تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 176 از 515 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه phoenix.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها سایت دریافت یک سری تست دوره ای گذاشته فعلا برای دیف و ادبیات از آقای فرزان و سبطی که حتما می دونین که خیلی دبیرای تاپین ...کلا خیلی سایت توپیه مشاوره و اینها هم داره ضمنا توش تاپ ترین دبیرای کنکور آزمونای سنجش رو نقد و بررسی کردن...من که خیلی خوشم اومد شما هم یه سر بزنید daryaft-pub.com

2. 2 کاربر از phoenix. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    من قید کنکور و درس را زده بودم وبعد از مشاوره های فراوا به این نتیجه رسیدم که دوباره کنکور دهم و در همین کشور امارت که برای کار آمدم درس بخوانم.
    پس پشت کنکوری هستم

از آنجایی که سال گذشته برای کنکور درس نخواندم و زیست دوم و زیست سوم را با 7 و با تبصره قبول شدم و زیست پیش دانشگاهی نیز در شهریور با تبصره و با نمره 8 قبول شدم پس زیست شناسی ضعیفی دارم.
    اما ریاضی وفیزیک خیلی خوبی دارم

با توجه به اهمیت درس زیست وضعف من در این درس و ترکیبی بودن این کتاب در صورتی که بخواهم این درس را به طور مبحثیبخوانم چه فصول از این 3کتاب(دوم سوم پیش) را بایستی با هم بخوانم؟و کدام فصول از این سه کتاب ربطی به دیگر فصول ندارد؟

به دلیل این که در ایران نیستم امکان شرکت در کلاس و آزمونی را ندارم

این پست من را بی جواب نگذارید.

با تشکر
    اولا که حتما کتابهای انتشارات خیلی سبز رو بخونید تا بتونید کلا زیست رو بفهمید.
    به نظر من با خوندن اون کتابا نیازی به معلم هم ندارید.
    بهتره اول از زیست سوم شروع کنید چون راحت تره.مخصوصا 7 فصل اولش خیلی راحته.
    بعد زیست دوم رو کامل بخونید.
    بعد زیست سوم فصل 8 تا 11.
    آخر هم زیست پیش دانشگاهی.

4. 2 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم آخه بیشتر از من در درس خوندن تجربه دارین.
    من چی کار کنم این حسابان رو خوب یاد بگیرم! تو خونه هستم تمرین خوب حل می کنم ولی وقتی میرم سر جلسه انگار که هیچی یاد نگرفته ام!!! در صورتی که معلم هم دارم!!!!
    ممنون میشم راهنمایی کنین

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

کسی از دوستان نیست که جواب منو بده؟

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

کسی از دوستان نیست که جواب منو بده؟
    مشکل تو مشکل من بود و مشکل خیلی های دیگه.
    اول باید به خودت بقبولونی که یاد گرفتنشو لازم داری و طوری وقت نزاری که بهنونه بهت بده بگی وقت گزاشتی.
    باید مثل یه نیاز روش کار کنی و شک نکن که تمریناتو زیاد کنی و سوالاتم از یه بلد بپرسی امکان نداره مشکلت حل نشه.
    به قول بعضیا ما امتحان کردیم جواب داد تو هم بفرما......

8. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

با سلام
    من قید کنکور و درس را زده بودم وبعد از مشاوره های فراوا به این نتیجه رسیدم که دوباره کنکور دهم و در همین کشور امارت که برای کار آمدم درس بخوانم.
    پس پشت کنکوری هستم

از آنجایی که سال گذشته برای کنکور درس نخواندم و زیست دوم و زیست سوم را با 7 و با تبصره قبول شدم و زیست پیش دانشگاهی نیز در شهریور با تبصره و با نمره 8 قبول شدم پس زیست شناسی ضعیفی دارم.

با توجه به اهمیت درس زیست وضعف من در این درس و ترکیبی بودن این کتاب در صورتی که بخواهم این درس را به طور مبحثیبخوانم چه فصول از این 3کتاب(دوم سوم پیش) را بایستی با هم بخوانم؟و کدام فصول از این سه کتاب ربطی به دیگر فصول ندارد؟

با تشکر
    به نظر من زیست پیش دانشگاهی رو خوب بخون ( زیادم ربطی به سال دوم و سوم نداره ) بعد از زیست پیش ، بخش گیاهی زیست سوم و بخون ، بعدشم ژنتیک و بخون و بعدشم میتونی بخش ایمنی سال سوم رو بخونی ،،، حالا چون شما زیستتون ضعیفه به نظر من بیستر انرژیتوون رو بذازید رو زیست پیش ..

موفق باشید .
    (البته اینم بگم ، این سوالو از سینا و مهشید و بقیه که کنکورو با موفقیت پشت سر گذاشتنو رتبشون خوب بوده بپرسی بهتر از من راهنماییت میکنن .. )
    Last edited by hasti rs; 15-11-2010 at 20:23.

10. 2 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام
    پس پشت کنکوری هستم

با تشکر
    البته من رشتم تجربی نیست، ریاضی بود ...الان که یونی هستم
    ولی می دونم که اگه در یک درس ضعیف باشی و بتونی در باقی دروس تلاشت رو بکنی راحت می تونی نتیجه مناسبت رو بگیری ... اول از هر چیزی باید سعی کنی تخمینی از تلاشت و تواناییت بزنی. بعد جداگانه هدفت رو در نظر بگیری ... بعد ببینی آیا با این تخمینی که میزنی به هدفت میرسی یا نه.

مثلا فرض کن زیست رو 20 بزنی حداکثر. ولی اگه ریاضی فیزیک و شیمی رو بالا بزنی ، نتیجه باز هم میتونه خوب باشه.

برای تخمین رتبه با درصد به سایت هایی مثل گزینه 2 یا کارنامه های سالهای قبل سر بزن.

بعد ببین اگه تلاشی که براش برنامه ریزی می کنی کافی هست یا نه.
    در مورد دروس و نحوه مطالعه زیست و ... دوستان حتما تجربیاتشون رو بهت می گن. آرزوی موفقیت دارم برات ...

12. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

واسه ادبیات نگفتیدا جه جوری بخونم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

مشکل تو مشکل من بود و مشکل خیلی های دیگه.
    اول باید به خودت بقبولونی که یاد گرفتنشو لازم داری و طوری وقت نزاری که بهنونه بهت بده بگی وقت گزاشتی.
    باید مثل یه نیاز روش کار کنی و شک نکن که تمریناتو زیاد کنی و سوالاتم از یه بلد بپرسی امکان نداره مشکلت حل نشه.
    به قول بعضیا ما امتحان کردیم جواب داد تو هم بفرما......
    ممنون وحید جان بابت راهنمایی ولی بگو حداقل چقدر وقت براش بذارم

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    پس پشت کنکوری هستم

با تشکر
    سلام
    اینکه زیستت ضعیفه خیلی خطرناکه. به جرات میشه گفت شرط اول قبولی توی رشته های تاپ قبول بشی اینه که زیستت رو بالا بزنی پس ترجیحا فراموش کن که گذشته چی بوده . شما توی اولین فرصت از زیست سال دوم درس خوندن رو شروع کن میدونی چرا میگم زیست دوم؟چون زیست دوم اولین زیست تخصصی بچه های تجربیه و پیشنیاز نداره برای یادگیریش. بادقت و تمرکز خیلی زیاد بخون چون وقتی به زیست سوم میرسی باید زیست دوم رو عالی یاد گرفته باشی
    یکی از روشهای مفهومی یاد گرفتن زیست اینه که به هر مطلبی میرسی با دونسته های قبلیت مطابقت بدی. اگه پس بهتره از صفر شروع کنی و به صد برسی.اینطوری وقتی به زیست سوم میرسی میتونی با دونسته های قبلیت ارتباط برقرار کنی. تست فراموش نشه تا میتونی تست بزن اولویت هم با کتاب سبزه خودم به شخصه هیچ کتاب دیگه ای رو توصیه نمیکنم
    موفق باشی

16. 6 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •