تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 1291 اولاول ... 761261661721731741751761771781791801862262766761176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این لینکو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام به همگي
    واله به جز چند روزه اول (از زمان ثبت نام تا موقع نصب) كلا من راضيم
    اما گاهي اوقات در صورتحساباشون اشتباه ميكنن ولي حداقل قبول ميكنن كه اشتباه شده كه باز هم جاي شكرش هست

دوستان به نظر من كلا در ايران زيرساختهاي مناسبي براي دنياي IT وجود ندارد پس نبايد همش بزنيم تو سر ايرانسل
    سرويس وايمكس در ايران تنها بعنوان مكمل ADSL هست نه بجاي آن!!!!!!
    وقتي من در وسط شهر بخاطر فيبر نوري بودن خطوط تلفن نميتونم ADSL بگيرم ، وايمكس براي من خداست
    من اين اتهامات رو عليه ايرانسل اصلا قبول ندارم اتهامات كاملا يكطرفه هست
    اون دو تا خبرنگار اونقدر شلوغش كردن كه كل اينترنتو گرفته
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-12-2010 at 13:44.

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آره منم قبل از اینکه وایمکس بگیرم این صحبت ها رو دیدم تو اینترنت ولی باعث نشد که پشیمون شم و نگیرم منم این اتهامات رو قبول ندارم .

از اول ثبت نامش بخوام بگم که من پول رو که ریختم هواسم نبود یه مقدار کم ریختم که تقصیر خودم بود چون سیستم اونا کامپیوتری و نباید 1 تومنم بدهی داشته باشی وگرنه تایید نمی شه بعد که بقیه پول رو ریختم فرداش اومدن نصب کردن الانم حدود 12 روز که دارم قعطی اصلا نداشته ماله من 256 سرعت بین 30 تا 37 همون طور که دوستمون تو صفحات قبل گفت که میانگینش همون 32 می شه فقط امروز یه 1 ساعتی یکم سرعت اومده بود پایین که درست شد وگرنه هیچ مشکلی نداشتم و راضی هستم .

بعد من فکر می کردم اول که نسبت به ADSL خیلی گرون گرفتم ولی وقتی با 5 تا شرکت معروف که ADSL ارائه میدن مقایسه کردم دیدم گرون هم نگرفتم با شاتل - پارس آنلاین - لایزر - داتک - سپنتا مقایسه کردم 256 نا محدودشون رو که دیدم ارزون ترینشون شاتل بود که 43 تومن میده ماهی که من 6 ماه نامحدود 256 با مودم گرفتم 230 که بخوای با اینا مقایسه کنی از همه اینا ارزون ترم می شه

فقط ممکنه سرعتشون بیشتر باشه تو ADSL

4. 2 کاربر از T_E_X_A_S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

براي من هم امروز اومدند مودم رو نصب كردند و رفتند . مودم من از نوع wi-fi هست

و چند سوال من :

1 - وقتي نصاب اومد گفت بايد مودم دم پنجره باشه . و يك كابل از مودم به كامپيوتر وصل كرد .
    سوال من اينه كه من بايد براي استفاده از اينترنت وايمكس شبانه روز بغل پنجره باشم؟!! يا راهي غير از اين هست ؟
    در ضمن مگه اين مودم بي سيم نيست پس چرا همراهش كابل متصل به كامپيوتر داره. ؟
    چون من ميخوام لب تاپ رو بدون كابل استفاده كنم . آيا اين امكانش وجود داره؟

2 - نصاب گفت شب اينترنت شما وصل ميشه . آيا براي شماها هم همينطور بود.؟

3 - چراغ سيگنال ها دوتاش روشنه. به نظرتون خوبه يا بد؟

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همگي
    واله به جز چند روزه اول (از زمان ثبت نام تا موقع نصب) كلا من راضيم
    اما گاهي اوقات در صورتحساباشون اشتباه ميكنن ولي حداقل قبول ميكنن كه اشتباه شده كه باز هم جاي شكرش هست

دوستان به نظر من كلا در ايران زيرساختهاي مناسبي براي دنياي IT وجود ندارد پس نبايد همش بزنيم تو سر ايرانسل
    سرويس وايمكس در ايران تنها بعنوان مكمل ADSL هست نه بجاي آن!!!!!!
    وقتي من در وسط شهر بخاطر فيبر نوري بودن خطوط تلفن نميتونم ADSL بگيرم ، وايمكس براي من خداست
    من اين اتهامات رو عليه ايرانسل اصلا قبول ندارم اتهامات كاملا يكطرفه هست
    اون دو تا خبرنگار اونقدر شلوغش كردن كه كل اينترنتو گرفته
    منم دقیقا تو این منطقه برا 512 اونم 3 گیگ باید بیش از 40 تومن بدم ! برا adsl
    اما الان وایکمس قیمتش نصف هست.

ضمنا منم مشکل قطعی رو دارم هر چند دقیقه یکبار به مدت چند ثانیه سرعت صفر میشه ، دوباره راه میفته.
    حالا مضرات استفاده از مودم داخلی بماند پیشکش! (وقتی هدست میزنم به رایانه! صداهای نویز ناشی از مودم هشدار دهنده ایست برای خودش...)

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا مضرات استفاده از مودم داخلی بماند پیشکش! (وقتی هدست میزنم به رایانه! صداهای نویز ناشی از مودم هشدار دهنده ایست برای خودش...)
    بخاطر این موارد هست که روی مودم OUTDOOR تاکید میکنم
    دلیل دیگه گیرندگی قوی این نوع مودم هست

ضمنا منم مشکل قطعی رو دارم هر چند دقیقه یکبار به مدت چند ثانیه سرعت صفر میشه ، دوباره راه میفته.
    پیشنهادم اینه که مودمتونو تا اونجایی که امکان داره جای دورتر از کامپیوتر بزارین شاید هم قطعی نداشته باشه هم نویز روی هدست نداشته باشه
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-12-2010 at 21:11.

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

آقا ما هم از دیروز پیوستیم به وایمکس ایرانسل . مودم هم رفتم از این یو اس بی ها گرفتم . فعلا که سرعت دانلود ماکزیمم اش برای 256 روی 35 هست و خوبه! هر چی باشه از ADSL بهتره. دیروز رفتم بیرون با خودم مودم رو بردم خیلی فاز داد یه یو اس بی میزنی و اینترنت هر جا میخوای استفاده میکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آره منم قبل از اینکه وایمکس بگیرم این صحبت ها رو دیدم تو اینترنت ولی باعث نشد که پشیمون شم و نگیرم منم این اتهامات رو قبول ندارم .

از اول ثبت نامش بخوام بگم که من پول رو که ریختم هواسم نبود یه مقدار کم ریختم که تقصیر خودم بود چون سیستم اونا کامپیوتری و نباید 1 تومنم بدهی داشته باشی وگرنه تایید نمی شه بعد که بقیه پول رو ریختم فرداش اومدن نصب کردن الانم حدود 12 روز که دارم قعطی اصلا نداشته ماله من 256 سرعت بین 30 تا 37 همون طور که دوستمون تو صفحات قبل گفت که میانگینش همون 32 می شه فقط امروز یه 1 ساعتی یکم سرعت اومده بود پایین که درست شد وگرنه هیچ مشکلی نداشتم و راضی هستم .

بعد من فکر می کردم اول که نسبت به ADSL خیلی گرون گرفتم ولی وقتی با 5 تا شرکت معروف که ADSL ارائه میدن مقایسه کردم دیدم گرون هم نگرفتم با شاتل - پارس آنلاین - لایزر - داتک - سپنتا مقایسه کردم 256 نا محدودشون رو که دیدم ارزون ترینشون شاتل بود که 43 تومن میده ماهی که من 6 ماه نامحدود 256 با مودم گرفتم 230 که بخوای با اینا مقایسه کنی از همه اینا ارزون ترم می شه

فقط ممکنه سرعتشون بیشتر باشه تو ADSL

خدا پدرتو بیامرزه........منم دقیقا مثل خودت...حتی 1 سک هم این اونور نیست...مرسی از گفته هات..منم 256 دارم..خیلی عالیههههههههه...راصی ام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

براي من هم امروز اومدند مودم رو نصب كردند و رفتند . مودم من از نوع wi-fi هست

و چند سوال من :

1 - وقتي نصاب اومد گفت بايد مودم دم پنجره باشه . و يك كابل از مودم به كامپيوتر وصل كرد .
    سوال من اينه كه من بايد براي استفاده از اينترنت وايمكس شبانه روز بغل پنجره باشم؟!! يا راهي غير از اين هست ؟
    در ضمن مگه اين مودم بي سيم نيست پس چرا همراهش كابل متصل به كامپيوتر داره. ؟
    چون من ميخوام لب تاپ رو بدون كابل استفاده كنم . آيا اين امكانش وجود داره؟

2 - نصاب گفت شب اينترنت شما وصل ميشه . آيا براي شماها هم همينطور بود.؟

3 - چراغ سيگنال ها دوتاش روشنه. به نظرتون خوبه يا بد؟
    1. واسه منم گذاشت تو آشپزخونه ولی من آوردم تو اتاقم دیدم آنتنش فوله، الانم دارم یه ماه کار میکنم خوبه...ببین هر جایی که آنتنش خوب باشه و سرعتت ثابت شه، همون جا میتونی بذاری
    2.برای من 4 ساعت بعده فعال شد. اس ام اس زدن که فعال شده و شده بود واقعا
    3.سیگنالت باید بیشتر باشه معمولا ولی 3 تا واسه 256 مثلا میدونم که کافیه، حالا فعال که شد امتحان کن ببین سرعتت خوبه؟ اگه خوب بود که کلا مهم نیست چراغ سیگنال ها....باید بگردی ببینی کجا بهتره...معمولا اگه محدوده ات خوب باشه همه جا میتونی کار کنی

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

آقا ما هم از دیروز پیوستیم به وایمکس ایرانسل . مودم هم رفتم از این یو اس بی ها گرفتم . فعلا که سرعت دانلود ماکزیمم اش برای 256 روی 35 هست و خوبه! هر چی باشه از ADSL بهتره. دیروز رفتم بیرون با خودم مودم رو بردم خیلی فاز داد یه یو اس بی میزنی و اینترنت هر جا میخوای استفاده میکنی
    شما چه شهری هستین؟؟؟ از یو اس بی راضی هستین؟؟ بدون تقویت کننده اش خوبه آنتن دهیش؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    دوستان من یکسری سوال دارم.

1-فرق سرویس اعتباری با دائمی چیه؟؟من میخوام از اینترنت بصورت آنلاین هرماه پول اشتراک رو بدم.میتونم مثلا یک ماه 256 بگیرم یکماه 1مگ؟؟میشه توی پنل ایرانسل تغییر داد و همون لحظه تغییر داد؟؟

2-کسی سرعت 512-1مگ و 2مگو تست کرده؟؟مثلا 1 مگ 120 کیلو راحت میده؟؟

3-توی عکسهای پوشش منطقه ما توی نقطه پوشش قوی هستیم.usb یا wifi راحت جواب میده؟؟؟به نظرتون مودم خارجی که 199 تومنه نگیرم که دیگه خیالم راحت راحت باشه؟؟ (میشه به نصاب گفت با خودش 2-3 نمونه مودمو بیاره؟پولشو باید بریزم اول؟چجوریه
    جریان؟میخوام ببینم اگر usb خوب جواب داد دیگه سراغ خارجی نرم.یه توضیحی بفرمائید)

4-چند روزه نصب میشه و مراحل ثبت نام به چه صورته؟

مرسی از همه عزیزان

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    دوستان من یکسری سوال دارم.

1-فرق سرویس اعتباری با دائمی چیه؟؟من میخوام از اینترنت بصورت آنلاین هرماه پول اشتراک رو بدم.میتونم مثلا یک ماه 256 بگیرم یکماه 1مگ؟؟میشه توی پنل ایرانسل تغییر داد و همون لحظه تغییر داد؟؟

2-کسی سرعت 512-1مگ و 2مگو تست کرده؟؟مثلا 1 مگ 120 کیلو راحت میده؟؟

3-توی عکسهای پوشش منطقه ما توی نقطه پوشش قوی هستیم.usb یا wifi راحت جواب میده؟؟؟به نظرتون مودم خارجی که 199 تومنه نگیرم که دیگه خیالم راحت راحت باشه؟؟ (میشه به نصاب گفت با خودش 2-3 نمونه مودمو بیاره؟پولشو باید بریزم اول؟چجوریه
    جریان؟میخوام ببینم اگر usb خوب جواب داد دیگه سراغ خارجی نرم.یه توضیحی بفرمائید)

4-چند روزه نصب میشه و مراحل ثبت نام به چه صورته؟

مرسی از همه عزیزان
    در حالت دائمي هر دوماه يه بار صورتحساب مياد كه ميتوني اينترنتي پرداخت كني ولي در حالت اعتباري با توجه به ميزان استفاده از شارژت كم ميشه كه ميبايستي شارژ كني

خير نميشه به نصاب گفت همه نوع مودمو بياره همون مودمي كه ثبت نام كردي همونو مياره اگه با مودم داخلي به هر دليلي نگيره پولتونو پس ميدن و ميتوني مجددا ثبت نام كني با مودم OUTDOOR

مراحل ثبت نام به اين صورته كه

1. اينترنتي ثبت نام ميكني بعد يه ايميل يا پيامك مياد ميگه كه
    پيش ثبت نام شما براي شناسه وايمکس *** در تاريخ *** انجام شد و رمز عبور *** مي باشد.
    بعد دوباره يه ايميل يا پيامك ديگه مياد ميگه

شناسه وايمکس *** رمز عبور *** ، شناسه پرداخت *** و مبلغ قابل پرداخت *** ريال مي باشد. پرداخت بايد طبق اطلاعات بانكي زير صورت گيرد: بانک ملت به شماره حساب فلان و يا بانک تجارت به شماره حساب بهمان
    بعد وقتي پولو واريز كردين ايميل يا پيامك مياد

شما در تاريخ *** ‌ مبلغ *** ريال براي شناسه وايمكس *** پرداخت نموده ايد.
    بعد شما صبر ميكنين تا زنگ بزنن براي هماهنگي و نصب
    از سه روز تا يك هفته طول ميكشه
    Last edited by ata.royalfalcon; 08-12-2010 at 16:11.

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •