اینا چیه؟
اینا چیه؟
با سلام
امیر جان باید بگم :
بله self defence کومودو مشکل دارد اما باز هم میگم این مشکل امنیت سیستم را زیر سوال نمی برد.
اگر یک کاربر خود فایل های کومودو را پاک کند بله حرف شما درسته اما هیچ مخربی بعد ار نصب کومودو وفعال شدن sandbox نمی تواند به فایل های کومودو صدمه بزند.
در مورد سیستم الوده نیز باید بگم :
این نظر من است وشاید اشتباه باشد. اما من میگم باید ابتدا سیستم از مخرب ها پاک شود مثلا به وصیله rescue disk و سپس بر روی ان سیستم یک سوئیت امنیتی قوی نصب شود(در مورد این که ایا کومودو بر روی سیستم های الوده نصب می شود و مشکلی دارد یا ندارد چون اطلاع ندارم و تست نکردم نمی توانم جواب بدهم. اما طبق منطق اگر sanbox فعال شود فکر نکنم دیگر بتوانند به فایل های کومودو صدمه بزنند)
------------------------
در این مورد که چرا کومودو در نگارش جدیدش این مشکل را رفع نکرده بنده اطلاعی ندارم. اما تا جای یادم است در انجمن خود کومودو در قسمتی دیدم که بچه ها پیشنهاد داده بودند برای نسخه 6 این تغییر اعمال شود. اما باز هم میگم بنده در این مورد اطلاع ندارم.
------------------------
یک سوال از شما دارم امیر جان :
شما العان دارید از کسپرسکی استفاده می کنید.
ایا کسپراسکی هیچ باگی ندارد؟
ایا باگ های که در کسپرسکی وجود دارد باعث شده است که شما ان را حذف کنید و یک سوئیت امنیتی دیگر نصب کنید؟
ایا به نظر شما اصلا اهمیتی دارد که سایت کسپرسکی -- شده؟
من میگم کسپرسکی باگ دارد و سایتش هم -- شده اما باز هم یک سوئیت بسیار قدرتمند است و به هیچ عنوان نمی توانیم ان را زیر سوال ببریم.
حالا شما در مورد کومودو همین گونه فکر کن :
کومودو دارای باگ های است و در هیچ یک از تست ها رتبه نیاورده اما به نظر من باز هم یک سوئیت امنیتی قدرتمند است.
موفق باشید
با تشکر
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
با سلام
دوست عزیز یک گروه است با نام هواداران کومودو که سازنده ای این گروه دوست عزیزم santamove است و ایشان برای اعضاء گروه این کارت ها را طراحی کرده اند.
اگر دوست دارید می توانید به این انجمن بپیوندید و کارت خود را دریافت کنید.
در این جا جا دارد از اقای santamove عزیز برای طراحی این کارت های زیبا تشکر کنم.
با تشکر
خدمتــــ شمـــا...
سلام محمدجان.یک سوال از شما دارم امیر جان :
شما العان دارید از کسپرسکی استفاده می کنید.
ایا کسپراسکی هیچ باگی ندارد؟
ایا باگ های که در کسپرسکی وجود دارد باعث شده است که شما ان را حذف کنید و یک سوئیت امنیتی دیگر نصب کنید؟
ایا به نظر شما اصلا اهمیتی دارد که سایت کسپرسکی -- شده؟
من میگم کسپرسکی باگ دارد و سایتش هم -- شده اما باز هم یک سوئیت بسیار قدرتمند است و به هیچ عنوان نمی توانیم ان را زیر سوال ببریم.
حالا شما در مورد کومودو همین گونه فکر کن :
کومودو دارای باگ های است و در هیچ یک از تست ها رتبه نیاورده اما به نظر من باز هم یک سوئیت امنیتی قدرتمند است.
من میگم نرم افزار داری باگ هستش.
چرا نسخه قبل که 0.2.556که دفعه اول زده شد من نصب کردم و دیدم بعد از 3 روز ایکنش بی رنگ شد و در عملکرد برنامه
ااختلال ایجاد شده.
که حتی به دوستان در فروم هم دکتر هانیبال و من گفتیم که نسخه قبلی را نصب کنید چون این نسخه باگ و از روی سایت کسپر برداشته شده.
ومن نسخه قبلی را نصب کردم و استفاده کردم.
که بعد با صحبت با اقا مهران گفت کومودو نصب کن.
که روی ایکس پی ارور و کرش مینداخت و مجبور شدم سون نصب کنم.
در همین چند هفته که گذشت یکی از دوستان بهم پ خ زد و گفت لایسنس اصل نسخه کامپلیت را دارم برات میفرستم.
