تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 451 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ربطش به اینه که این مدل همون بلوری هست که روی لپ تاپ من و بعضی از دوستان هست.
    Ok.اگر این مدل اپتیکال درایو روی لپ تاپ شما و بعضی از دوستان است(Matshita Uj240as ) پس مطمئنآ Blu-Ray RW داره.لطفآ یه شات از صفحه Divice manager لپ تاپ تون بگذارید(در حال نمایش درایو نوری).در ضمن لطف کنید نوع گارانتی و مدتش رو هم ذکر کنید.با تشکر.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

الان که لپ تاپ رو روشن کردم، پیام زیر آمد، این دیگه برای چیه؟ من متوجه نشدم...!

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوست عزیز, البته که بهتره از همون اول یک لپ تاپ بگیری با هارد 7200rpm . اما اگر پست های منو خونده باشی متوجه میشی که لپ تاپ منم از اول هاردش 5400 بود چون اگر میخواستم همین مدل رو با هارد 7200 بر میداشتم اونوقت لپ تاپ فقط جای 1 دونه هارد داشت. اما کانفیگی که هارد 5400 داشت 2 هارده بود یعنی 2 تا 500 گیگ.

من به این موضوع فکر کردم که هارد لپ تاپ رو هر موقع خواستی میتونی عوض کنی که الان هم یدونه از هاردهای 5400 رو یعنی همونی که ویندوز و برنامه ها رو توش نصب میکنم عوض کردم. سرعت 5400 اینقدر پایین نیست که شما رو اذیت کنه و راحت میتونید کار خودتون رو بکنید. یک هارد 5400 دور برای کسی میتونه اذیت کننده باشه که یا توی کارهای گارفیکی باشه و روزانه بخواد ده ها فولدر رو که بیشتراز هزاران عکس توشه رو باز کنه و یا کسی باشه که کارش رندر کردن و این کار ها باشه...

اما کسی که فوقش میخواد چند برنامه معمولی نصب کنه و نهایت شاید یدونه Office هم نصب کنه و کارش هم چت کردن و توی اینترنت گشتن, فیلم دیدن و یا بعضی مواقع بازی کردن باشه همون هارد 5400 هم جوابگو هست و مشکلی رو برای این اشخاص بوجود نمیاره چون اگر این اشخاص به هارد 7200 هم کوچ کنند تفاوتی رو احساس نخواهند کرد به دلیل اینکه برنامه های مورد استفاده این اشخاص برنامه هایی نیست که بخواد به دور سریع هارد احتیاج داشته باشه. البته سریع بودن هارد هم نه اینکه بی تاثیر نیست اما تاثیرش آنقدری نیست که این دسته از افراد بخوان هاردشون رو با کلی هزینه عوض کنند.

چرا هارد اکسترنال بگیری؟ اینطوری هم گرونتره و هم دردسر استفاده کردنش بیشتر. هاردهای اینترنال در اکثر مواقع ارزونتر از هاردهای اکسترنال هستند مگر در شرایطی که هارد مخصوصی مورد نظرتون باشه مثلا Momentus XT و یا هاردهای SSD . اما در بقیه موارد هاردهایی با دور 7200 که اینترنال باشند همیشه از هاردهای همنوع خودشون یعنی 2.5 اینچی ارزونترند.

اگر روزی خواستید هارد رو به خاطر سرعتش عوض کنید بهتره اینترنال نصب کنید و از هارد خودش که 5400 هست بعنوان هارد اکسترنال استفاده کنید.

راستی اگر هم روزی خواستی هارد اکسترنال با سرعت بالا بگیری هاردی بگیر که از پورت USB 3.0 استفاده کنه. به شرطی که لپ تاپ و یا پی سی هم این پورت رو داشته باشه. هاردهایی که پورت USB 3.0 رو دارند از نسخه USB 2.0 هم اتوماتیک پشتیبانی میکنند. سرعت USB 3.0 رو نسبت به eSata میتونید در عکس زیر ببینید.

این هارد سیگیت که 4 گیگ سالید استیت دیسک روشه رو شما خریدی ؟؟
    ببینم چه طوره ؟
    اگه بخوام روش یه ویندوز با یه سری برنامه سنگین که هر کدومشون اندازه ویندوز حجیم هستند و کلی فایل دارن بریزم به نظرتون کاراییش خوبه ؟ من درایو سی پی سیم حدود 2 میلیون فایل توشه و همش هم مال نرم افزارهاست. عکس و اینام اصلا توش نمیریزم که راحت باشه ولی بازم بیچاره کنده. این لپ تاپه که دیگه هیچی ... حسابی از دستم ناراحته.
    بعد این هارده صد و خورده ای دلاره. تو ایران چند گیر میاد ؟
    نصبش چه جوریه ؟ باید بدم گارانتی یا خودم میتونم نصب کنم ؟ منظورم اینه که گارانتیش واسه باز کردن خودم باطل نشه. من زیاد که نه ... اصلا یه این گارانتی کننده ها اطمینان ندارم ....

یه سوال دیگه. 480 میشه 60 مگابایت در ثانیه ولی الان هارد اکسترنالی که 205 اینچی باشه و بتونه این سرعت رو پشت سر بزاره پیدا نمیشه ... البته لب مرز هستند اونم فقط تو رید نه رایت. اینم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا واقعا سرعت یو اس بی تری ها بهتره و ارزش داره آدم به جای یو اس بی 2 ها بره یو اس بی 3 بخره و گرونتر در بیاد یا نمیصرفه ؟

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

Ok.اگر این مدل اپتیکال درایو روی لپ تاپ شما و بعضی از دوستان است(Matshita Uj240as ) پس مطمئنآ Blu-Ray RW داره.لطفآ یه شات از صفحه Divice manager لپ تاپ تون بگذارید(در حال نمایش درایو نوری).در ضمن لطف کنید نوع گارانتی و مدتش رو هم ذکر کنید.با تشکر.
    بلوری خام چنده ؟ کیفیتش چه طوه یعنی خش بر داشتن و ایناش در حد دی وی دیه یا بهتره یا بدتره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مدل x64jq-jx076v چه فرقی با n61jq-jx014v داره؟
    .........?

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلوری خام چنده ؟ کیفیتش چه طوه یعنی خش بر داشتن و ایناش در حد دی وی دیه یا بهتره یا بدتره ؟
    والا من خش برداشتنش رو نمیدونم.قیمتش رو هم نمیدونم چون هدیه گرفتم.اما فکر میکنم که بهتر از DVD باید باشه.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ببینم چه طوره ؟
    اگه بخوام روش یه ویندوز با یه سری برنامه سنگین که هر کدومشون اندازه ویندوز حجیم هستند و کلی فایل دارن بریزم به نظرتون کاراییش خوبه ؟ من درایو سی پی سیم حدود 2 میلیون فایل توشه و همش هم مال نرم افزارهاست. عکس و اینام اصلا توش نمیریزم که راحت باشه ولی بازم بیچاره کنده. این لپ تاپه که دیگه هیچی ... حسابی از دستم ناراحته.
    نصبش چه جوریه ؟ باید بدم گارانتی یا خودم میتونم نصب کنم ؟ منظورم اینه که گارانتیش واسه باز کردن خودم باطل نشه. من زیاد که نه ... اصلا یه این گارانتی کننده ها اطمینان ندارم ....

یه سوال دیگه. 480 میشه 60 مگابایت در ثانیه ولی الان هارد اکسترنالی که 205 اینچی باشه و بتونه این سرعت رو پشت سر بزاره پیدا نمیشه ... البته لب مرز هستند اونم فقط تو رید نه رایت. اینم لینکش:

کد:
    حالا واقعا سرعت یو اس بی تری ها بهتره و ارزش داره آدم به جای یو اس بی 2 ها بره یو اس بی 3 بخره و گرونتر در بیاد یا نمیصرفه ؟
    علی رضا جان سوالات خیلی کلی هستن و احتیاج به کلی توضیح و بنچ مارک جهت فهمیدنش داره اما سعی میکنم برای هر توضیح که نظر شخصی خودم هم قاطیش میکنم لینم منابع رو هم برات بزارم تا خودت بری تحقیق کنی و فرقش رو بهتر متوجه بشی.

ببینم چه طوره ؟
    اگه بخوام روش یه ویندوز با یه سری برنامه سنگین که هر کدومشون اندازه ویندوز حجیم هستند و کلی فایل دارن بریزم به نظرتون کاراییش خوبه ؟ من درایو سی پی سیم حدود 2 میلیون فایل توشه و همش هم مال نرم افزارهاست.

Momentus XT سرعت اصلی خودش 7200rpm است با 32 مگ کش. اما 4 گیگ SSD هم داره. این 4 گیگ SSD یک پارتیشن جدا شده نیست و کلا بعنوان کش و باز کردن برنامه ها ازش استفاده میکنه. اگر طرز کار کش رو بدونی پس احتیاج به توضیح اضافه نداره. به این صورت که هارد Momentus XT قدرت یادگیری داره. بطور مثال در هر دفعه بوت ویندوز فایل هایی که برای بوت استفاده میشند در حافظه ی 4 گیگ SSD ثبت میشه و برای دفعات بعدی که ویندوز بخواد بوت بشه لود کردن فایل هایی که برای بوت شدن ویندوز احتیاج داره از داخل SSD انجام میشه.

باز کردن برنامه ها هم به همین شکل. بر فرض مثال شما برای دفعه اول وقتی برنامه ای رو نصب میکنید چون چیزی در حافظه و کش هارد وجود نداره بنابراین عمل install شدن با سرعت معمولی هارد که 7200rpm است انجام میشه. install که تموم شد شما برنامه رو باز میکنید. باز کردن اولین بار هر برنامه ای باز هم با سرعت معمولی هارد یعنی 7200rpm انجام میشه. اما برای دفعه دوم, سوم و الی آخر زمانی که شما برنامه ی مورد نظرتون رو بخواهید دوباره باز کنید لود شدن و باز شدن اون برنامه از طریق SSD انجام میشه. اما چیزی که برای من در طول این مدت ثابت شده اینه که حتی در دفعات اولی که میخوام برنامه رو باز کنم سرعت باز شدنشون با زمانی که هارد 5400 داشتم زمین تا آسمون فرق میکنه و احساس میکنم که SSD حتی در سرعت باز شدن دفعه اول هر برنامه ای بی تاثیر نیست.

زمان باز شدن Microsoft Office Word 2007 برای دفعه اول در سیستم من حدود 3 تا سه و نیم ثانیه است. این مدت زمان رو من در هنگام فعال بودن آنتی ویروس Kaspersky و فعال بودن تمام سرویس ها انجام دادم. اگر به طرز کار آنتی ویروس ها آشنا باشید معمولا آنتی ویروسها هم برنامه هایی رو که برای دفعه اول بعد از استارت ویندوز بخوان اجرا بشند رو اسکن میکنه اما برای دفعه دوم و سوم و .. اسکنی بر روی برنامه مورد نظر انجام نمیشه. بنابراین به این مدت زمان 3 ثانیه باید تاخیر اسکن شدن برنامه توسط موتور و انجین آنتی ویروس را هم اضافه کرد.

حالا زمانی که من Microsoft Office Word 2007 رو ببندم. CCleaner رو اجرا کنم تا Temp ها هم پاک بشند و دوباره بخوام Microsoft Office Word 2007 رو اجرا کنم مدت باز شدنش 1 ثانیه و در مواقعی کمتر از 1 ثانیه انجام میشه. منظور از باز شدن اینه که آماده به نوشتن توش باشی نه اینکه در حال لود باشه و اندازه بگیری

در بنچ مارکی که در نمودار بالا گرفته شده فقط 3 هارد تونستند از Momentus XT سریعتر باشند و این 3 هارد هم SSD کامل هستند نه یک هارد معمولی با حافظه ی SSD.

Review کاملش رو که توسط Phil یکی از مدیران انجمن notebookreview.com انجام شده رو میتونی در لینک زیر بخونی.

کد:

نظرات شخصی Phil و دیگر کاربرانی رو که از Momentus XT استفاده میکنند رو هم میتونی در تاپیک زیر بخونی. من تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و بعد تصمیم به خریدش گرفتم.

کد:

اینم یک ریویو دیگه از Momentus XT در storagereview

کد:
    این ریویو زیر هم خیلی کامل و خوندنی هست. این ریویو در سایت overclockersclub.com انجام شده. پایین هر صفحه که رسیدی Next Page رو بزن تا بقیه ریویو و بنچ مارکهاش رو ببینی.

کد:
    نصبش خیلی آسونه. اما قبل از هر چیز اینو باید بدونی که اگر میخوای گارانتیت از بین نره نباید هارد و هیچ قطعه ای از لپ تاپ رو خودت عوض کنی. اگر زیاد اصرار به عوض کردن هارد داری در این صورت هارد رو تهیه کن و ببیر شرکتی که لپ تاپت پیش اونها گارانتی هست و بده اونها برات عوض کنند. حتما ازشون یک رسید کتبی و مهم شده بگیر تا اگر دوباره کارت به گارانتی افتاد زیرش نزنند و نگند که این هارد رو ما عوض نکردیم. اینجا قانون گارانتیش اینطوریه که توضیح دادم. اگر خودشون عوض کنند گارانتی از بین نمیره.

اما اگر خودت تصمیم داشتی عوض کنی کارش خیلی راحته. پشت لپ تاپ رو باز میکنی. بعد از باز کردن پیچ های هارد خودش و در آودرن قابی که توش هست هارد تازه رو جا میندازی و دوباره پیچها رو میبندی.

فیلم آموزشی عوض کردن هارد لپ های ایسوس و هر لپ تاپ دیگه ای رو میتونی در لینک زیر ببینی. در این لینک هارد ASUS G73 با یک هارد دیگه عوض میشه.

کد:

در ایرانم نمیدونم هست یا نه. شما که ایرانید بهتر از من باید خبر داشته باشید. اما در دبی دیده شده.

کد:

آره 480 مگابیت بر ثانیه که برای حداکثر سرعت USB 2.0 تعیین شده حدودا میشه 60 مگابایت بر ثانیه. اما باید توجه بکنی که این سرعت و بنچ مارکهایی که گرفته شده در بهترین شرایط با بهترین سخت افزار انجام شده. مسلما اگر شما یک هارد پرتیبل رو در لپتاپ که مادر برد و چیپست ضعیفتری نسبت به دسکتاپ داره آزمایش کنید در بهترین شرایط شاید به 40 مگابایت در ثانیه برسید. این هم به شرطی که سورسی که ازش برای کپی به هارد اکسترنال استفاده میکنید سرعت اونقدر باشه که در سرعت انتقال فایل تاثیر منفی نزاره.

مثلا وقتی شما از یک هارد 5400rpm که تا بحال دفراگ هم نشده بخواهید فایلی رو به یک هارد اکسترنال که از طریق پورت eSata وصل شده انتقال بدید, حداکثر سرعت انتقال فایلتون اون چیزی نخواهد بود که فایل اکسترنال میتونه پشتیبانی بکنه.

در واقعیت و کار کرد روزمره اگر سورس کپی یعنی هاردی که قراره ازش فایلی به هارد اکسترنال کپی بشه یک هارد SSD با سرعت بالا باشه. مادر برد هم از نوع دسکتاپ و یکی از بهترین مادربرد های حال حاضر باشه سرعت کپی فایل به یک هارد اکسترنال که از طریق پورت USB 2.0 وصل شده حدود 35 تا 40 مگابایت بر ثانیه داخل محیط ویندوز 7 متغییره. این سرعت در آزمایشگاه و مرکز Gigabyte انجام شده.

اما سرعت کپی فایل با همان شرایط بالا به هاردی که از طریق پورت USB 3.0 وصل شده با سرعت 100 تا 103 مگابایت در ثانیه فایل رو کپی میکنه.

کد:

اگر به یوتیوب دسترسی ندارید میتونید فایل MP4 اون رو از لینک زیر دانلود کنید.

هاردی که از پورت USB 3.0 استفاده میکنه و در Gigabyte آزمایش شده اسمش Buffalo DriveStation USB3.0 است. این هارد رو من همراه یدونه ExpressCard که اونم از برند Buffalo است خریدم. خود هارد خیلی وقته به دستم رسیده و استفاده ای هم ازش نکردم. اما متاسفانه ExpressCard USB 3.0 هنوز به دستم نرسیده. به همین خاطر فعلا هیچ تستی رو از طریق لپ تاپ انجام ندادم تا بتونم تشخیص بدم که آیا این هارد بر روی لپ تاپ با پورت USB 3.0 هم همین سرعت رو خواهد داشت یا نه. احتمالا فردا یا پس فردا ExpressCard هم برسه چون تماس گرفتم گفتن که فرستادیم.

