تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 208 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

میگم چه عجب تو این بازی بالاخره بارون هم دیدیم

شما پچی چیزی نصب کردین ؟؟
    اگه بخاطر بارون میگی !! نه عزیز !! شما اگه بازیو کامل و با حوصله تموم مراحل و ماموریت هاشو میرفتید بارون و تانک و ... هم میدید
    .
    دوستمون اشاره کردن که :

برای به دست آوردن کلید ششم رومولوس باید یک کشیش رو تعقیب کنی که تو اون مرحله هوا بارونیه !

2. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

12

خوب امروز هم مثه چند روز پیش رفتم داخل بازی برا رفتن مراحل متفرقه و کارهای ناتمام در رم تا بازی قشنگ تموم شه و بزنم حذفش کنم

.
    .

کاملا اکثرا مرحله های متفرقه رو تموم کرده بودم بین مراحل اصلی و خط داستانی بازی !! فقط مونده بود یه سری خرید ها و پول خرج کنی ها برای رم که بعد از تموم کارها الان بازی زده 86% درصد تموم شده !! میخواستم بدونم دیگه از این بیشتر قرار نیست بشه ؟! من تنها کاریو که نکردم این بود که اون پرچم های که صدو خرده ای هستن رو فقط 52 تاشونو پیدا کردم !! با یه قسمت که 320000 تا میخواد و اخریش هست !! فک کنم اون بنای بزرگ شهر که گنبدش شکسته با اپگرید این اخری درست شه !!همینطوره ؟! خودم تا نیم ساعت دیگه میفهمم اساسین ها رو فرستادم عملیات تا پولش در بیاد و با خیال راحت بازیو مورد علاقمو پاک کنم

میخواستم بدونم دوستان دیگه اینجا تا چند % تموم کردن بازیو ؟!
    .
    .

و در اخر هم این عکس هم گفتم بزارم که دیگه تا دندان مسلح شدم

شبیه اون شخصیت بازی دارک سایدرز نشده ؟!
    Last edited by SA.JJ.AD; 25-05-2011 at 19:57.

4. 9 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peysun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    mash

پيش فرض

سلام تو این مرحله قسمت اخر باید چه کاری انجام بدم یه ثانیه می یاد می رم به همون جا که تو نقشه گفته بعد دیگه رو نقشه هم علامتی نیست هر کلیدی هم می زنم مرحلش تموم نمی شه از شمشیر چیزی نمی شه استفاده کرد

مرحله 7 : The Key Of Castello

Patching the Leak
    با la volpe همراه شوید. او را با اسب دنبال کنید و دشمنان را بیخیال شوید. اینجا حداقل سه گروه هست که باید آزاد کنید ولی هیچکدام آنچنان سرسخت نیستند.

Calling All Stand-Ins
    رابط بورگیا را تعقیب کنید تا ببینید که نمایش کجاست. دوباره باید فاصله تان را حفظ کنید تا دیده نشوید. حتی میتوانید از خانمها نیز استفاده کنید. از آساسین های خود استفاده کنید. آنها دیده نمیشوند و بهتر عمل میکنند. یک اسب پیدا کرده بتازید.

Exit Stage Right
    دوباره برمیگردید به کلوسیم. دیوارها را بگیرید و بالا بروید. وقتی رسیدید به بالاترین محل وقت کمی دارید که بروید پایین به محل نمایش. دشمنان دوربرد را بکشید و بقیه را بیخیال شوید. مواب پنجره های کلوسیم باشید که دیده نشوید. پایین با آساسین ها دیدار کنید و لباس را بپوشید. بروید به علامت و نمایش را شروع کنید. از eagle vision استفاده کرده تا موقعیتتان را بشناسید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کاملا اکثرا مرحله های متفرقه رو تموم کرده بودم بین مراحل اصلی و خط داستانی بازی !! فقط مونده بود یه سری خرید ها و پول خرج کنی ها برای رم که بعد از تموم کارها الان بازی زده 86% درصد تموم شده !! میخواستم بدونم دیگه از این بیشتر قرار نیست بشه ؟! من تنها کاریو که نکردم این بود که اون پرچم های که صدو خرده ای هستن رو فقط 52 تاشونو پیدا کردم !! با یه قسمت که 320000 تا میخواد و اخریش هست !! فک کنم اون بنای بزرگ شهر که گنبدش شکسته با اپگرید این اخری درست شه !!همینطوره ؟! خودم تا نیم ساعت دیگه میفهمم اساسین ها رو فرستادم عملیات تا پولش در بیاد و با خیال راحت بازیو مورد علاقمو پاک کنم
    پیدا کردن پرچم ها تاثیری تو این قضیه نداره... 100% شدن Total Synch فقط بستگی داره به موارد زیر, (البته هر مموری هم باید 100% شده باشه):

• سکانسهای 1 تا 9
    • Secret Locations (شامل 7 مموری)
    • Templar Agents (شامل 2 مموری)
    • Assassination (شامل 12 مموری)
    • Thief (شامل 10 مموری)
    • Courtesan (شامل 10 مموری)

سلام تو این مرحله قسمت اخر باید چه کاری انجام بدم یه ثانیه می یاد می رم به همون جا که تو نقشه گفته بعد دیگه رو نقشه هم علامتی نیست هر کلیدی هم می زنم مرحلش تموم نمی شه از شمشیر چیزی نمی شه استفاده کرد

مرحله 7 : The Key Of Castello

Patching the Leak
    با la volpe همراه شوید. او را با اسب دنبال کنید و دشمنان را بیخیال شوید. اینجا حداقل سه گروه هست که باید آزاد کنید ولی هیچکدام آنچنان سرسخت نیستند.

Calling All Stand-Ins
    رابط بورگیا را تعقیب کنید تا ببینید که نمایش کجاست. دوباره باید فاصله تان را حفظ کنید تا دیده نشوید. حتی میتوانید از خانمها نیز استفاده کنید. از آساسین های خود استفاده کنید. آنها دیده نمیشوند و بهتر عمل میکنند. یک اسب پیدا کرده بتازید.

Exit Stage Right
    دوباره برمیگردید به کلوسیم. دیوارها را بگیرید و بالا بروید. وقتی رسیدید به بالاترین محل وقت کمی دارید که بروید پایین به محل نمایش. دشمنان دوربرد را بکشید و بقیه را بیخیال شوید. مواب پنجره های کلوسیم باشید که دیده نشوید. پایین با آساسین ها دیدار کنید و لباس را بپوشید. بروید به علامت و نمایش را شروع کنید. از eagle vision استفاده کرده تا موقعیتتان را بشناسید.
    دید عقابتون رو فعال کنین. نقاط روشن رو زمین نشون دهنده جایی هست که شما باید به اونجا حرکت کنین.

7. 5 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من بازی رو چند وقت پیش تموم کردم الان یادم اومد بیام نظر بدمبازی شباهت زیادی به پرنس پرشیا داره
    قشنگ بود ولی زیاد داستانش به من نچسبید چون قستمهای قبلی این بازی رو بازی نکردم
    ولی کلا سبک جدیدی نبود من بیشتر با بازیایی حال میکنم که سبک جدید باشن میگم نمونه ی پرنس پرشیا بود.ولی لذت بردم از بازی.قشنگ بود
    رفیق جان من بازی پر قابلیت تر از Assassin's Creed 2 بازی نکردم. هیچ بازیم ندیدم به این پیچیدگی و توانمندی ساخته شده باشه. Prince of Persia هم قشنگه ولی به این بازی که نمی رسه. البته خود UBISoft هم از قصد چنین تصمیمی گرفته.
    من خودم این بازی رو بعد از OddWorld و Half-Life 2 و Prince of Persia 2 دوست دارم.
    دوست داشتم Prince of Persia رو هم به همین پیچیدگی و گرافیک Assassin's Creed 2 بسازن که تو 2008 شروع کردن ولی بعد نمی دونم چی شد دیگه ول کردن و رفتن Kids ساختن
    Last edited by آریا ایرانی; 26-05-2011 at 13:32.

داره خودمونی میشه peysun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    mash

پيش فرض

پیدا کردن پرچم ها تاثیری تو این قضیه نداره... 100% شدن Total Synch فقط بستگی داره به موارد زیر, (البته هر مموری هم باید 100% شده باشه):

• سکانسهای 1 تا 9
    • Secret Locations (شامل 7 مموری)
    • Templar Agents (شامل 2 مموری)
    • Assassination (شامل 12 مموری)
    • Thief (شامل 10 مموری)
    • Courtesan (شامل 10 مموری)

دید عقابتون رو فعال کنین. نقاط روشن رو زمین نشون دهنده جایی هست که شما باید به اونجا حرکت کنین.
    ممنون درست شد

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

سلام
    من یه جایی رسیدم
    یه جعبه رو بر میدارم و دو تا سرباز هم پشت سر من هستن
    از یه محوطه ای خارج شم یه خطی میاد جلو دوباره بای دبازی کنم
    مثل این که 3 دقیقه هم باید یه کاری رو بکنم ؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من یه جایی رسیدم
    یه جعبه رو بر میدارم و دو تا سرباز هم پشت سر من هستن
    از یه محوطه ای خارج شم یه خطی میاد جلو دوباره بای دبازی کنم
    مثل این که 3 دقیقه هم باید یه کاری رو بکنم ؟؟؟
    تصویر مسیر حرکت در آدرس زیر موجوده: (زیر سه دقیقه هم اگه برسین به مقصد, مموریش میشه 100%)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من بازی رو تتموم کردم
    هیچی تو نقشه نیست ولی بازی 100% تموم نشده
    من تو ps3 بازی میکنم

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اولا 100% شدن بازی ربطی به تمام شدن مراحل اصلی نداره

اگر میخواین 100% شه باید هم مراحل فرعی رو برید هم از طریق DNA برید به مرحله هایی که 100% تمام نشدن و سعی کنید کامل مرحله رو رد کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •