تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 449 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینا چیه؟

2. 2 کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

در مورد اقای karkas20 عزیز باید بگم :
    دوست عزیز بار اول هم من و هم santamove عزیز و هم بقیه بچه ها گفتیم که self defence کومودو مشکل دارد و باید این مشکل رفع شود اما مشکی که در self defence وجود دارد از نظر امنیتی نمی تواند به سیستم صدمه بزند چون خود کاربر می تواند فایل های ان را پاک کند و هیچ مخربی توانایی این کار را ندارد زیرا در sandbox متوقف می شود.(می دانم sandbox جزو self defence نیست اما شما می خواهید مخرب ها به کومودو صدمه نزنند که با وجود sandbox نمی توانند صدمه بزنند)
    -----------------------------------
    محمد جان عزیز.

من قصدم تخریب نیستش ولی ایا قبول دارید که نبود سلف دیفنس در کومودو

یک عیب بزرگ محسوب میشه.

چون کومودو را نمیشود روی یک سیستم الوده نصب کرد .

چون در عملکرد کومودو اختلال ایجاد میشود.

ولی من در این موندم چرا باز با این که این مشکل در فروم کومودو مطرح شد باز این مشکل سلف دیفنس پا برجاست.

من حتی دیشب نسخه جدیدش را نصب کردم انتی ویروس در ویندوز 32بیتی خب که بگفته دوست خوبمون جناب tiger

که مشکل را در انجمن کومودو مطرحش کرده بودن یکی از مدیرا گفته بود که این مشکل پاک کردن فایل ها در ایکس پی هست

و در سون این مشکل نیست.

ولی من دیشب رفتم در پوشه کومودو و تمام فایل هاش را پاک کردم.

چرا با این همه دادن نسخه جدید این مشکل سلف دیفنس که در انجمن کومودو ذکر شد و تاحدودی مدیران قبول کردن.

در دو نسخه ای که امد برطرف نشد.

موفق باشید محمد عزیز
    با سلام
    امیر جان باید بگم :
    بله self defence کومودو مشکل دارد اما باز هم میگم این مشکل امنیت سیستم را زیر سوال نمی برد.
    اگر یک کاربر خود فایل های کومودو را پاک کند بله حرف شما درسته اما هیچ مخربی بعد ار نصب کومودو وفعال شدن sandbox نمی تواند به فایل های کومودو صدمه بزند.
    در مورد سیستم الوده نیز باید بگم :
    این نظر من است وشاید اشتباه باشد. اما من میگم باید ابتدا سیستم از مخرب ها پاک شود مثلا به وصیله rescue disk و سپس بر روی ان سیستم یک سوئیت امنیتی قوی نصب شود(در مورد این که ایا کومودو بر روی سیستم های الوده نصب می شود و مشکلی دارد یا ندارد چون اطلاع ندارم و تست نکردم نمی توانم جواب بدهم. اما طبق منطق اگر sanbox فعال شود فکر نکنم دیگر بتوانند به فایل های کومودو صدمه بزنند)
    ------------------------
    در این مورد که چرا کومودو در نگارش جدیدش این مشکل را رفع نکرده بنده اطلاعی ندارم. اما تا جای یادم است در انجمن خود کومودو در قسمتی دیدم که بچه ها پیشنهاد داده بودند برای نسخه 6 این تغییر اعمال شود. اما باز هم میگم بنده در این مورد اطلاع ندارم.
    ------------------------
    یک سوال از شما دارم امیر جان :
    شما العان دارید از کسپرسکی استفاده می کنید.
    ایا کسپراسکی هیچ باگی ندارد؟
    ایا باگ های که در کسپرسکی وجود دارد باعث شده است که شما ان را حذف کنید و یک سوئیت امنیتی دیگر نصب کنید؟
    ایا به نظر شما اصلا اهمیتی دارد که سایت کسپرسکی -- شده؟

من میگم کسپرسکی باگ دارد و سایتش هم -- شده اما باز هم یک سوئیت بسیار قدرتمند است و به هیچ عنوان نمی توانیم ان را زیر سوال ببریم.
    حالا شما در مورد کومودو همین گونه فکر کن :
    کومودو دارای باگ های است و در هیچ یک از تست ها رتبه نیاورده اما به نظر من باز هم یک سوئیت امنیتی قدرتمند است.