تاپیکی که برای هارد بالا قبلا باز کرده بودم هم در لینک زیر هست . میتونید عکس و ریو هایی که لینک دادم رو پیدا کنید و بخونید.

کد:
    کد:

ExpressCard که به دستم برسه بنچ مارک و تست هایی رو هم با USB 2.0 و هم USB 3.0 روش انجام میدم و در تاپیک بالا قرار میدم. اگر هم سوالی در مورد این هارد داشتید در تاپیک خودش مطرح کنید تا بحث ها پراکنده نشه.
    در ضمن این رو هم بگم که Buffalo در ژاپن ساخته میشه و زیر هارد هم Mafe in Japan رو زده. پس فکر نکنم در مورد برند و خود هارد از لحاظ پرفورمنس و استحکام شکی وجود داشته باشه.

8. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز از اینکه ناراحت شدی متاسفم ، منظورم بچه ها بود که با یه اشتباه تایپی کوچیک تبدیل شد به یه احتمالا بی احترامی که باز هم عذر می خوام هدف من نشان دادن صمیمیت بود نه بی احترامی.

اما در مورد این مدل همون طور که گفتم هیچ تفاوتی با n61 نداره حتی رو جعبه زده MBVr. : N61JQ و زیرش هم زده X64JQ-JX076V .

مدل x64jq-jx076v چه فرقی با n61jq-jx014v داره؟
    .

ای بابا
چقدر جدی گرفتی قضیه رو شوخی کردم فدات شم
کاملا متوجه بودم که اشتباه تایپی بوده و خواستم یه شوخیی کرده باشم تا بیشتر رفیق شیم
شما منو ببخش

و اما در مورد مدل لپتاپ:چند روز پیش که رفته بوم نمایندگی سازگار فروشنده زنگ زده بود به دفتر تهران تا قیمت یه مدل از سری کا رو بگیره چون توی سایت پیدا نکرده بود اونا هم بهش گفتن که ازاین به بعد این سری رو با نام ایکس تو سایتشون میزارن
ظاهرا با سری ن هم همین کارو کردن و من مطئنم که لپتاپ شما n61jq هست ولی اسمش عوض شده

من حدس میزنم چون لپتاپ رو سفارشی کردن اسمش رو هم عوض کردن تا دیگه مثل گذشته ابهامی پیش نی

اد

10. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

علی رضا جان سوالات خیلی کلی هستن و احتیاج به کلی توضیح و بنچ مارک جهت فهمیدنش داره اما سعی میکنم برای هر توضیح که نظر شخصی خودم هم قاطیش میکنم لینم منابع رو هم برات بزارم تا خودت بری تحقیق کنی و فرقش رو بهتر متوجه بشی.

Momentus XT سرعت اصلی خودش 7200rpm است با 32 مگ کش. اما 4 گیگ SSD هم داره. این 4 گیگ SSD یک پارتیشن جدا شده نیست و کلا بعنوان کش و باز کردن برنامه ها ازش استفاده میکنه. اگر طرز کار کش رو بدونی پس احتیاج به توضیح اضافه نداره. به این صورت که هارد Momentus XT قدرت یادگیری داره. بطور مثال در هر دفعه بوت ویندوز فایل هایی که برای بوت استفاده میشند در حافظه ی 4 گیگ SSD ثبت میشه و برای دفعات بعدی که ویندوز بخواد بوت بشه لود کردن فایل هایی که برای بوت شدن ویندوز احتیاج داره از داخل SSD انجام میشه.

