سلام من تو بازی استیل لایف تو قسمت کلیسا که باید در صندوق باز کنم و عکس پارکو وردارم گیر کردم میشه راهنمای تصویریشو بزارین
سلام من تو بازی استیل لایف تو قسمت کلیسا که باید در صندوق باز کنم و عکس پارکو وردارم گیر کردم میشه راهنمای تصویریشو بزارین
بازی خوبیه من تو کنسول دارمش و بازی می کنم ولی یه مدتیه که خسته شدم کنار گذاشتمولی سیو شو دارم از سال دومه و من زن و بچه دارم.
![]()
یکی نیست جواب منو بده باب سه هفته معطل بودم گناه دارم ها
خواهش میکنم اعتبار کارتم داره تموم میشه
راهنمای بازی barrow hill رو میخواستم
هر کس رفته شهر لطفا سیو امولاتورش رو بزاره
ممنون Harvest moon
برای من که تا حالا چنین اتفاقی نیفتاده برید به صفحه اول ببینید اونجا توضیحی نداده؟
راستی یک تذکر هم الان بهتون میدم که سه تا پست پشت سر هم نزنید.
من در صفحات اول چیزی پیدا نکردم تو بازی استیل لایف تو کبرای رمز صندوقچه سمبل ها رو چطوری باید مرتب کنم
n
The farm score, though unrelated to winning, should still be broken down
here. Take note that it's impossible to get 100% completion, since there
are 16 too few recipes.
10% Power Berries*
10% dog's hearts
10% horse's hearts
10% house expansions
10% chickens owned
20% cows/sheep owned
10% wife's hearts
10% baby's hearts
8% recipes (1% per 8 recipes)
--------------------
98% completion
* - Power Berries don't count towards farm score on some versions of the
game. In these cases, 88% is the maximum farm completion.
سلام
طبق این اطلاعات بالا نمیشه این بازی رو بدون رمز 100 % کرد چون طریقه درست کردن 16 تا غذا معلوم نیست و این سایت میگه که این بازی 2 تا ورژن داره که در یکی از ورژن هاش با گرفتن 10تا توت فرنگی قدرتی 10 % به مزرعت اضافه میشه کسی داره این ورژن رو بزاره تا بگیرمش ؟؟؟؟ لطفا اگه کسی داره حتما بزاره درضمن در سایت زیر توضیحا ت کامل درباره بازی داده حتی تا این حد که در هر روز چه کار هایی بکنید . اگه طبق نوشته لوح خانه با گرفتن برنج اشپز میاد و به شما 16 تا غذای را یاد میده درست باشه باید دنبال این باشیم که چگونه کیسه برنج را بگیرم اگر کسی بلد حتما بگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من یک جا خاندم برای گرفتن برنج باید همه مسابقه ها رو برنده بشی ودر مسابقه 9 پاییز از دیک بزرگ ماهی گیری کنی تا برنج رو بگیری و ازجمله مسابقه موزیک که باید با گرفتن فلوت سحر آمیز در ان برنده بشی که نوشته بود باید توت فرنگی قدرتی را از kappa بگیریم تا کوتوله ها فولوت سحر آمیز رو بدن ولی من هر کاری کردم نتونستم فلوت رو بگیرم . این فلوت زرد رنگ و بزرگ و با کد گیم شارک میاد . کسی یاد داره چطوری باید اون رو گرفت ؟
Last edited by love_iran1983; 13-09-2007 at 12:48.
سلام دوستان:
آقا مال من حواسم نبود که باید 6 تا چمن داشته باشم .اومد اسبم و برد.
سگمم بچه دار شده یاروو هی میاد میگه کسی را پیدا نکردی که بچه های سگتو بهش بدی؟
ممنون میشم دراین 2 تا مشکل من را کمک کنید.
در جواب سوال دومت باید بگم که باید بری پیش کسی که می خوای بچه ی سگت رو بهش بدی اون شخص
می تونه پستچی یا stu یا یه کس دیگه باشه.
love_iran1983 جان از راهنمایهات ممنون.
اگر هاروست مون رو با دختره بازی کنی که همش چینی هست میبینی که هر میوه قدرت یک درصد دارد اما با پسره بری اینطور نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)