جا داره همین جا از ان کاربر عزیز هم تشکر کنم که لایسنس اصل کومودو را برایم فرستاد.
که ما هم استفاده کردیم.
و بعد که متوجه شدم کومودو مشکل دارد حذف و کسپر نصب کردم.
ولی اگر مشکلاتش از نظر من رفع شود دوباره نصب میکنم.
ولی ایا دوستان که این مشکل را گوش زد کردن اشتباهی کردیم.
نه قصد ما فقط خواستیم کاربران را با این مشکلات کومودو اشنا کنیم تا یک موقع به مشکلی بر نخورن.
اما این طور که معلومه ما نباید این را در فروم خودمون مطرحش میکردیم.
موفق باشی محمد عزیز.
Last edited by Karkas20; 22-01-2011 at 14:02.
با سلام
بله حرف شما درست است و شما کار اشتباهی انجام ندادید.
اما به گونه ای این مشکلات را مطرح کردید که اگر یک کاربر عادی پست های گذشته را بخواند فکر میکند اگر یک سوئیت امنیتی self defence نداشته باشد یا در این قسمت باگی داشته باشد دیگر به کار نمی اید و باید سوئیت امنیتی خود را حذف کند.
چون شما را میشناسم نیت چنین کاری را نداشتید و ندارید. شما تنها می خواستید کاربران را راهنمایی کنید اما بعضی از دوستان چنین هدفی را ندارند و تنها می خواهند کومودو را کاملا ضعیف جلوه بدن.
به هر حال از شما به خاطر صداقتی که داشتید متشکرم.
موفق باشی امیر جان
با تشکر
از همشون ممنون!
Last edited by santamove; 22-01-2011 at 15:05.
کسی درمورد سوال دوستمون نظری نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by santamove; 22-01-2011 at 23:13.
با سلام
مشکلات ویندوز 7 :
1- ویندوز 7 دارای باگ های زیادی است مانند :
تازه این تنها گوشه ای از باگ های ویندوز7 بود. جدیدا ماکروسافت نسخه ای servies pack 1 را برای این نگارش از ویندو منتشر کرده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که این نشان دهنده ای باگ های زیاد ویندوز 7 است.(servies pack معمولا برای رفع باگ ساخته می شود)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- فایروال ویندوز امنیت ندارد و بسیار ضعیف است و به راحتی -- می شود(توسط هکرها) و مجبوریم فایروال جانبی نصب کنیم.
3- windows defender به جز این که سرعت سیستم را کاهش دهد چیزی ندارد و من تا حالا ندیدم مخربی را شناسایی کند و ما مجبوریم ضدویروس جانبی به همراه یک انتی تروجان جانبی نصب کنیم.
4- internet explorer تا نگارش 8 باگ های زیادی داشت و به راحتی سایت های مخرب می توانستند به سیستم صدمه بزنند و ما مجبور بودیم مرورگر جانبی نصب کنیم.
5- update های ویندوز 7 بسیار سنگین هستند و برای ما ایرانی ها دردسر دارد.
6- معمولا بعد از update کرک ویندوز از کار می افتد و باید به دنبال یک کرک دیگر باشیم
و....
نتیجه گیری :
باید ویندوز را حذف کنیم و به جای ان از یک سیستم عامل دیگر استفاده کنیم مانند :
mac os , ubuntu, kubuntu , red hat, fedora, mint, open suse ,...
ویژگی های سیستم عامل fedora
1- رایگان است.
2- امنیتش خیلی بیشتر از ویندوز است
3- حجم فایل های به روز رسانیش کمتر از ویندوز است
4- نیازی به کرک ندارد
5- معمولا باگ هایش کمتر از ویندوز است و بعد از گزارش باگ با یک به روز رسانی کم حجم باگ سیستم رفع می شود.
6- دارای فایروال بسیار قوی است
7- توسط شرکت red hat پشتیبانی می شود
و...
-----------------------------------
پس ببینید این منطق اشتباه است. و شما به دلیل وجود باگ در یک نرم افزار نمی تونید کل نرم افزار را زیر سوال ببرید.
طبق گفته های بالا ویندوز 7 به در نمی خورد در حالی که در واقعیت چنین نیست.
حال می توانید همین منطق را برای سوئیت های امنیتی نیز به کار ببرید.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
با تشکر
در تکمیل حرف های محمد باید بگم که،بعضی شرکت های امنیتی واقعا آسیب هایی وارد سیستم می کنن که از خطرناکترین بدافزارها هم بدتره : دی
اینارو بخونین....
محتوای مخفی: ماجرای جنجالی مکافی
×××
Last edited by santamove; 22-01-2011 at 16:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)