سلام
با 4 تومن چیکار میشه کرد ؟
کجا سرمایه گذاری کنم یا چیکار کنم کلا ؟!!
سلام
با 4 تومن چیکار میشه کرد ؟
کجا سرمایه گذاری کنم یا چیکار کنم کلا ؟!!
کسی از دوستان خبر داره کدوم بانک روزشمار 17 تا 18 درصد میده و کارت عابر بانکی میده که عضو شتاب باشه و شعب زیادی سراسر کشور داشته باشه؟
بانک ها معمولا روز شمار بین 7 تا 9 درصد میدن اون سودی که شما میگید رو موسسات پرداخت میکنند برای روز شمار
بانک دی روزشمار رو 19 درصد میده عضو شتاب هم هست
دوست عزیز نرخ سود روز شما بانک دی 7% هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لینک زیر مراجعه کنید که برای خود سایت بانک دی هستش و فایل PDF رو که حاوی نرخ سود های بانک دی هستش رو دانلود کنید
اینم نرخ سود بانک ها در سایت خود بانک مرکزی
این مطلب رو هم اگر خواستین مطالعه کنید :
شما درست میگین ولی من همین چند روز پیش حساب باز کردم گفت جدیدا روزشمار رو 19 درصد میدیم
اگه میخواین میتونم از کارت و دفترچه اش عکس بندازم نشونتون بدم
بله شما هم درست میگید و از اونجا که هیچ چیز حساب و کتاب درستی نداره و عملکرد هر شعبه ای تا حد زیادی دست خود مدیر شعبه هستش برای همین می بینید توی یک شعبه اون طوری که میگید عمل میکنند و توی شعبه دیگه نه و در کل بر مبنای دستور کار بانک مرکزی عمل نمیکنند و با قراردادهای مختلف که حتی مشتری نمیدونه این قرار داد چی هستش و براش اهمیتی هم نداره به جز سود اون سپرده دارند کار میکنند
اگر همچین کاری رو یک موسسه میکرد عجیب نبود ولی از بانک بعیده و خیلی راحتم اسمش رو میزارن سود توافقی که همون سود توافقی هم برای مبلغ های بالا در نظر گرفته میشه فقط برام سواله الان توی همه شعبه های این بانک دارن این طوری عمل میکنند یا نه
به هر حال خارج از دستورات بانک مرکزی هر بانکی قوانین خاص خودشم اجرا میکنه دیگه !!
فقط این وسط اگر اتفاقی بی افته کار بانک مرکزی راحت میشه که خیلی راحت میاد میگه ما که گفته بودیم سود بانک ها باید چقدر باشه دیگه خودتون مقصرید !!
Last edited by Mr_100_dolari; 01-03-2013 at 23:49.
حتی بهم گفت برای یک میلیونش ماهانه 15500 تومان سود روزشمارش میشه
کارتش رو هم همون لحظه صادر کرد و بهم داد
و اس ام اس بانک رو هم برام فعال کرد در کل ازش راضیم لانک خوبیه برخورد کارمنداش هم خیلی خوب بود
-----------------------------------------------------------------------------------
به مناسبت سومین سالروز تاسیس بانک دی، طرح های امید و اشتیاق با مزایای ویژه برای سپرده گذاران بانک دی اجرایی شد.در راستای اجرای اصول مشتری مداری و گسترش خدمات بانکی دو طرح امید و اشتیاق از اول دی ماه سال جاری به مدت یک ماه شروع شد.
کد خبر: ۳۹۶۱
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۶
بر این اساس مشتریان می توانند با سپرده سرمایه گذاری مدت دار نزد شعب بانک دی در قالب طرح امید از نرخ سود 17 تا 20 درصد متناسب با مبلغ سپرده بهره مند شوند.
همچنین به منظور مشارکت در طرح اشتیاق مشتریان گرامی می توانند با افتتاح حساب سپرده کوتاه مدت از نرخ های سود 14 تا 19 درصد استفاده نمایند.
علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به شعب بانک دی در سراسر کشور مراجعه نمایند.
Last edited by Drug Man; 02-03-2013 at 00:20.
کسی از صادرات استفاده نمی کنه؟
دوستان برخی از بانک ها مثل صادرات و تجارت چرا اینطورین که اگه با دفترچه حساب بخواین از شعبه ی دیگری به غیر از شعبه ی افتتاح حساب برداشت کنیم باید کارمزد بپردازیمف مگه شعبات بانک چه تفائتی با هم دارن آخه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)