تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 827 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

12

سلام
    خب همانطوري كه گفته مدلهاي Essential داراي بدنه براقي هستن كه اثر انگشت به وضوح معلوم هست .
    اما درباره تفاوتهاي نرم افزار والا من مدل Essential نداشتم . من مدل elite دارم . البته من فكر نميكنم تفاوت زيادي بين اين دو نرم افزار باشه . به نظرم تنها تفاوت نرم افزار مدل الايت و Essential قابليت تنظيم ليبل در مدلهاي الايت هست . چون تنها مدلهاي الايت هستن كه ليبل ديجيتالي دارن .

درسته ، فرقي ندارن به جز حجم .

اين نكته خيلي مهميه اگر شما جابجايي زياد دارين اجبارا بايد مدلهاي پرتابل رو بخرين . اتفاقا يه مدل پرتابلي هست كه 1 ترابايته ولي قيمتش حدودا 140 هزارتومنه !!! مثلا مدل My Passport Essential SE فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا نداره . اين مدل هم usb2 داره و هم usb3
    و نكته ديگه اين هست كه من فكر نكنم اين مدل مثل مدلهاي ترنسند يا سيليكون پاور در مقابل ضربه كاملا مقاوم باشه . البته هاردها يه دستگاه كاملا حساسي هستن و در نگهداري بايد دقت كرد.
    لينك سايت سازنده اش اگر خواستين جزئيات بيشتري بدست بيارين .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بلي ميشود.

نكته بسيار مهم اينه كه اون سايت ديجي كالا اطلاعات درستي نميده مثلا در بالاي سايت ميگه كه سرعت هد : 7200 دور بر دقیقه در صورتي كه سرعت هد صحيح نيست بلكه سرعت دوران صفحات صحيح هست كه واحد آن rpm هست . و نكته عجيبش اينه كه خودش داره ميگه 7200 دور بعد در پايين سايتش ميگه 5400 دور ، عجيبه !!!!

لينكشو گزاشتم براي اينكه متوجه تناقص گويي هاشون بشين . پس بهترين مرجع براي كسب اطلاعات بيشتر سايت سازنده هارد هست

کد:
    به جاي ستاره com بذارين
    سلام داداشی^^
    ممنون بابت توضیح بله به آدرسها رفتم... متوجه ی منظورتون شدم... من از از نظر ضد آب و ضد شوک بودن و شکل ظاهری خیلی از سیلیکون پاور خوشم اومد یعنی این:
    کد:
    ولی بعد که دیدم همه میگن وسترن خوبه تو2راهی قرار گرفتم که بلاخره سلیکون یا وسترن؟
    بعد هم اینکه خودم فلش مموری سیلیکون 16 گیگ رو دارم که خیلی راضیم میخواستم همین مارکو بگیرم .
    که این انجمن رو دیدم...
    این مدل سیلیکون مثل گوشی موبایل میمونه خوش دست هم هست... مثلا توی 1تراش من می تونم نزدیکه50-60 تایی فیلم بازیرنویس و موسیقی و کلیپ و عکس بریزم؟
    کم نمیاد؟
    ازبابت تکون خوردنش هم نه دیگه وقتی چیز باارزشی توش دارم مگه مرض دارم تکون بدمش
    مثله چشمام ازشون مراقبت میکنم...یه کیف خوشمل هم واسش میگیرم که از همه جهت صدمه ای بهش وارد نشه...
    حالا مثلا من هارد رو خریدم و توش اصلاعاتمو ریختم بعد میخوام با خودمم ببرم مسافرت میذارم توی کیفش بعد هم توی کوله ی خودم... چیزی که نمیشه؟
    مثلا اگه یه کوچولو هم تکون بخوره اتفاق خاصی که پیش نمیاد؟
    بعد این هارد ها نیاز به نرم افزار خاصی که ندارن؟ به هرسیستمی متصل میشن دیگه؟
    مثلا 1 هارد رو تا چه زمانی میسه به کیس وصل کرد؟ نکنه مثلا من وصلش کنم به کامی بعد مثلا2-3 ساعت بوی دود دربیاد یا داغ کنه که دستم بسوزه
    وااااااااااااااااااای چقده من سوال پرسیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

لطفا در مورد این هم توصیح بدین اصلا چیه؟
    کد:

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام داداشی^^
    ممنون بابت توضیح بله به آدرسها رفتم... متوجه ی منظورتون شدم... من از از نظر ضد آب و ضد شوک بودن و شکل ظاهری خیلی از سیلیکون پاور خوشم اومد یعنی این:
    کد:
    ولی بعد که دیدم همه میگن وسترن خوبه تو2راهی قرار گرفتم که بلاخره سلیکون یا وسترن؟
    بعد هم اینکه خودم فلش مموری سیلیکون 16 گیگ رو دارم که خیلی راضیم میخواستم همین مارکو بگیرم .
    که این انجمن رو دیدم...
    این مدل سیلیکون مثل گوشی موبایل میمونه خوش دست هم هست... مثلا توی 1تراش من می تونم نزدیکه50-60 تایی فیلم بازیرنویس و موسیقی و کلیپ و عکس بریزم؟
    کم نمیاد؟
    ازبابت تکون خوردنش هم نه دیگه وقتی چیز باارزشی توش دارم مگه مرض دارم تکون بدمش
    مثله چشمام ازشون مراقبت میکنم...یه کیف خوشمل هم واسش میگیرم که از همه جهت صدمه ای بهش وارد نشه...
    حالا مثلا من هارد رو خریدم و توش اصلاعاتمو ریختم بعد میخوام با خودمم ببرم مسافرت میذارم توی کیفش بعد هم توی کوله ی خودم... چیزی که نمیشه؟
    مثلا 1 هارد رو تا چه زمانی میسه به کیس وصل کرد؟ نکنه مثلا من وصلش کنم به کامی بعد مثلا2-3 ساعت بوی دود دربیاد یا داغ کنه که دستم بسوزه
    وااااااااااااااااااای چقده من سوال پرسیدم
    سلام
    اون مدل سيليكون پاور Armor A80 كه شما انتخاب كردين حداكثر تا 750 گيگ موجوده و يه ترا نداره در صورتيكه وسترن مدل My Passport Essential SE يك ترابايت هم داره .
    اگر نگران كم آوردن حجم هستين ، يه مدل پرتابل سيگيت هست كه حجمش 1.5 ترابايته !!! اسم مدلش FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive هست ولي اشكال اين مدل سيگيت اين هست كه فقط usb2 داره ولي اگر ميخواين usb3 داشته باشه بايد حدود 30 تومن ديگه خرج كني براي آداپتر usb3 كه هزينه ها خيلي ميره بالا و به نظرم نميارزه .
    حالا نميدونم واقعا تا چه حجمي ميخواين هارد بخرين ولي من توصيه ميكنم همون وسترن مدلMy Passport Essential SE يك ترا رو بخرين با گارانتي سازگار . انشااله كه گذرتون به گارانتي نميافته .

نكته ديگه اين هست كه هارد وسترن پرتابل با وجود يك ترابايت بودنش كوچكتر از سيليكون پاور Armor A80 هست .
    اندازه هاي وسترن => طول 110 و عرض 83 و ضخامت 18 ميليمتر
    اندازه هاي سيليكون => طول 139.45 و عرض 94 و ضخامت 18.1 ميليمتر
    جالبه نه !!!
    نكته ديگه اين هست كه هاردهاي وسترن كيف ندارن و اجبارا بايد كيف رو جداگانه بخرين.

البته بايد بگم كه وقتي هارد خاموشه حتي اگر از روي ميز روي فرش بيافته به جرات ميتونم بگم كه چيزيش نميشه ، من تجربه عملي هم داشتم ، هارد اكسترنال وسترن دامادمون از روي ميز افتاد روي زمين وقتي روشن كرد هيچ چيزيش نشده بود . به خاطر اينكه وقتي هارد خاموشه هدهاي هارد در يه مكان كاملا امن و دور از صفحات (پلتر) پارك شده اند.
    البته وقتي كه هارد روشنه قضيه كاملا برعكس ميشه ، وقتي كه هارد روشنه تا اونجايي كه ممكنه تكون نخوره . چون امكان برخورد و تصادف هد هارد با پلتر وجود داره و ممكنه بدسكتور بشه .
    البته بايد بگم كه هاردهاي اكسترنال پرتابل (در هنگام روشن بودن) تا حدي در مقابل ضربه مقاوم هستن ولي شما دقت كنين وقتي هارد روشنه ضربه نخوره .

اكثر هاردها بدون نياز به درايور خاصي توسط ويندوز قابل شناسايي هستن و اون نرم افزاري كه در داخل هاردها موجوده بيشتر براي پسورد گذاري و بك آپ گيري و خاموش كردن بكار ميره و اجباري به نصب نيست يعني مثل فلش مموري هست .

مثلا 1 هارد رو تا چه زمانی میشه به کیس وصل کرد؟ نکنه مثلا من وصلش کنم به کامی بعد مثلا2-3 ساعت بوی دود دربیاد یا داغ کنه که دستم بسوزه
    نه عزيز ، چيزيش نميشه فقط هارد روي جاي گرم نذارين . مثلا وقتي به پشت كيس متصل كردين مقابل هواي گرمي كه از پشت كيس بيرون مياد قرار ندين .

خلاصه با توجه به اينكه شما حمل و نقلش ميكنين و جابجاييتون زياده و با توجه به اينكه حجم بالا ميخواين و همچنين usb3 بودنش براي شما مهمه پيشنهاد نهايي وسترن مدل پرتابل My Passport Essential SE خواهد بود .

4. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا در مورد این هم توصیح بدین اصلا چیه؟
    کد:
    به اين هاردها ssd يا هاردهاي جامد ميگويند كه در واقع تكنولوژي جديدي هستن . و هيچگونه قطعات متحركي ندارن و در نتيجه در مقابل ضربات كاملا مقاوم هستن . ولي خيلي گران هستن و ظرفيتشون هم محدوده !!! و همانطوري كه هم ديدين حداكثر حجمشون 256 گيگ هست .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fanii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال در حد 30 40 تومن و خوب معرفی کنید(ظرفیت هم کمتر 50 گیگ نباشه)
    با سپاس

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال در حد 30 40 تومن و خوب معرفی کنید(ظرفیت هم کمتر 50 گیگ نباشه)
    با سپاس
    با این بودجه ی شما همچین هاردی دیگه تولید نمیشه!50 گیگ!!!الان فلش 64 گیگ تو بازار فراوونه!

هارد 30-40 تومنی نیست! مگه اینکه از این جنس چینی ها بخری.

کمترینش حدود 60 تومن در میاد...

9. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من میخوام یه هارد اکسترنال با حجم 1 ترا بگیرم . نظرم روی این مدل های پاسپورتیه که گویا قیمت هاش بالاست اگر مدل پاسپورتی یا نهایتا غیر پاسپورتی ای با نهایت هزینه 130 هزار تومن که دارای پورت یو اس بی 3 هم باشه معرفی کنین ممنونتون میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من میخوام یه هارد اکسترنال با حجم 1 ترا بگیرم . نظرم روی این مدل های پاسپورتیه که گویا قیمت هاش بالاست اگر مدل پاسپورتی یا نهایتا غیر پاسپورتی ای با نهایت هزینه 130 هزار تومن که دارای پورت یو اس بی 3 هم باشه معرفی کنین ممنونتون میشم
    سلام
    یه خورده بودجه رو زیادتر کنی میتونی مدل پاسپورتی رو My Passport Essential SE بخری که همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه (روی جعبه اش نوشته usb2+usb3). به SE دقت کنین چون مدلهای عادی یک ترا ندارد . امروز عصر بازار بودم دیدم این مدل فراوان شده . حتی رنگ طوسی رو هم دیدم . بدبختانه قیمت هم نکردم ولی طرفای 140 تومن باید باشه . نسبت به مدلهای عادی یکم ضخیمتره.

12. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز بالاخره تصمیم گرفتم هارد وسترن یک ترابایت بگیرم .
    بین ١ ترا بایت و ٥٠٠ گیگ دو دلم . ولی چون واسه بکاپ می خوام باید اداپتور دار باشه . ١. یه مشکل دیگم اینه که شاید بعضی اوقات پیشیکی از رفیقام برم ان رصیورش میتونه تو هارد اکسترنال ٥٠٠ گیگ بریزه . حالا اگه من یک ترابایت بگیرم توش میریزه یا نه ؟
    ٢.چون اداپتوری هست احتمال سوختنش توسط رثیور نا مرغوب کمتر هست دیگه . Usb2 می خوام بگیرم ٣. ولی نمی دانم بین مدل های مختلف وسترن کدوم را بگیرم ؟ منظورم کدام نوع رومیزیش هست . حدود ٩٥ تومان می خوام خرج کنم . بین هارد اداپتور دار و بدون اداپتور , با اداپتورش ارزون تره دیگه ؟ منظور با تمامی متعلقات هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.

1. میشه یه مدلی هم به من معرفی کنید که Wifi داشته باشه ؟

2. وسترن دیجیتال My elite book توی اصفهان گشتم نبود چون اول اونا انتخاب کردم که بخرم ولی هرچی گشتم نبود میخواستم ببینم جای دیگه مصلا تهران هست ؟ ( کلا مدل خوبی هست یا نه )

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •