مدل قابل قبولی هست.
ولی اگر سری Nبگیرین، کمی آینده نگرانه تر هست.
البته کمی بودجه افزایش پیدا میکنه!
مدل قابل قبولی هست.
ولی اگر سری Nبگیرین، کمی آینده نگرانه تر هست.
البته کمی بودجه افزایش پیدا میکنه!
سرعت ١ مگ رو همشون جواب ميدن فقط بحث برد ميمونه كه من پيشنهاد ميكنم تي پي لينك ٨٩٦٠ بگيرين.
دوستان تی پی لینک 8951 با قیمت 71000 تومن و ظاهر تخم مرغی تائیده بگیرم ؟
آنتن دهیش خوبه ؟
چرا ظاهرش اینجوریه مگه نباید 8951 مستطیلی باشه تو دیجی کالا که اینجوری بود ، رفتم مغازه اونجوری؟!!
Last edited by pourya_bo2pmc; 08-09-2012 at 17:59.
کسی جواب نمیده![]()
من که گرفتم همین صبحی
رفتم یه جا گفت 86500 یه جا دیگه قیمت گرفتم 85000 تومن اینکه دیگه معطل نکردم سریع رفتم گرفتم چون 2 دونه دیگه هم بیشتر نداشت
![]()
اره هر چی مودم هر مارکی می خواهید بگیری تا گران نشده
سلام دوستان خواهشا میشه در این مورد کمکم کنید من یه مودم TD-W8101G به صورت هدیه دستم رسیده و فقط سلفون روش باز کردم الان دو دلم که ازش استفاده کنم یا با 8951 تخم مرغی عوضش کنم چند تومانی بزارم روش عوض کنم من یه پی سی یا لپتاپ یه گوشی میخوام وصل کنم بهش بییشتر لپ تاپ مساحت محیطم یه آپارتمان 120 متری خیلی ممنون میشم در مورد این مدلی که من دارم توضیح کامل بدید نگهش دارم یا نه ممنون میشم![]()
مبارکه استفاده کن چون سلفون روش را برداشتی به قیمت دست دوم ازت می خرند به نظرم استفاده کن ان شالله که کم نمی یاره
سلام
لطف کنید یه مودم وایرلس با برد مناسب برای 2 طبقه و دارای امکان download master معرفی کنید.
سلام دوست عزیز مرسی در مورد نظرت من مودم نگه داشتم ولی اگه یکی از دوستان لطف کنن در مورد مودم TD-W8101G در مورد بردش کیفیتش مشخصاتش یه توضیح بدن تو کاغذ های داخل جعبه نوشته بودآنتن 5dbi بردش 100 متر تا 110 متر حالا باز کسی از دوستان اطلاعتی یا تجربه ای با این مودم دارن ممنون میشم اینجا بگن مرسی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)