مشکیشه.فکر کنم اکشنش باشه.اگه اون باشه بویه نسبتا تندی داره و شبیهه لاگرفیلد فوتو هست.
مشکیشه.فکر کنم اکشنش باشه.اگه اون باشه بویه نسبتا تندی داره و شبیهه لاگرفیلد فوتو هست.
امروز رفتم نارسیسو رودریگز فور هیم رو گرفتم بوی خنک داری یکم به تندی میزنه موندگاریش همون قدریه که شنل الور اسپرت رو پوست من موند قیمتش هم 123 تومن گرفتم
امروز Bijan Wicked رو تست زدم.نمیدونم اصل بود یا نه ولی مشکوک بود.ولی بوش خیلی شبیهه CK one بود.
خوشم اومد ولی باید دید چقدر موندگاری داره.بیژن بلک که عالی بود.هم پخش کنندگی و هم موندگاری.
ولی خب من باشم همون کلوین میگیرم نمیدونم چرا ولی اون بیشتر به دلم میشینه.
مشکیشه ولی action نیست. فقط نوشته udv.در واقع اولین udv که اومد تو بازار این بود از
10 سال پیش! البته شیشه اش فرق داشت.دیوونه این بوشم.ولی قبلا که ماندگاریش عالی بود اما این سری من که اصلا راضی نبودم.اصلا ماندگاری نداشت
kouros رو دارم و خیلی هم دوستش دارم. شاهکاره. ولی خب بوی ج*یش هم داره![]()
بچه ها juvan musk مال بیژنه؟
میگن بوش داهاتیه؟
آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جعبش که داد میزنه مال نیست!!!!!!!!!!!!!!!
نه.
بوش جالب نیست ولی بویه ده هم نیست.بیشتر بویه ادکلانایه زنونه میده.
جعبش هم خوبه.ماله 40-50 ساله پیشه.
احتمالا چون ارزونه دهاتیا بزنن.
پیشنهاد میکنم Do it رو تست کنی.
jovan musk به بیژن ربطی نداره. بوش در رده بوهای حیوانی و کثیف است. مشکه .هرچند مصنوعی. نسبت به قیمت کار خیلی خوبیه. کار 1973 است. به عطر کابوها معروفه. سال 81 jovan مبلغ 1 میلیون دلار به گروه رولینگ استونز برای تبلیغ عطر بهشون داد. من دارمش ودوستش دارم.
من تا حالا امتحانش نـکردم.
یعنی امکان داره که از اون (همون!) توی ترکیباتش استفاده شده باشه؟!
این جوری باشه که خیــــــــــلی حال بهم زنه![]()
نا خداگاه دفعه اول که بوش کردم تو هایپر استار سریع کشیدمش کنار.از بس مزخرف بود.دقیقا بویه توالت عمومی
میداد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)