پچی که بشه به صورت کامل و بی نقص به 1.1 اپدیت کرد نیست ؟
ترینر چیه
جان من یه کمکی بکنید![]()
پچی که بشه به صورت کامل و بی نقص به 1.1 اپدیت کرد نیست ؟
ترینر چیه
جان من یه کمکی بکنید![]()
منم امروز بازیو خریدم ولی این ارورو داد.لطفا بگید چیکار کنم؟؟
![]()
قربان من همه ي كار ها رو انجام دادم ولي وقتي سرور رو باز ميكنم و لانچر رو ميزنم ميگه UPDATING LUNCHER و بعد سريع ميپره بيرون.اگه جواب بدين ممنون ميشم.ديگه دلم داره ميگيره كسي نيست دست ما رو بگيره؟
شما هم لانچرت مشکل داره. یه نگاه بنداز ببین اصلا ubisoft game launcher تو درایو c ساخته شده یا نه. اگه ساخته نشده باشه که باید فایل موجود در پست اول رو دانلود و نصب کنی. اگر هم ساخته شده باشه که معلومه بازم مشکل داره. به هر حال یه نگاهی به پست اول همین تایپیک بندازی بد نیست.
من موقع ای که سنگ 6ام رو برداشتم و می خوام بیام بیرون صفحه سفید میشه چند بار هم value رو عوض کردم ولی درست نشودویکی میشه بگه چی کار کنم؟![]()
منم همین مشکل و دارم فقط من اول بازی رو تموم کردم بعد که بازی داستانش تمام شد .
اومدم تو مرحله ی آخر همین جا که شما گیر کردی منم گیر کردم .
تا الان که من چند پست قبل نوشته بودم جوابی نداده .
امیدوارم یکی بیاد این مشکل رو برای ما حل کنه.
cpu:pentium d core2 2.66
ram:2.5
vga:gefore 9500
واسه این بازی کمه ؟
تو ویندوز 7 بازیو ریختم و بازی همش فریم فریمه... حتی با کمترین تنظیمات..(حتی درایور گرافیکو واسه 7 گرفتم)
مم
نون
.
.
بچه ها سلام
من یه جای بازی گیر کردم یه کایت سوار شده و همه دارن بهش شلیک میکنن و من اصلا نمیتونم کایت روو بالا ببرم
همش سقوط میکنم پایین
کسی میدونه چیکار کنم![]()
دوستان ماله منم تا میخواستم بپرم پایین همینجوری شد
از مرحله اومدم بیرون دوباره رفتم همینجوری شد
ولی بعد تو همون شهر یه 4-5 مرحله رفتم بعدش اومدم این مرحله رو دوباره رفتم
درست شد
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
عزیز شما باید از روی آتش حرکت کنی
سعی نکن مستقیم به سمت علامت سبزه بری
از رو نقشه دنبال آتش بگرد و برو که کم کم به اون علامت سبزه میرسی
من کم و بیش این تاپیکو دنبال کردم ولی کامل در مورد Value نمیدونم . این Value باید جایگزین کدوم بشه اونی که توی محل نصب بازی هست یا توی پوشه Assassin's Creed II\Ubisoft\source ؟ بعد بازیو باید از اول بازی کنم . من آخریشو از چند صفحه قبل دانلود کردم که 400 کیلوبایت بود .
نه من عکس نقشه رو اشتباهی گذاشتم . اول اون عکسه رو گرفتم بعد یادم اومد برم یه عکس از نقشه بگیرم ولی عکس نقشه قبل از اونجایی هست که میره پیش باباش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)