باز کردن برنامه ها هم به همین شکل. بر فرض مثال شما برای دفعه اول وقتی برنامه ای رو نصب میکنید چون چیزی در حافظه و کش هارد وجود نداره بنابراین عمل install شدن با سرعت معمولی هارد که 7200rpm است انجام میشه. install که تموم شد شما برنامه رو باز میکنید. باز کردن اولین بار هر برنامه ای باز هم با سرعت معمولی هارد یعنی 7200rpm انجام میشه. اما برای دفعه دوم, سوم و الی آخر زمانی که شما برنامه ی مورد نظرتون رو بخواهید دوباره باز کنید لود شدن و باز شدن اون برنامه از طریق SSD انجام میشه. اما چیزی که برای من در طول این مدت ثابت شده اینه که حتی در دفعات اولی که میخوام برنامه رو باز کنم سرعت باز شدنشون با زمانی که هارد 5400 داشتم زمین تا آسمون فرق میکنه و احساس میکنم که SSD حتی در سرعت باز شدن دفعه اول هر برنامه ای بی تاثیر نیست.

زمان باز شدن Microsoft Office Word 2007 برای دفعه اول در سیستم من حدود 3 تا سه و نیم ثانیه است. این مدت زمان رو من در هنگام فعال بودن آنتی ویروس Kaspersky و فعال بودن تمام سرویس ها انجام دادم. اگر به طرز کار آنتی ویروس ها آشنا باشید معمولا آنتی ویروسها هم برنامه هایی رو که برای دفعه اول بعد از استارت ویندوز بخوان اجرا بشند رو اسکن میکنه اما برای دفعه دوم و سوم و .. اسکنی بر روی برنامه مورد نظر انجام نمیشه. بنابراین به این مدت زمان 3 ثانیه باید تاخیر اسکن شدن برنامه توسط موتور و انجین آنتی ویروس را هم اضافه کرد.

حالا زمانی که من Microsoft Office Word 2007 رو ببندم. CCleaner رو اجرا کنم تا Temp ها هم پاک بشند و دوباره بخوام Microsoft Office Word 2007 رو اجرا کنم مدت باز شدنش 1 ثانیه و در مواقعی کمتر از 1 ثانیه انجام میشه. منظور از باز شدن اینه که آماده به نوشتن توش باشی نه اینکه در حال لود باشه و اندازه بگیری

در بنچ مارکی که در نمودار بالا گرفته شده فقط 3 هارد تونستند از Momentus XT سریعتر باشند و این 3 هارد هم SSD کامل هستند نه یک هارد معمولی با حافظه ی SSD.

Review کاملش رو که توسط Phil یکی از مدیران انجمن notebookreview.com انجام شده رو میتونی در لینک زیر بخونی.

کد:

نظرات شخصی Phil و دیگر کاربرانی رو که از Momentus XT استفاده میکنند رو هم میتونی در تاپیک زیر بخونی. من تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و بعد تصمیم به خریدش گرفتم.

کد:

اینم یک ریویو دیگه از Momentus XT در storagereview

کد:
    این ریویو زیر هم خیلی کامل و خوندنی هست. این ریویو در سایت overclockersclub.com انجام شده. پایین هر صفحه که رسیدی Next Page رو بزن تا بقیه ریویو و بنچ مارکهاش رو ببینی.

کد:
    نصبش خیلی آسونه. اما قبل از هر چیز اینو باید بدونی که اگر میخوای گارانتیت از بین نره نباید هارد و هیچ قطعه ای از لپ تاپ رو خودت عوض کنی. اگر زیاد اصرار به عوض کردن هارد داری در این صورت هارد رو تهیه کن و ببیر شرکتی که لپ تاپت پیش اونها گارانتی هست و بده اونها برات عوض کنند. حتما ازشون یک رسید کتبی و مهم شده بگیر تا اگر دوباره کارت به گارانتی افتاد زیرش نزنند و نگند که این هارد رو ما عوض نکردیم. اینجا قانون گارانتیش اینطوریه که توضیح دادم. اگر خودشون عوض کنند گارانتی از بین نمیره.

اما اگر خودت تصمیم داشتی عوض کنی کارش خیلی راحته. پشت لپ تاپ رو باز میکنی. بعد از باز کردن پیچ های هارد خودش و در آودرن قابی که توش هست هارد تازه رو جا میندازی و دوباره پیچها رو میبندی.

فیلم آموزشی عوض کردن هارد لپ های ایسوس و هر لپ تاپ دیگه ای رو میتونی در لینک زیر ببینی. در این لینک هارد ASUS G73 با یک هارد دیگه عوض میشه.

کد:

در ایرانم نمیدونم هست یا نه. شما که ایرانید بهتر از من باید خبر داشته باشید. اما در دبی دیده شده.

آره 480 مگابیت بر ثانیه که برای حداکثر سرعت USB 2.0 تعیین شده حدودا میشه 60 مگابایت بر ثانیه. اما باید توجه بکنی که این سرعت و بنچ مارکهایی که گرفته شده در بهترین شرایط با بهترین سخت افزار انجام شده. مسلما اگر شما یک هارد پرتیبل رو در لپتاپ که مادر برد و چیپست ضعیفتری نسبت به دسکتاپ داره آزمایش کنید در بهترین شرایط شاید به 40 مگابایت در ثانیه برسید. این هم به شرطی که سورسی که ازش برای کپی به هارد اکسترنال استفاده میکنید سرعت اونقدر باشه که در سرعت انتقال فایل تاثیر منفی نزاره.

مثلا وقتی شما از یک هارد 5400rpm که تا بحال دفراگ هم نشده بخواهید فایلی رو به یک هارد اکسترنال که از طریق پورت eSata وصل شده انتقال بدید, حداکثر سرعت انتقال فایلتون اون چیزی نخواهد بود که فایل اکسترنال میتونه پشتیبانی بکنه.

در واقعیت و کار کرد روزمره اگر سورس کپی یعنی هاردی که قراره ازش فایلی به هارد اکسترنال کپی بشه یک هارد SSD با سرعت بالا باشه. مادر برد هم از نوع دسکتاپ و یکی از بهترین مادربرد های حال حاضر باشه سرعت کپی فایل به یک هارد اکسترنال که از طریق پورت USB 2.0 وصل شده حدود 35 تا 40 مگابایت بر ثانیه داخل محیط ویندوز 7 متغییره. این سرعت در آزمایشگاه و مرکز Gigabyte انجام شده.

اما سرعت کپی فایل با همان شرایط بالا به هاردی که از طریق پورت USB 3.0 وصل شده با سرعت 100 تا 103 مگابایت در ثانیه فایل رو کپی میکنه.

کد:

اگر به یوتیوب دسترسی ندارید میتونید فایل MP4 اون رو از لینک زیر دانلود کنید.

هاردی که از پورت USB 3.0 استفاده میکنه و در Gigabyte آزمایش شده اسمش Buffalo DriveStation USB3.0 است. این هارد رو من همراه یدونه ExpressCard که اونم از برند Buffalo است خریدم. خود هارد خیلی وقته به دستم رسیده و استفاده ای هم ازش نکردم. اما متاسفانه ExpressCard USB 3.0 هنوز به دستم نرسیده. به همین خاطر فعلا هیچ تستی رو از طریق لپ تاپ انجام ندادم تا بتونم تشخیص بدم که آیا این هارد بر روی لپ تاپ با پورت USB 3.0 هم همین سرعت رو خواهد داشت یا نه. احتمالا فردا یا پس فردا ExpressCard هم برسه چون تماس گرفتم گفتن که فرستادیم.

تاپیکی که برای هارد بالا قبلا باز کرده بودم هم در لینک زیر هست . میتونید عکس و ریو هایی که لینک دادم رو پیدا کنید و بخونید.

کد:
    کد:

ExpressCard که به دستم برسه بنچ مارک و تست هایی رو هم با USB 2.0 و هم USB 3.0 روش انجام میدم و در تاپیک بالا قرار میدم. اگر هم سوالی در مورد این هارد داشتید در تاپیک خودش مطرح کنید تا بحث ها پراکنده نشه.
    در ضمن این رو هم بگم که Buffalo در ژاپن ساخته میشه و زیر هارد هم Mafe in Japan رو زده. پس فکر نکنم در مورد برند و خود هارد از لحاظ پرفورمنس و استحکام شکی وجود داشته باشه.

خیلی از راهنمایی کاملتون ممنونم. چون میبینم شما یه راهنمایی توپ گذاشتین منم چند تا مطلبه بزارم فکر کنم بچه هایی که میخوان بخرن خیلی به دردشون بخوره.

به قول شما و اورکلاکرز کلاب یه تکنولوژی به نام حافظه ی تطبیقی داره:
    So what does this mean for the end user? With the Momentus XT, Seagate has developed a special algorithm that is called ”Adaptive Memory Technology”, which analyzes the users computing habits, such as if the user frequently opens Photoshop documents. The technology takes the most accessed files that Photoshop uses and stores them on the fast, 4GB SSD integrated on the drive.
    برنامه هایی که زیاد استفاده میشه رو اون 4 گیگ SSD ذخیره میشه و طبیعتا اجرای سریعتری خواهند داشت.

به قول این لینک سرعت کپی کردن زیاد فرقی نمیکنه یا بهتره بگم اصلا فرقی نمیکنه چون ربطی هم به حافظه SSD نداره:
    کد:
    ولی دقت کنین سایتش فارسیه و بدون هیچ تستی حرف میزنه و این خیلی برای یه آدم عاقل غیر منطقیه.
    نتیجه ی تست تامز هارد ور یه کم فرق داره :
    کد:
    که مقایسه همه ی تست ها بین مال ما و این سیگست خان:
    کد:
    [4084]=on&prod[3298]=on

خب ردیف اول رو دقت کنین که میانگین سرعت رایته. نسبت دور این دو هارد 7200 به 5400 هست که میشه 4 به 3 و حدودا سرعت رایتشون به همین نسبته یعنی مثلا 88 به 66 هستش. گفتم حدودا هاااااااا

سرعت اضافه کردن فایل به مدیا پلیر هم تقریبا با نسبت سرعت هارد ها یکی شده :8.97 6.04 البته یه کم بیشتر.

ایناش مربوط به سرعت عملیات رو فایل ها بود. سرعت کار با برنامه ها هم خیلی خوبه :
    سرعت بالا اومدن ویستا : 17.54 13.64
    امتیاز بنچ مارک vantage به بالا اومدن برنامه ها : 5.02 2.33
    ویرایش با مووی میکر ویندوز : 43.82 30.31
    البته تو همه برنامه ها اختلاف اینقدر زیاد نیست ولی تو خیلی هاش واقعا سرعت بهتره و به نظرم ارزش خریدنش رو داشته باشه.

اولش فکر کردم مقدار کش رو اشتباه نوشتین آخه منم خونده بودم 32 مگ ولی گفتم شاید 32 مگا بیت !!!! یعنی 4 مگابایت خودمون !!!! ولی رفتم تو اورکلاکرز کلاب دیدم نوشته :
    7200RPM for increased data speed and a 32MB cache
    با بی بزرگ نوشته پس درسته و واقعا 32 مگابایتیه !!!! ولی مال ما چیه ؟؟؟ همش 8 مگا بایته:
    کد:
    فقط باید ببینم قیمتش چند میشه تو ایران و فرصت کنم میگردم و قیمتش رو میگم بهتون. البته با قیمت SSD ها مقایسه کردم و خیلی کمتره و با اینکه سرعت SSD تو رایت حداقل سه برابر این هست ولی نمیصرفه بخرم.

در مورد یو اس بی تی من درست قانع نشدم. یو اس بی تری همین لپ تاپ ما با 900 میلی آمپر میتونه کار کنه در حالی که یو اس بی تو هاش با 500 میلی آمپر. این نشون میده کارش بهتر باید باشه ولی من سوالم در مورد بهتر بودن یو اس بی تری نیستش. من میگم این هاردها:
    کد:
    جز اون خوباش هنوز نتونستند به بالای 60 برسن. حالا اینا رو چه به یو اس بی دو بزنیم چه یو اس بی تری فرقش به نظرم کم میشه. البته من دنبال یه وسیله هستم که تست کنم و مثل شما نتونستم.

12. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض لینوکس

سلام دوستان کسی تا به حال روی این مدل fedora 12 یا 13 نصب کرده اصلا کسی رو این مدل ورژنی از لینوکس نصب کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان کسی تا به حال روی این مدل fedora 12 یا 13 نصب کرده اصلا کسی رو این مدل ورژنی از لینوکس نصب کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما میتونید توسط Virtual Machine هر نسخه از لینوکس که علاقه دارید رو روی ویندوز 7 این لپتاپ و یا هر سیستم دیگه نصب کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •