تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 1592 اولاول ... 761261661721731741751761771781791801862262766761176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 15919

نام تاپيک: تست های گرفته شده از Speedtest و Pingtest (پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

ببین سرعت را نوشته 8 مگابایت نه بیت.
    شماها طبق سرعت هایی که گذاشتید با 128 تون حدودا 1.5 مگابیت در ثانیه دانلود می کنید. یعنی حدود 8 برابر

پس ایشون دست کم باید سرعت 1 مگابایت یا همون 8 مگابیت در ثانیه داشته باشند تا بتونند با سرعت 8 مگابایت دانلود کنند

عزیز مثل اینکه شما با خودتم مشکل داری
    اگه سرعتش 8 مگ باشه خوب میشه 8 مگ
    چجوری با 8 مگابیت میتونه با سرعت8 مگا بایت دانلود کنه؟؟؟؟

ببینید چون سرعت اون تست 8 مگابایت بود پس
    ایشون سرعت دانلودشون حدود65 مگابیت بر ثانیه است که میشه 8 مگابایت بر ثانیه

2. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این اینترنت مال خودتون هست یا از جایی تصویر گرفتید. چون سرعتی حدود 64 مگابیت را حتی همه شرکت ها هم ندارند.
    خوب بود لینک رو نگاه میکردی دوست عزیزم!
    لینک هیپ فایل هست و تازه لینک لیچ شده بود!
    به هر صورت دیگه در این باره بحثی نمیکنم
    خواهش میکنم زیاد پیگیر نشید. بهتر هست فکر کنید اصلا من این عکسو نزاشتم! فقط جهت اطلاع اون دوست عزیزی بود که به سرعتش میبالید!

4. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب بود لینک رو نگاه میکردی دوست عزیزم!
    لینک هیپ فایل هست و تازه لینک لیچ شده بود!
    به هر صورت دیگه در این باره بحثی نمیکنم
    خواهش میکنم زیاد پیگیر نشید. بهتر هست فکر کنید اصلا من این عکسو نزاشتم! فقط جهت اطلاع اون دوست عزیزی بود که به سرعتش میبالید!
    بحث بالیدن به سرعت نیست دوست من چون این اینترنت که برای شخص شما نیست که به صورت شخصی بخواهید ازش استفاده کنید این اینترنت قطعا یا برای لینک دولت هست یا مراکز اموزشی و یا صدا و سیما و سپاه غیر ازاین نمیشه مگر اینکه لینک ماهواره ایی باشه که این مورد رو راحت میتونه یک یوزر با خرید مک استفاده کنه
    بالاترین سرعت ایی که من تو ایران باهاش تونستم وصل بشم 7 مگابایت بر ثانیه یا همون 56 مگابیت بر ثانیه بوده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبلا هم گفتم لینک 13 مگابایت بر ثانیه هم تو ایران وجود داره اما برای استفاده یک نفر نیست برای استفاده 8 هزار کلاینت دانشگاه شریف هست

6. 4 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

آسیاتک 256 حجمی

البته روز اینطوریا شبا اصلا اسپید تست باز نمیشه

8. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان عكسي كه Wordship گذاشته مال بنده هست كه در هتل دبي سرعت رو تست كردم و در چند پست قبل تر هم speedtest گذاشتم به نام Dubai Hotel

10. 2 کاربر از gtairani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بحث بالیدن به سرعت نیست دوست من چون این اینترنت که برای شخص شما نیست که به صورت شخصی بخواهید ازش استفاده کنید این اینترنت قطعا یا برای لینک دولت هست یا مراکز اموزشی و یا صدا و سیما و سپاه غیر ازاین نمیشه مگر اینکه لینک ماهواره ایی باشه که این مورد رو راحت میتونه یک یوزر با خرید مک استفاده کنه
    بالاترین سرعت ایی که من تو ایران باهاش تونستم وصل بشم 7 مگابایت بر ثانیه یا همون 56 مگابیت بر ثانیه بوده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبلا هم گفتم لینک 13 مگابایت بر ثانیه هم تو ایران وجود داره اما برای استفاده یک نفر نیست برای استفاده 8 هزار کلاینت دانشگاه شریف هست
    حالا متوجه شدی دوست عزیز!
    فقط میخواستم بگم احتمالا اون طرف هم مسافرتی جایی بوده!!
    لینک تازه لیچ شده بود و دوستمون هم دانلود کرد همین! دیروز رفته بود دبی.
    اگر نه من حدود چند تا اسپید تست همین تاپیک گزاشتم!!
    چرا به اونا دقت نکردین! چشمتون همین 8 مگ رو گرفت!
    همچنین اسمس هم نیوردم که ماله خودمه یا.. کسه دیگه
    که دوستمون اقا محمد خودشون گفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

512 اسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یادش بخیر منم یه زمانی با 4 مگابایت تو خوابگاهمون دانلود میکردم بعد 2 ترم فهمیدن باگشو درست کردن

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا متوجه شدی دوست عزیز!
    فقط میخواستم بگم احتمالا اون طرف هم مسافرتی جایی بوده!!
    لینک تازه لیچ شده بود و دوستمون هم دانلود کرد همین! دیروز رفته بود دبی.
    اگر نه من حدود چند تا اسپید تست همین تاپیک گزاشتم!!
    چرا به اونا دقت نکردین! چشمتون همین 8 مگ رو گرفت!
    همچنین اسمس هم نیوردم که ماله خودمه یا.. کسه دیگه
    که دوستمون اقا محمد خودشون گفتن
    خوب دوست من مقصر خودتو هستید که اطلاع رسانی نمیکنید اگر عکسی گذاشتید باید ذکر کنید که جایی به غیر ایران هست تا دوستان به اشتباه نگند واه این سرعت ها هم ایران هست و غیره!
    اون دوست امون هم که ادعا کرد اون سرعت رو داره به همین شکل باید تست ایی قرار میداد میگفت از ایران هست یا نه من از کجا بدونم شما تست کس دیگر رو که ایران نیست گذاشتید به این هوا گفتم که شاید تست از ایران گذاشتید!
    به هر حال من قصد جسارت به شما نداشتم امیدوارم از بنده نارحت نشده باشید من فقط چیزی که دیدم و نظر ام رو دادم همین جسارتی به شما نکردم. در ضمن اون عکسی هم که اپلود کردم و تو پست قبل گذاشتم ایران بود قبلا به چند تا از دوستان تو همین انمن هم براشون سوال بود جای دقیق اش رو براشو ذکر کردم که اگر گذر اشون افتاد برند و لذت ببرد از سرعت.
    باتشکر موفق و پایدار باشید سینا

15. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب دوست من مقصر خودتو هستید که اطلاع رسانی نمیکنید اگر عکسی گذاشتید باید ذکر کنید که جایی به غیر ایران هست تا دوستان به اشتباه نگند واه این سرعت ها هم ایران هست و غیره!
    اون دوست امون هم که ادعا کرد اون سرعت رو داره به همین شکل باید تست ایی قرار میداد میگفت از ایران هست یا نه من از کجا بدونم شما تست کس دیگر رو که ایران نیست گذاشتید به این هوا گفتم که شاید تست از ایران گذاشتید!
    به هر حال من قصد جسارت به شما نداشتم امیدوارم از بنده نارحت نشده باشید من فقط چیزی که دیدم و نظر ام رو دادم همین جسارتی به شما نکردم. در ضمن اون عکسی هم که اپلود کردم و تو پست قبل گذاشتم ایران بود قبلا به چند تا از دوستان تو همین انمن هم براشون سوال بود جای دقیق اش رو براشو ذکر کردم که اگر گذر اشون افتاد برند و لذت ببرد از سرعت.
    باتشکر موفق و پایدار باشید سینا
    بنده که گفتم لطفا دربارش بحث نکیند! چون مطمئن نبودم که اقا محمد بخوان سرعتشون رو اینجا بزارن منم بدون هیچ مقدمه ای
    و فقط تنها با ذکر این جمله
    ..............
    اقو سرعتت چشم نخوره!
    ...............

عکس رو گزاشتم! و دلم هم نمیخواست بحث ادامه پیدا کنه! چون خودتون مطلع هستین که چنین سرعت هایی حتی با ماهواره هم! نیمتونن به راحتی قابل دریافت باشن و اگر هم باشن کسی اینقدر به اینترنت نیاز نداره که بخواد هزینه گزافشو بپردازه! شاید از 1000 تایی یه نفر که قائدتا بنده اون یه نفر نیستم
    واینکه من هم عذر میخوام چون چیزی نگفتم در رابطه با این اسپید. . . من به اینترنت 100 کیلو تو ثانیه هم قانع هستم که نامحدود باشه ! ولی همونم ندارم چون که قیمت هاش سر به فلک کشیده!
    فعلا فقط وضیعیت اینترنت مشهد خوبه! چون 512 نا محدود 3 ماهی 60 تومنه تا اونجایی که اطلاع دارم یه تاپیک هم زده بودم در رابطه با ای دی اس های نامحدود

17. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •