سلام
تو رنج 100تومن چیزی پیدا میشه؟
سلام
تو رنج 100تومن چیزی پیدا میشه؟
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قیمت 500 تومن میخوام
خوب و کامل اصلاح کنه و تا میشه از ته بزنه
لطفا چیزی که استفاده کردین و مطمئنین معرفی کنین
ممنون
بین اینا کدومش معروف تر و بهتره :
فیلیپس
براون
رمینگتون
پاناسونیک
Last edited by M £ H D I; 30-12-2013 at 22:19.
هم میتونی lt20 پاناسونیک بگیری و هم سری 5 براون .هردوشون خوبه ولی پاناسونیک سفیدتر میکنه و موتورش هم قویتره . هردوهم زیر گردن رو خوب میزنن .
براون گارانتی نداره و قاچاق میاد ولی فویل و .. . براش بیشتره توی بازار . میتونی بری سایت آزند سرویس قیمت ها رو ببینی و مدلها رو مقایسه کنی
سلام من میخوام یه ریش تراش بخرم تا 1 میلیون (حالا بیشتر یا کمتر مهم نیست)
فیلیپس که قدیم داشتم اصلا به صورت من نمیسازه با اون حالت 3 تیغه گردش اصلا خوب نیست!
مد نظرم براون و پاناسونیک هست که بیشتر باز مد نظرم باز پاناسونیک هست
نظرتون در باره این مدل چیه؟ کسی داشته میدونی چطوریه؟:
ES-LV61-K
PANASONIC
من یه ریش تراش خوب میخوام ، قیمتش واسم مهم نیست ، اما یه سری پیشنهادات تا یه تومن میره ،مثل LV61 یا LV81...
خوب میتونم پول اینا رو بدم اما ریش تراش یه چیزی هست ممکنه به صورت هر کسی نخوره ، خیلی این قیمت معقولانه نیست ،
LF51 هم معرفی شده بود که تو همین تاپیک خریدارش ازش انتقاد کرد ، البته مشخصاتش خوبه ، قیمتش هم معقوله
نمیدونم به چه سمتی برم ... ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان یا تجربه هاتون رو بگید ، صورت من حساسه ، با تیغ میزدم قبلش هم با ماشین ، ولی طوری بود که مجبور بودم بین اصلاح ها وقفه 4 روزه بندازم که بازم اذیت میشم
![]()
درود مدل lv81 ,lv95 چون با دستگاه شستشو میان گرونتر هستند --من خودم lv61 دارم راضی هستم اگه مدل lv65 را بخرین جدید تر هست --ممکن گرون باشه اما واقعا چیز دیگه هست --روی پوست حساس خیلی خوب جواب میده
بابت اطلاعاتی که دادی ممنون فقط اینکه این خشک کن خیلی مهم و ضروریه؟ وقتی زد آب هست خوب میذاری خودش خشک میشه دیگه ! چه کاریه که حالا خشک کن هم داشته باشه؟؟؟
و فقط ظاهرا تنها تفاوت lv65 با lv95 در تعداد تیغ ها هست که به ترتیب 4 و 5 تیغه هستن! (البته امیدوارم اشتباه نکرده باشم اگه اشتباه کردم بگین لطفا)
و اینکه به نظر شما به خاطر 1 تیغه میارزه که آدم بخواد lv95 رو بگیره؟
و یه مورد دیگه فرق بین lv61 با lv65 چیه ؟؟ فرقی ندارن که!
Last edited by m03tafa; 31-12-2013 at 23:09.
مدل lv65 , lv95 از نظر تعداد تغیه یکسان هستند فقط فرقشون در دستگاه شستشو هست -در مدل lv95 وقتی چراغ تمیز کننده روشن میشه باید حتما در دستگاه قرار بدی اما در حالت lv65 فقط میگیرش زیر شیر اب !
مدا lv61 ,lv65 تنها فرقشون این هست که lv65 مدل جدید lv61 هست من اگه جای شما بودم lv65 را میگرفتم وسنسور تشخیص ضخامت مو را داره
با سلام
ببخشید از دوستان کسی بادی گروم ( ماشین اصلاح بدن داره ) ؟
چجوره ؟
موهای بدن و در حد تیغ میزنه ؟
اگر عزیزی داشته بفرماد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)