ببین 3g خاموش باشه.از وایفای هم در موارد مورد نیاز فقط استفاده کن.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
ببین 3g خاموش باشه.از وایفای هم در موارد مورد نیاز فقط استفاده کن.
ممنون میشه بگی 3g چطوی روشن خاموش میشه ؟
لطفا بگید دقیقا چه کار کنم ؟ شما با استفاده متوسط و زیاد چقدر باتری دوام میاره ؟ راجب آنتن نظرتون چیه ؟
موقع مکالمه پرش آنتن دارید ؟
برو تو siting>conectivity>location و خاموشش کن(خیلی رو باتری تاثیر داره)
wifi و bluetooth هم خیلی باتری مصرف میکنن.
3g رو نیدونم![]()
سلام
دوستان گوشی پسرخالم یه مشکلی داره
وقتی توی یه بازی یا برنامه باشه براش که اس ام اس میاد میخواد بازش کنه پیغام زیر براش میاد:
not enough memory
unable to launch application
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
فقط از توی inbox میتونه اس ام اس رو بخونه
در ضمن آنتن دهی این گوشی فوق العادست و توی ضعیف ترین نقاط آنتندهی هم خوب جواب میده و پسرخالم خیلی راضیه![]()
میشه لطفا یه جواب روشن بدین ... لطفا یه بار امتحان کنید وقتی گوشی رو از پایین تو دستتون میگیرین و در حال مکالمه هستین گوشی دچار پرش آنتن میشه یا نه ؟ این پرش آنتن تاثیری رو مکالمه نداره فقط باید به صفحه گوشی نگاه کنید تا متوجه بشین ... اگر تو یوزر منوال ببینید انتن اینترنال گوشی پایین قرار گرفته ... راستی ظاهرا گوشیهای جدید پارس مایکروتل پشتش فقط نوشته : made bu samsung
سلام
من امروز بالاخره دلو زدم به دریا ، رفتم ویو خریدم
بدون گارانتی ، انگلیسی 429 تومان بود .
من فارسی با کیف و بدون گارانتی 440 خریدم .
واقعا گوشی فوق العاده ای هستش .
درضمن یه کارت 4 گیگ توشیبا کلاس 4 گرفتم 12 تومان
گوشی بدون مشکل باهاش کار میکنه
ضبط فیلم هم روش کردم هیچ مشکلی نداشت
فروشنده گفت کلاس 6 میکرو اس دی تو بازار نیست
دوستان منم بالاخره این لعنتی رو گرفتم
گارانتی اصلی ۴۸۹ تومان
هنوز درس باهاش کار نکردم
مشکل اینه که وقتی رو دکمهٔ برجسته لوزی شکل-- دکمه منو -- دست میزارم لق میزنه و وقتی یه خورده با شصت روش تکون میدم قسمت پائین گوشی تکون میخوره
وقتی قسمتی که با فلش قرمز مشخص شده رو تکون تکون میدم قسمت سبز رنگ هم باهاش تکون میخوره ( لق میزنه )
دوستانی که این گوشی رو دارن نظر بدن لطفا
سلام دوستان. گوشي شما هم تو قسمت فيلم برداري وقتي رو حالت ضبظ كليك مي كنيد هنگ مي كنه يا نه . اگر هنگ نمي كنه من برم مايكروتل گوشي رو برام اپديت كنه .
دوست عزیز گوشی منم همینطوره کمی لقه اما وقتی با ویو های دیگه توی بازار که دستم گرفتم مقایسه کردم دیدم برای من لقی اش بیشتره و این میتونه به خاطر دو دلیل باشه :
1- وقتی با گوشی کار میکنی لقی اش از حالت اولیه اش بیشتر میشه
2- کیفی که همراه گوشیه خیلی تنگه اولش و وقتی گوشی رو داخلش میزارین و میکشید بیرون باعث میشه دکمه لوزی شکل رو توی جا زدن و در آوردن با فشار بالا پایین کنه و باعث لق شدن بیشتر بشه
اما در کل این لق بودن دکمه هاش روی همه گوشی هاش هستش که کم و زیاد داشت توی 7-8 تا گوشی ای که من دستم گرفتم و تست کردم
تنها ویوی که اصلا لق نبود و خیلی دکمه هاش محکم بود ویو های ماکتی بود که فروشنده ها به عنوان نمونه پشت ویترین میزارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)