این جرئت رو داشته باشید که از حرف خودتون برگردید...اگه کسی براتون منطق آورد...دلیل آورد...فهمیدین که اشتباه کردین...رو حرف اشتباه خودتون پافشاری نکنید...با این کار از خودتون یه احمق می سازید.
این جرئت رو داشته باشید که از حرف خودتون برگردید...اگه کسی براتون منطق آورد...دلیل آورد...فهمیدین که اشتباه کردین...رو حرف اشتباه خودتون پافشاری نکنید...با این کار از خودتون یه احمق می سازید.
اگر یه وقتی خواستین کسی رو نصیحت کنین یا . . . سعی کنید خیلی کوتاه باشه مثلا در حد یه جمله. زیادی کشش بدی طرف توی دلش فحشت میده.
------------------------------
حتی پرحرفها هم از آدم پر حرف بدشون میاد. پرحرف نباشید. . .![]()
هیچ وقت دوست همجنستونو به جنس مخالف نفروشید ... واقعا کاره خزیه
اگه دیدید کسی شما رو جلوی جمع و به خصوص غریبه ها مسخره و تحقیر میکنه بدونید به شما حسادت میکنه و نمیتونه با شما رقابت کنه و متوسل میشه به این جور کارها
زیاد به ایت تستهای روانشناسی تکیه نکنید.بعضی از خانومها رو دیدم که وقتی کسی خواستگاریشون میاد 20 تا برگه جلوی پسره میزارن تا با ایت تستها شخصیت طرف مقابل رو بشناسند
دوستان یه تجربه ی جدید و کاربردی که همین الان کسبش کردم.در مورد انتخاب واحد اینترنتی دانشگاه هست
وقتی میخوایید انتخاب واحد کنید.اصلا عجله و اظطراب و استرس نداشته باشید.میدونم که اصلا نمیشه وارد سایت دانشگاه شد چون ترافیکش به طرز فجیهی بالا میره و با سرعت 1 بیت بر ثانیه هم نمیتونی توش وارد شی.اما بعد از تلاشهای بی پایان بلخره میتونی وارد بشی و میری صفحه ی انتخاب دروس .بعد از اینکه تونستی انتخاب کنی ، وقتی ثبت رو میزنی صفحه ارور میده و این کار رو باید از اول بری که هیچ بشری توانایی انجام دوباره ی آنرا ندارد
راه کار بنده:
قبل از انتخاب واحد بیایین و درسهای مد نظرتون رو کد اونهارو مثلا 13245 و ... که جلوشون نوشته یادداشت کنید و بعد برید صفحه ی انتخاب واحد و یکی یکی اون کدهارو وارد کنید و بعدش حله.
معمولا اوردن کاری کردن که کاربر نمیتونه بیش از مدت 40 ثانیه تو سایت بمونه و اتوماتیک وارد از سایت بیرون پریده میشه و کار انتخاب واحد رو غیرممکن میکنه.با این کد وارد کردن هر 6 ثانیه یه بار سایت رو مثله اینکه ریلود میکنید و دیگه بیرون پرتتون نمیکنه
من همین الان با شلوغ ترین وضعیت تونستم برم وکدهارو وارد کنم و انتخاب واحدمو انجام بدم
امیدوارم مفید واقع بشه و همه نگن ای بابا اینو خودمون میدونستیم
به تعداد تمام " نه " هایی که نگفتم ، امروز باید بگم غلط کردم..
( سعی کنیم به این روز نیفتیم پس)
تجربه اینکه...چیزی به نام بهترین دوست عملا وجود نداره...پس الکی خودتونو گول نزنید که من با فلانی یه روح در دو بدنم و اون سرش بره به من نارو نمیزنه و ....... پاش که بیفته هر کسی بخاطر منافع خودش هر کاری لازم باشه میکنه...غیر از خانواده...فقط و فقط به خانوادتون تکیه کنید...
تا وقتی که کاملا خسته نشدید و خوابتون نمیاد وارد رختخواب نشید.اینطوری فکرهای عجیب و غریب سراغتون میاد
وقتی میخواید کسی رو از خواب بیدار کنید کمی ازش فاصله داشته باشد.اینطوری نه شما آسیب میبینید نه طرف وحشت میکنه
ما فقط یبار زندگی میکنیم. از ریسک کردن و امتحان کردن چیزای جدید نترسیم. عشق رو تجربه کنیم و از شکستش نترسیم، چون خیلی ناراحت کنندس اگه بمیریم و لذت عاشق بودن رو نفهمیده باشیم.
رابطه ی خوب اونیه که به آدم انرژی بده. رابطه ای که ازت انرژی بگیره به درد لای جرز هم نمیخوره. اگه دوستی داریم که مدام بهمون ضد حال میزنه رابطمونو باهاش ادامه ندیم. آدم تنها باشه خیلی بهتر از اینه که با یه سری افراد رابطه داشته باشه.
همه چیز ساده نیست
همه چیز هم سخت
هر چیزی به اندازه توانایی شما ساده و به اندازه نا توانی شما سخته
Last edited by hovo; 02-02-2012 at 22:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)