و یا تعداد بیشتری پردازش رو بصورت کاملا مستقل انجام بده، کارایی افزایش پیدا میکنه!
    ممنون از جوابتون کاملا منظورتون رو متوجه شدم.

ممنون از راهنماییتون

ممنون و موفق باشید

12. 3 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

در مورد کارکترها من دقیقا متوجه منظورتون نشدم میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟

ببین مثلا موقعی که صفحه ی اس ام نوشتن رو باز میکنی در اس ام اس فارسی هر صفحه تا حدود 70 حرف رو میتونه داشته باشه...و انگلیسی حدود 140کاراکتر
    حالا مثلا در نوکیا موقع اس ام اس نوشتن اگه بنویسی "" سلام "" اون بالا یه نشانگر کوچیکی هستش که نوشته 66/1...یعنی 66 حرف مونده تا صفحه ی اول از اس ام اس تکمیل بشه...من توی یکی از رویو های تصویری این رو در gs2 دیده بودم ولی میخواستم امتحان کنی ببنی درسته یا نه...این نشانگر نزدیک دکمه ی SEND هستش ...این نشانگر در حالت عمودی هستش ،میخواستم چک کنی ببینی آیا در حالت اس ام اس نویسی افقی در صفحه کلید QWERTY هم هستش یا نه؟

THANKS

14. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

درتایید حرفهام هم باید بگم شرکت اینتل از بعداز Pentium4 دیگه Clock Rate رو بالا نبرد و به جاش تعداد هسته ها رو افزایش داد و در سری Core-i7تا 12هسته با سرعت حدود3200MHz رسوند تا هم گرما کمتر بشه و هم مصرف کمتر بشه
    ببخشید کدوم پردازنده i7 از 12 هسته استفاده میکنه؟

16. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

ببین مثلا موقعی که صفحه ی اس ام نوشتن رو باز میکنی در اس ام اس فارسی هر صفحه تا حدود 70 حرف رو میتونه داشته باشه...و انگلیسی حدود 140کاراکتر
    حالا مثلا در نوکیا موقع اس ام اس نوشتن اگه بنویسی "" سلام "" اون بالا یه نشانگر کوچیکی هستش که نوشته 66/1...یعنی 66 حرف مونده تا صفحه ی اول از اس ام اس تکمیل بشه...من توی یکی از رویو های تصویری این رو در gs2 دیده بودم ولی میخواستم امتحان کنی ببنی درسته یا نه...این نشانگر نزدیک دکمه ی SEND هستش ...این نشانگر در حالت عمودی هستش ،میخواستم چک کنی ببینی آیا در حالت اس ام اس نویسی افقی در صفحه کلید QWERTY هم هستش یا نه؟

THANKS
    متوجه شدم منظورتون رو چشم حتما این مورد رو چک میکنم

ممنون و موفق باشید

18. 2 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

من دقیقا متوجه نشدم یعنی منظورتون اینه که در یک cpu چهار هستهای با سرعت مثلا 2 گیگاهرتز. core های داخل این cpu که 4 عدد هستن این دو گیگاهرتز بینشون تقسیم شدس؟؟؟؟؟

پس اگه اینطوره چرا برنامه های تست cpu ها رو برحسب تعداد core و سرعت هر core به صورت جداگانه یا با هم اندازه میگیرند که این نشون دهنده اینه که هر core سرعت و قدرت خودشو داره

نمیدونم باز اطلاعات شما از من بیشتره باید برم در این مورد یه مقدار بیشتر تحقیق کنم

بازم ممنون از جوابتون

موفق باشید
    مثلا در یک Intel Core 2 Quad 2.5Ghz یعنی یک CPU که چهار هسته داره و هرهسته جداگانه 2.5GHz سرعت داره اما سرعت کل CPU درمجموع 2.5GHzهستش ولی سادتر بگم قدرت یک CPU چهار هسته ای از یک CPU تک هسته ای بیشتره ولی سرعتشون خیلی فرقی نمیکنه...شاید بگی که خوب چرا باید سرعتشون خیلی فرقی نکنه ولی نمیخوام بحث رو طولانی تر کنم ولی همینقدر بگم که در کامپیوتر گلوگاه هایی هستش که افزایش سرعت cpu تا یک حدی امکان پذیره و از اونجا به بعد دیگه اگه سرعت بینهایت هم بشه دیگه اون موقع اون گلوگاه هستش که سرعت رو تایین میکنه نه cpu...یکی از این گلوگاه ها هارد دیسک و در بهترین حالت هارد SSD(solid state disk drive هستش...گلوگاه دیگه ای که میمشه ازش نام برد FSBیا Front Side Bus هستش که cpu رو با RAM درگیر میکنه و ...
    سلام دوستان

این دوستمون هم درست میگه...ایشون به مبحث Interrupt Request و وقفه ها و تکنیک هایی که برای رسیدگی همزمان به پردازش ها و Tread ها بکار میره اشاره میکنند، و صد البته اگه تعداد هسته ها بیشتر باشه Treadها بین هسته ها تقسیم میشه و وقفه ها کمتر میشه
    اینجاست که سرعت سی پی یو تک هسته ای با سرعت 4GHz از سرعت سی پی یو چهار هسته ای با سرعت 1GHz ای به مراتب کمتر میشه

20. 4 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •