نه بابا 3گیگ هم زیاده!
نه بابا 3گیگ هم زیاده!
من که اصلا از وقتی از صبا سرویس گرفتم آرزو به دل موندم که یه بار سرعت دانلودم از 70 به بالا بیاد و ثابت بمونه...
دوست عزیز شما کدام مرکز مخابراتی هستید ؟
دوستان خواهشا كمك كنيد
تو مركز با پيش شماره 44 آيا پارس بهتره يا شاتل؟
من كه 1 ماه هست از صبانت هيچ خيري نميبينم
پشتيباني ميگفت اگر از صبانت بري سريع جا تو ميگيرن
منم بهش گفتم باشه شما مرد باشيد بلافاصله بعد از اتمام قراردادم رانژه رو برداريد
عجب گيري افتاديم از دست اين صبانت
دوستان چرا هنوز تو تبریز منطقه توانیر شمالی صبانت برقرار نیست ها ؟؟؟
با پیش شماره 328![]()
از دوستان کسی هست که از کیفیت شرکت اوراکل خبری داشته باشه تعرفه هاش تو اینجاس
اینترنت 128 نامحدود ماهیانه 21000 تومان . البته کیفیتشو نمی دونم . نمی شه به هیشکی اطمینان کرد.من که بابت یک سه ماهم 84500 تومان به این صبانت دادم .یعنی ماهی 28100 تومان بابت 5 گیگ دو سه روز بعد از شارژم هم سرعت شبانه اومد رو 10-15 کیلو دیگه دانلود شبانه رو که ول کردم الان که حساب می کنم کلا دانلود من از این 15 گیگ 5 گیگ هم نمیشه یعنی 10 گیگش بابت صفحه باز کردن میره. یکدفعه چهار تا صفحه باز می کنی میری بر می گردی می بینی 100 مگ کم شده .اگه با این اوراکل بشه 5 گیگ در ماه هم گرفت باز 7000 تومان در ماه به نفعم میشه.البته نمی دونم قطعی و دیسکانکتی داره یا نه . برای همین از دوستان پرسیدم ببینم کسی اطلاعی داره از کیفیت ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما که دیگه فکر کنم بریم از صبانت فقط باید دنبال یک جایگزین مناسبتر باشیم.
ما که طعم خوشبختی و سعادت رو چشیدیم از این صبانت بگذارید به قول آقای نیوشاخان !!! آن مشتری های ملیونی که پشت در صبانت چادر زده اند اونا هم بیان طعم این خوش به حالی رو بچشن ما که بخیل نیستیم به خدا.
حکمت شعار
پیش شماره : 7749
سلام
صبانت براي من قطعي شديد داره .
براي شما هم همينطوره ؟
با سلام
برای من هم دیروز خیلی قطعی داشت
امروز خوبه
سلام.
ببخشید.منظورتون از قعطی چیه ؟؟؟
ینی مثلا موقع دانلود کردن قطع شه و دوباره باید وصل شین و از یا هو میپره بیرون یا ... ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)