دوست عزیز یکی از آن پوشه های 65 کیلوبایتی را که کاسپرسکی به عنوان تروجان می شناسد برایمان آپلود کن
( داخل یک فایل فشرده ).
دوست عزیز یکی از آن پوشه های 65 کیلوبایتی را که کاسپرسکی به عنوان تروجان می شناسد برایمان آپلود کن
( داخل یک فایل فشرده ).
دستم به دامنت مدیر جان منم این ویروس رو دارم
آنتی ویروس نود32 اونو میشناسه و کلین هم میکنه ولی بعدش دیگه نمیشه اون فولدرکه آلوده شده بود رو پیدا کرد.
به عنوان مثال من تو درایو D یه فولدر به اسم Bank داشتم که آلوده شد و بصورت Bank.exe می دیدمش حالا بعد از کلین شدن این فولدر دیگه قابل دیدن نیست ولی حجم خودشو تو درایو گرفته.
و اینکه اگه تو قسمت Run تایپ کنم D:\bank باز میشه و در دسترسه
ویندوزمم عوض کردم ولی درست نشد
چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟
Last edited by hobgoblin; 26-01-2008 at 08:18.
دوست عزیز ممنونم .nod32 2.70.39 را نصب کردم.با چه user ,passا آپگرید کنم.
دوست عزیز ممنونم .nod32 2.70.39 را نصب کردم.full versionرابا چه user ,passا آپگرید کنم.
سلام به همگی ... این ویروس new Folder.exe مال چه سالیه ؟
سلام عزیز .... Nod 32 تروجان پیدا نمیکنه ( نسخه های قبلیش که اینطور بود )
یه سرچ بزن تاپیک چه آنتی ویروسی قویتره رو پیدا کن ...
سلام.با این نرم افزار می تونی مشکلت رو حل کنی.هم ویروس رو از بین می بره و هم مشکلاتش رو بر طرف می کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
این بدافزار فایلها و پوشه های شما را به صورت Hidden یا Super Hidden در آورده است به همین خاطر آنها را نمی بینید
اگر در Folder Option تیک گزینه Hide Protected Operating System files را بردارید و گزینه Show Hidden Files را تیک
بزنید آنها را می بینید .اگر بدافزاری که نود32 پیدا کرده است Win32/Delf.AAM نام دارد راه حل مشکلتان را در این
تاپیک می توتنید پیدا کنید وگرنه ادامه مطلب را بخوانید :
اگر فقط خود پوشه ها به صورت مخفی در آمده باشد و فایلهای درون آنها تغییری نکرده باشد ساده ترین کار آن استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که آنها را به داخل یک پوشه دیگر کپی کنید و پوشه اصلی را پاک کنید .در غیر این صورت می توانید از روشی که در
پست زیر گفته ام استفاده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ممنون می شم بگید این ویروس لعنتی Win,w32.netsky رو چه جوری می شه پاک کرد. با کسپر اسکای آپدیت شده سیستمو اسکن کردم هیچی پیدا نکرد .
کمـــک ...
پس از کجا فهمیده اید سیستمتان آلوده است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)