برنامه های دانلودی با آیتونز کجا ذخیره میشن؟
من گوشی رو تازه گرفتم (آیفون 4 16) ولی ذئربینش مشکل داره و دیر باز میشه
درضمن هنوز هم هیچ برنامه ای روش نریختم
مشکل از چشه؟
برنامه های دانلودی با آیتونز کجا ذخیره میشن؟
من گوشی رو تازه گرفتم (آیفون 4 16) ولی ذئربینش مشکل داره و دیر باز میشه
درضمن هنوز هم هیچ برنامه ای روش نریختم
مشکل از چشه؟
دانلود که کامل بشه میره اینجا
C:\Documents and Settings\Mehrdad\My Documents\My Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications
روش کیلیک میکنید دیر باز میشه ؟
گوشیاتون انلاک هستش دیگه ؟ فریمور با بیسباندو بگید اگه مشکلی نداشته باشید یه بار رستورش کنید به نظر من
مرسی از جوابی که میدید
بله آنلاک هست
فریمور 03.10.01 (4.2.1)
بیسباند رو چطور نگاه کنم؟
Last edited by hussain; 08-03-2011 at 19:51.
دوستان آیفونی سلام!
من بعد از 5 سال، قصد دارم گوشی سونی اریکسون 750 ام رو بپیوندونم به تاریخ!
حالا الان از دوستان میخوام بدون تعصب، به یک سوال من جواب بدن!
به نظرتون الان میارزه آیفون 4 بخرم؟
منظورم اینه که چند تایی گوشی خوب، مثل Galaxy 2، Atrix و ... معرفی شدن که به بازار میان تا یه ماه دیگه. از نظر سخت افزاری هم قویتر از آیفون هستند،قیمتشون هم کمتر از آیفونه، ولی راستش من یک مقدار نسبت به این آندروید دو به شک شدم. شنیدم App هاش به پای آیفون نمیرسه و آپدیتهاش برای گوشی های مختلف دیر به دیر میاد....یه کار دیگه هم اینه که صبر کنم تا آیفون پنج بیاد، که اونم میشه حوالی تابستون و یک مقداری خیلی دیره!
حالا نظرتون چیه؟ برم سراغ آیفون؟
اولاً که نمی شه به ایفون تعصب نداشت!!!
ولی بی تعصب!مطمئن باش ارزش پولیو که می دی داره!!بابت سخت افزار هم نگران نباش!!
سخت افزار در کنار نرم افزار باید قرار بگیره تا بشه در مورد یه دستگاه قضاوت کرد.در این مورد هم ،یعنی هماهنگی سخت افزار و نرم افزار،هیچ برندی به پای اپل نمی رسه!
یه چیزی ،بخوای تا تابستون صبر کنی تا ایفون 4 شاید بیاد،بعد تا 4.3 ماه هم قیمتش غیر واقعیه!من باشم همین 4 رو می گیرم!
این عدد03.10.01 بیسباند شماست
شما انلاکی و مشکلی نداری از سایت زیر فریمور گوشیتو بگیر 4.2.1 بگیر و رستور کن تازه بهترم هست Face time هم به گوشیت اضافه میشه چون اکثر iphone های که توی ایران هستن Face time ندارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دوست عزیزولی من الان 4.2.1 را روی گوشی دارم.
face time هم روی گوشی هست.ممنون میشم اگر بگید کارای این برنامه چیه.
الان من 2تا مشکل دارم
1.نمیدونم چطور جیلبریکش کنم
2.مشکل دوم دوربینشه
یک سوال دیگه.چطور ریتورش کنم؟
مرسی از کمک دوستان![]()
Last edited by hussain; 09-03-2011 at 06:38.
آیفون ورایزن هم مشکل نتن دهی دارد
انگار که موج خبری مشکل آنتن دهی آیفون 4 AT&T کافی نباشد، گزارش های مختلف از سوی مشتریان نشان می دهد که مدل های ورایزن آیفون 4 نیز مشکل آنتن دهی دارند.
هر چند که بلاگرها و خبرنگاران نام های جالبی از جمله "گره مرگ" به آن داده اند، این ماجرا برای اپل به دردسر بزرگی تبدیل شده است و مجبور شد به دارندگان ایفون 4 جلد مجانی بدهد و این مشکل در طراحی آیفون 4 را قبول کد.
به گزارش Consumer Reports، این مسئله مشابه با مدل AT&T است و در شرایطی که سیگنال به طور کلی ضعیف است خود را نشان می دهد و گرفتن پایین گوشی ممکن باعث می شود گوشی قابلیت آنتن دهی خود را از دست بدهد. همین مشکل برای مدل AT&T نیز تست شده و این مشکل در آن مدل نیز وجود دارد. این وب سایت همچنین گزارش می دهد که صرف نظر از این مشکل، این گوشی فوق العاده عمل می کند و بزرگترین نقطه ضعف آن، همین مشکل به ظاهر کوچک است.
مشتریان گوشی های آیفون 4 ورایزن نیز باید همان کاری را بکنند که دارندگان گوشی های AT&T انجام دادند، یعنی این فاصله را بپوشانند. برای این کار می توان از چسباندن چسب، استفاده از قاب و... برای جلوگیری از تماس مستقیم دست با ناحیه پایینی گوشی استفاده شود.
تحلیلگران معتقدند میزان شکایات و اعتراضات گوشی های ورایزن نسبت به AT&T بسیار کمتر بوده است و این از آن جهت است که آنتن دهی شبکه مخابراتی ورایزن در آمریکا بهتر از AT&T عمل کرده و نقاط با آنتن دهی ضعیف کمتری در شبکه سلولی خود دارند.
کلیک روزنامه جام جم یک شنبه 15 اسفند 1389/ شماره 323
سلام
دوستان iOS 4.3 چند دقیقه پیش عرضه شد و بالاخره امکان Wi-Fi Hotspot بطور رسمی به آیفون اضافه شد! در حال آپدیت کردن هستیم.
دوستان من وقتی آیفون به pc میزنم و آیتونز بالا میاد تمام برنامه هایی که از سیدیا نصب کردم رو میخواد پاک کنه و زود eject رو میزنم بیاد بیرون.آهنگ هم نمیتونم بریزم .به محض اینکه کابل رو به usb میزنم میخواد همه برنا مه های نصب شده رو پاک کنه.چیکار کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)