موفق باشید
    با تشکر

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

با سلام
    دوست عزیز یک گروه است با نام هواداران کومودو که سازنده ای این گروه دوست عزیزم santamove است و ایشان برای اعضاء گروه این کارت ها را طراحی کرده اند.
    اگر دوست دارید می توانید به این انجمن بپیوندید و کارت خود را دریافت کنید.

در این جا جا دارد از اقای santamove عزیز برای طراحی این کارت های زیبا تشکر کنم.
    با تشکر

4. 4 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خدمتــــ شمـــا...

6. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

یک سوال از شما دارم امیر جان :
    شما العان دارید از کسپرسکی استفاده می کنید.
    ایا کسپراسکی هیچ باگی ندارد؟
    ایا باگ های که در کسپرسکی وجود دارد باعث شده است که شما ان را حذف کنید و یک سوئیت امنیتی دیگر نصب کنید؟
    ایا به نظر شما اصلا اهمیتی دارد که سایت کسپرسکی -- شده؟

من میگم کسپرسکی باگ دارد و سایتش هم -- شده اما باز هم یک سوئیت بسیار قدرتمند است و به هیچ عنوان نمی توانیم ان را زیر سوال ببریم.
    حالا شما در مورد کومودو همین گونه فکر کن :
    کومودو دارای باگ های است و در هیچ یک از تست ها رتبه نیاورده اما به نظر من باز هم یک سوئیت امنیتی قدرتمند است.
    سلام محمدجان.

من میگم نرم افزار داری باگ هستش.

چرا نسخه قبل که 0.2.556که دفعه اول زده شد من نصب کردم و دیدم بعد از 3 روز ایکنش بی رنگ شد و در عملکرد برنامه

ااختلال ایجاد شده.

که حتی به دوستان در فروم هم دکتر هانیبال و من گفتیم که نسخه قبلی را نصب کنید چون این نسخه باگ و از روی سایت کسپر برداشته شده.

ومن نسخه قبلی را نصب کردم و استفاده کردم.
    که بعد با صحبت با اقا مهران گفت کومودو نصب کن.
    که روی ایکس پی ارور و کرش مینداخت و مجبور شدم سون نصب کنم.

در همین چند هفته که گذشت یکی از دوستان بهم پ خ زد و گفت لایسنس اصل نسخه کامپلیت را دارم برات میفرستم.

جا داره همین جا از ان کاربر عزیز هم تشکر کنم که لایسنس اصل کومودو را برایم فرستاد.

که ما هم استفاده کردیم.
    و بعد که متوجه شدم کومودو مشکل دارد حذف و کسپر نصب کردم.
    ولی اگر مشکلاتش از نظر من رفع شود دوباره نصب میکنم.

ولی ایا دوستان که این مشکل را گوش زد کردن اشتباهی کردیم.
    نه قصد ما فقط خواستیم کاربران را با این مشکلات کومودو اشنا کنیم تا یک موقع به مشکلی بر نخورن.

اما این طور که معلومه ما نباید این را در فروم خودمون مطرحش میکردیم.

موفق باشی محمد عزیز.
    Last edited by Karkas20; 22-01-2011 at 14:02.

8. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

سلام محمدجان.

من میگم نرم افزار داری باگ هستش.

چرا نسخه قبل که 0.2.556که دفعه اول زده شد من نصب کردم و دیدم بعد از 3 روز ایکنش بی رنگ شد و در عملکرد برنامه

ااختلال ایجاد شده.

که حتی به دوستان در فروم هم گفته نسخه قبلی را نصب کنید چون این نسخه باگ و از روی سایت کسپر برداشته شده.

