ویستا که خودش directx 10 داره...
برای چی ورژن 9 رو نصب کنیم؟
ویستا که خودش directx 10 داره...
براي اينكه 10 , 9 رو شامل نميشه اكثر بازيها دايركت x نه رو لازم دارند و خودشون نصب ميكنن
خوب بعضی بازی ها روی دو نوع direcx اجرا میشن
مثل بازی lost planet که خودمون حق انتخاب داشتیم
خوب ديگه بعضي بازيها كريسيس نه كه
یادمه توی قسمت option بازی 1 گزینه ای برای direct x بود که فقط اکه روی ویستا بازی میکردی فعال میشد
ببینید DirectX مثل .Net Framework میمونه. شامل یک سری فایل dll میشه که اگه نباشه بازی اجرا نمیشه.ویستا که خودش directx 10 داره...
حالا شما هرچی ورژن جدیدتری رو نصب کنید این فایلها هم آپدیت میشن و هم بیشتر میشن.
آخرین ورژن DirectX رو من تو بازی Burnout Paradise City دیدم که مربوط به March2009 بود. حدود 79 مگابایت.
یادمه با DirectX نصب شده روی ویستا نمیشد PES2009 رو بازی کرد و گیر میداد که فلان فایل ناقصه. DirectX که نصب میکردیم درست میشد.
شمت وقتی 9 رو نصب کنید 10 پاک نمیشه. جفتشون با هم هستند ولی ورژن 10 پیشفرض هستش.
کرایسیس هم در دو حال اجرا میشه.خوب ديگه بعضي بازيها كريسيس نه كه
توی ویندوز ویستا شما میتونید انتخاب کنیدکه 9 باشه یا 10
برای این کار گفتم که در Game Explorer ویستا کافیه روی ایکون بازی راست کلیک کنید تا منوی مربوطه رو ببینید.
ولی من که از ویستا استفاده می کنم مشکلی با directx 10 نداشتم
تا حالا کراسیس رو با directx 10 بازی نکردم...برم نصب کنم ببینم چجوری میشه؟
یه سری بازیها خودشون بی اجازهDirectX نصب میکنند. البته مشکلی نداره چون حتی اگر یک DirectX قدیمی روی DirectXجدید نصب بشه باز هم جدیده باقی میمونه.ولی من که از ویستا استفاده می کنم مشکلی با directx 10 نداشتم
تا حالا کراسیس رو با directx 10 بازی نکردم...برم نصب کنم ببینم چجوری میشه؟
ولی اگر با همون DirectX پیش فرض ویستا کار کنید یعنی هیچی روش نصب نکنید به مشکل میخورید.
من امتحان کردم FSX و PES و GTA Sa فکر میکنم اجرا نمیشن و نیاز به نصب DirectX 9 دارن.
داخل بازی چطور میشه فهمید که fps چقدر هست؟
وقتي بازي رو اولين بار كه ميخواي نصب كني يه بنچ مارك ميگيره از بازيت تمامي اطلاعات مربوطه رو از اونجا مي توني به دست بياري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)