خدمت شما دوست عزیز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت شما دوست عزیز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو بازار بودم که 1 c7000 دیدم در 1مغازه پرسیدم گفت از دبی اوردن غیر از تیونردیجیتال رسیورداخلی هم داره! میشه کمک کنید صحت داره؟ روی کارتنش هرچی نگاه کردم چیزی نوشته نشده بود.
بله میتونه صحت داشته باشه . مدل هایی که برای بعضی کشورهای اروپایی ساخته می شود ----S و حتی ----S2 رو خود دستگاه تعبیه شده است .
برای فهمیدنش هم کاری نداره . پشت پانل محل اتصالات رو چک کن ، باید یه اتصال پیچی مثل اتصال سیم LNB به ----- وجود داشته باشه .
چقدر قیمت داد؟......................
اینجا نوشته درمورد قیمت صحبت نکنید! تو تایپیک اعلام قیمت مینویسم. بعد شما بگید ارزش داره؟؟؟
UE40C7700WSRXN مشخصاتش هم این بود.
فکرکنم سفارش اماراته
Last edited by mzy; 22-11-2011 at 20:56.
من مدل c8700 رو از جنوب گرفتم و ریسیور داخلی داره مدل c6790 رو هم یکی از دوستان گرفته که انم داره ولی من از گیفیت تصویر و رنگش راضی نیستم فکر میکنم پولم رو دور ریختم
بنظر شما از نمایندگی بگیرم بهتره؟
c8700
یا مدل های دیگه..!
به نسبت قیمت و مقایسه..
اولا فکر نمیکنم نمایندگی این مدل یعنی c8700 داشته باشه چون دارای ----- داخلیه و اگه داشته باشه از نمایندگی بگیری بهتره ولی به تجربه من اصلا نگیر که نه کیفیت تصویر خوبی داره و نه اینترنتش جواب میده و سه بعدی بودنش هم که ضرورت نداره با این وضعیت فیلمهای سه بعدی که هم گرونه هم کم یاب . بیشتر تحقیق کن و یه چیزه خوب بگیر
سلام دوستان led 32c6960 جایی گیر می یاد آدرس یا تلفن اگه دارین واسم پم خصوصی کنید ممنون!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)