ومن نسخه قبلی را نصب کردم و استفاده کردم.
    که بعد با صحبت با اقا مهران گفت کومودو نصب کن.
    که روی ایکس پی ارور و کرش مینداخت و مجبور شدم سون نصب کنم.

در همین چند هفته که گذشت یکی از دوستان بهم پ خ زد و گفت لایسنس اصل نسخه کامپلیت را دارم برات میفرستم.

که ما هم استفاده کردیم.
    و بعد که متوجه شدم کومودو مشکل دارد حذف و کسپر نصب کردم.
    ولی اگر مشکلاتش از نظر من رفع شود دوباره نصب میکنم.

ولی ایا دوستان که این مشکل را گوش زد کردن اشتباهی کردیم.
    نه قصد ما فقط خواستیم کاربران را با این مشکلات کومودو اشنا کنیم تا یک موقع به مشکلی بر نخورن.

اما این طور که معلومه ما نباید این را در فروم خودمون مطرحش میکردیم.

موفق باشی محمد عزیز.
    با سلام
    بله حرف شما درست است و شما کار اشتباهی انجام ندادید.
    اما به گونه ای این مشکلات را مطرح کردید که اگر یک کاربر عادی پست های گذشته را بخواند فکر میکند اگر یک سوئیت امنیتی self defence نداشته باشد یا در این قسمت باگی داشته باشد دیگر به کار نمی اید و باید سوئیت امنیتی خود را حذف کند.
    چون شما را میشناسم نیت چنین کاری را نداشتید و ندارید. شما تنها می خواستید کاربران را راهنمایی کنید اما بعضی از دوستان چنین هدفی را ندارند و تنها می خواهند کومودو را کاملا ضعیف جلوه بدن.
    به هر حال از شما به خاطر صداقتی که داشتید متشکرم.
    موفق باشی امیر جان
    با تشکر

10. این کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

از همشون ممنون!
    Last edited by santamove; 22-01-2011 at 15:05.

12. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    تو کومودو:

1- از کجا باید بفهمیم که -- (ه ک ) شدیم یا نه؟ (توی منوی summary / firewall / outbound connections , inbound connections) میشه فهمید؟ چطوری؟

2- از کجا باید مطمئن باشیم که عملیات بانکداری اینترنتی که انجام می دهیم، کاملا" ایمن هست؟ مثلا" کسی پسورد ما رو نمی دزده؟ و -- (ه ک )مون نکرده؟

کامپیوتر خانگی است.

3- dial up , adsl بودن چه تفاوتی خواهد داشت؟

4- تمام اطلاعاتی که از طریق اینترنت رد و بدل می کنیم از سرور سرویس دهنده ی اینترنتمون عبور می کنه. آیا راهی برای پاک کردن اطلاعات فوق از روی سرور سرویس دهنده (مثلا" شاتل و ...) هست؟

5- اگه سرویس دهنده ی اینترنتمون، بخواهد اطلاعات ما رو ازشون سوئ استفاده بکنه، آیا میتونه این کار رو انجام بده؟ جهت اینکه نتواند از اطلاعاتمون سو استفاده بکند، چیکار باید کرد؟

6- برای دو سوال آخری، هر چی گشتم جای مناسبی براش پیدا نکردم، شرمنده اینجا پرسیدم. گفتم شاید سوییت امنیتی کومودو راه حل هایی برای این ها داره، اگر نه آیا محصولات دیگه شرکت کومودو راه حل شون چیه؟

6- اگر راه حلی نیست، چه شرکتی برای اینها راه حل مناسبی داره؟

ممنون
    کسی درمورد سوال دوستمون نظری نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کسی درمورد سوال دوستمون نظری نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by santamove; 22-01-2011 at 23:13.

15. این کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    مشکلات ویندوز 7 :
    1- ویندوز 7 دارای باگ های زیادی است مانند :
    کد:
    تازه این تنها گوشه ای از باگ های ویندوز7 بود. جدیدا ماکروسافت نسخه ای servies pack 1 را برای این نگارش از ویندو منتشر کرده :
    کد:
    که این نشان دهنده ای باگ های زیاد ویندوز 7 است.(servies pack معمولا برای رفع باگ ساخته می شود)

2- فایروال ویندوز امنیت ندارد و بسیار ضعیف است و به راحتی -- می شود(توسط هکرها) و مجبوریم فایروال جانبی نصب کنیم.
    3- windows defender به جز این که سرعت سیستم را کاهش دهد چیزی ندارد و من تا حالا ندیدم مخربی را شناسایی کند و ما مجبوریم ضدویروس جانبی به همراه یک انتی تروجان جانبی نصب کنیم.
    4- internet explorer تا نگارش 8 باگ های زیادی داشت و به راحتی سایت های مخرب می توانستند به سیستم صدمه بزنند و ما مجبور بودیم مرورگر جانبی نصب کنیم.
    5- update های ویندوز 7 بسیار سنگین هستند و برای ما ایرانی ها دردسر دارد.
    6- معمولا بعد از update کرک ویندوز از کار می افتد و باید به دنبال یک کرک دیگر باشیم
    و....

نتیجه گیری :
    باید ویندوز را حذف کنیم و به جای ان از یک سیستم عامل دیگر استفاده کنیم مانند :
    mac os , ubuntu, kubuntu , red hat, fedora, mint, open suse ,...

ویژگی های سیستم عامل fedora
    1- رایگان است.
    2- امنیتش خیلی بیشتر از ویندوز است
    3- حجم فایل های به روز رسانیش کمتر از ویندوز است
    4- نیازی به کرک ندارد
    5- معمولا باگ هایش کمتر از ویندوز است و بعد از گزارش باگ با یک به روز رسانی کم حجم باگ سیستم رفع می شود.
    6- دارای فایروال بسیار قوی است
    7- توسط شرکت red hat پشتیبانی می شود
    و...
    -----------------------------------
    پس ببینید این منطق اشتباه است. و شما به دلیل وجود باگ در یک نرم افزار نمی تونید کل نرم افزار را زیر سوال ببرید.
    طبق گفته های بالا ویندوز 7 به در نمی خورد در حالی که در واقعیت چنین نیست.

حال می توانید همین منطق را برای سوئیت های امنیتی نیز به کار ببرید.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
    با تشکر

17. 2 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

در تکمیل حرف های محمد باید بگم که،بعضی شرکت های امنیتی واقعا آسیب هایی وارد سیستم می کنن که از خطرناکترین بدافزارها هم بدتره : دی

اینارو بخونین....

محتوای مخفی: ماجرای جنجالی مکافی 
    اما خبری که اکثر سایت های داخلی و خارجی انرا انعکاس دادند،
    به روز رسانی مشکل دار McAfee

به روز رسانی مشکل دار McAfee برای آنتی ویروس این شرکت (McAfee DAT file 5958)، خرابیهای بسیار زیادی را بر روی سیستمهای کاربران این نرم افزار ایجاد کرد. این به روز رسانی اثراتی مانند «صفحه آبی مرگ» مایکروسافت و انکار سرویس را ایجاد میکرد. به همین دلیل مدیر عامل این شرکت امنیتی از کاربران این نرم افزار عذرخواهی کرده و به سرعت نیز اصلاحیه های متعدد و مختلفی برای این اشتباه عرضه گردید.
    آخرین به روز رسانی McAfee، یكی از فایل های سیستمی ویندوز را به عنوان ویروس شناخته و منجر به از كار افتادن رایانه كاربران می شود.

شماره: IRCNE201004719

آنتی ویروس محبوب McAfee در چهارشنبه 1 اردیبهشت ماه، كاربران خود را به دردسر انداخت و موجب شد رایانه ده ها هزار كاربر ویندوز XP از كار بیفتد و یا مرتباً راه اندازی مجدد شود.

یك نقص در به روز رسانی آنتی ویروس مذكور موجب شد تا یكی از فایل های سیستم ویندوز را ویروسی شناخته و آن را قرنطینه كند. این امر موجب از كار افتادن و یا روشن و خاموش شدن پشت سر هم رایانه های ویندوز می شود. شركت امنیتی McAfee در وب سایت خود پذیرفته است كه یك به روز رسانی مشكل دار را برای كاربران به اشتباه ارسال كرده است. این به روز رسانی فایل svchost.exe را كه یك پروسه میزبان عمومی برای سرویس هایی است كه از دیگر DLL ها اجرا می شوند، به عنوان فایل ویروسی شناسایی می كند.

البته هم كاربران و هم McAfee تأیید كرده اند كه مشكل مذكور تنها برای كاربران ویندوز XP ایجاد می شود و چنین مشكلی برای كاربران ویندوز ویستا و ویندوز 7 به وجود نیامده است.

بنا بر اظهارات كاربران، رایانه های ویندوز XP كه به روز رسانی جدید McAfee را نصب كرده اند، یا یك خطای صفحه آبی را نشان می دهند یا خطای Shut down و سپس در یك حلقه تمام نشدنی راه اندازی مجدد می افتند.

شركت امنیتی McAfee از كاربرانی كه هنوز به روز رسانی را نصب نكرده اند خواسته است، آن را نصب نكنند و از كاربرانی كه دچار مشكل شده اند، تقاضا كرده است EXTRA.DAT را اجرا كنند. به این ترتیب كه رایانه را در حالت Safe Mode بالا آورده و EXTRA.DAT را اجرا كنند و سپس فایل هایی را كه در قرنطینه (

quarantine) هستند، بازیابی كنند. برای دریافت EXTRA.DAT به اینجا مراجعه نمایید.

شركت امنیتی McAfee بعد از اطلاع از مشكل كاربران با به روز رسانی مذكور، آن را از روی وب سایت شركت حذف كرده است.
    کد:
    شركت McAfee به عنوان پوزش از كاربرانش، امكان استفاه رایگان از خدماتش را به مدت یك سال به آنها اعطا می كند.

شماره: IRCNE201004723

شركت امنیتی McAfee به عنوان معذرت خواهی، یك سال استفاده رایگان از خدمات شركت مذكور را به مشتریانی كه در به روز رسانی اخیر آسیب دیده بودند، عرضه كرد.

این شركت با انتقادات بسیار تندی به علت ارائه به روز رسانی خطا دار مواجه شده است. به علت وجود نقصی در به روز رسانی اخیر McAfee، یكی از فایل های سیستمی ویندوز به اشتباه ویروسی شناسایی شده و در نتیجه منجر به از كار افتادن ویندوز می شد.

شركت McAfee جزئیات بیشتری را در این مورد منتشر نكرده است. قابل ذكر است McAfee اولین شركت تولید كننده آنتی ویروس نیست كه مجبور است به خاطر ضربه زدن به مشتریان غرامت بپردازد. Trend Micro نیز در سال 2005 حدود 8 میلیون دلار خرج كرد تا از پس خسارت هایی كه به مشتریان زده بود در آید و سایمانتك نیز در سال 2007 یك سال پشتیبانی رایگان را به مشتریان خود عرضه كرد.
    کد:
    McAfee’s Oopsie

Okay this one’s a gem. McAfee released an update regarding its virus suite, which later on caused a lot of systems to go down. This so called “update” was known as the infamous McAfee DAT File 5958 that later on caused people to experience random restarts, blue screen, dumping physical memory errors, denial of services and God knows what else
    کد:
    شرکت مکافی سهم عمده ادارات و سازمان های آمریکا رو در اختیار داره،و بدیهی است data security در اون سطح قطعا با اهمیت تر و مهم تره...
    اطلاعات بیشتر:

کد:

×××
    Last edited by santamove; 22-01-2011 at 16:42.

19. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •