تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 1049 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در درجه اول خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که شما این همه نمی تونید تخفیف بگیرید و هزینه کابل رو هم محاسبه نکردید.
    1-بله ست خوبی در نظر گرفتید.
    2-تو این قیمت بهترینه.
    3-بله از rs70 سرتر هستش.از این بابت مطمئن باشید.
    4-بله حفظ آبرو می کنه،گرچه اگر مردد هستید می تونید یه ساب ووفر جدا هم براش بگیرید که به نظر من آنچنان نیاز نیست.
    5-ساخت دانمارک هست.
    6-پایونیر همیشه خوب بوده ولی بهترین نبوده،من پیشنهادم اینه که onkyo را انتخاب کنید،البته چند مدل از marantz هم ببینید بد نیست.
    کلا این سیستمی که می خواهید جمع کنید تو قیمت خودش بهترینه،باز دوستان دیگه هم اگه نظراتشون رو بدهند کمک بزرکی می کنند.

با تشكر از شما به خاطر راهنماييتون

خوب خيالم از ست بودن سيستم جمع شد ميمونه انتخاب بين آمپهاي مختلف:
    دليل من براي انتخاب پايونير 1019 اين بود كه تو ريوييوهاي مختلف كه تو سايتهاي مختلف بود همه از upscale خيلي خوب اين سيستم صحبت ميكردند در مقايسه با انكيو 607 كه تو همون قيمت هست. اگه ميشه شما در اين مورد منو راهنمايي كنيد كه بين اين دو مدل ( صرفنظر از برتري كلي برند انكيو به پايونير) كدوم مدل رو بردارم، در مورد مرنتز هم اگرچه خيلي از پايونير سره ولي قيمتهاش خيلي بالاست و از بودجه من بالتر ميزنه، آيا اين چيري كه من تو سايتها در مورد برتري upscale اين مدل از پايونير خوندم درسته يا نه؟ با تشكر اينم لينك يكي از ريويووها:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستي جايي بغير از پاساژ شركا كه پژمان عزيز معرفي كرد براي اسپيكر جامو با قيمت پايينتر از 780 ميشناسيد يا نه؟ ممنون از راهنماييتون

2. این کاربر از dariusha1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1-اینکه وسیله ای که تهیه می کنیم از همه امکاناتش بتونیم استفاده کنیم و پول بابت چیزی که برامون کارایی نداره ندیم
    2-همیشه سعی کنیم بهترین انتخاب رو با توجه به بودجمون انجام بدیم مثلاً با 550 هزار تومن هم میتونیم jvc th-d7 بخریم و یا Denon 390 یا اینکه بریم با همین پول از این سینما خانگی های بدرد نخور سامسونگ بخریم.
    کاملا با این بندها موافقم و یه جورایی اونقدر بدیهی هستند که نیازی به اثبات ندارند.

من قبلا فکر کنم همینجا نوشتم که از نظر من برای خرید هرنوع لوازم خانگی تعداد برند هایی که ارزش خرید رو دارند شاید به 5 تا نرسه. برندهای با سابقه که میشه حتی اگه لوگوشون روش نباشه از روی کیفیت محصولاتشون شناخت.

بقیه برندها به نظر من رده های پایین بازار رو هدف قرار دادند و اغلب با به قول شما حرکات ژانگولری و اضافه کردن امکانات چشم نواز ولی بی استفاده سعی دارند جنسشون رو بفروشند ولی از نظر من اصالت یه دستگاه واقعا اهمنیت داره.

مخصوصا برندهای کره ای که به لطف شکوفایی اقتصادی چند ساله دست به تولید هر چیزی میزنن.

سینمای خانگی سامسونگ با دنون یا پایونیر یا حتی سونی قابل مقایسه نیست. همچنین دوربینش با دوربین های کنون یا نیکون یا ماشین لباس شوییش با بوش یا کنوود یا ...

به عبارتی در ضمینه برندها من یه جورایی نژاد پرستم.

4. 2 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    من 10 روز پیش یه rs-30 خریدم میخوام یه ریویوی براش بزارم که دوستان دیگه هم بتونن انتخاب کنن.
    اولا من حدود یکی دوماهی تحقیق کردم و صدای خیلی از سینما های بازار رو چک کردم باید بگم که صدای پایونیر مخصوصا سری rs یه چیز دیگس. اول خواستم 3569 فیلیپس رو ور دارم که یدفعه قیمتش تو بازار خیلی گرون شد درحدود 750 تومن، این بود که بیخیال شدم . من تو یه lcd سامسونگ b650 دارم که پلیرش کامل هست و حتی فرمت mkv رو هم ساپورت میکنه که پلیر های پایونیر این امکانو ندارن این بود که به فکر تهیه آمپ و اسپیکر بدون پلیر افتادم که مناسبترین سیستم، پایونیر بود.تازه کامپیوتر هم دارم که میتونم از طریق کابل اوپتیکال صدای dts و بلوری رو هم ببینم درکل باتوجه به این امکانات نیازی به پلیر پایونیر نداشتم .خلاصه ما رفتیم مغازه طرف ، تو حافظ. یه بار دیگه صداشو گوش دادم . حتی صدای 787 رو هم گوش دادم که بنظرم rs سر تر بود. در ضمن من بخاطر این 787 رو نگرفتم چون هم پلیر dvd داشت و هم ورودی کواکسیال نداشت و ضعیفتر هم بود تازه قیمتش تفاوت زیادی با rs-30 نداشت 490 بود که تا 550 برای rs-30نزدیک 60 تومن اضافه تره ، که بنظرم می ارزه.
    من ریسیورم خروجی کواکسیال داره و صدای دیجیتال رو میتونم مستقیما با آمپ گوش بدم.بنظر من rs-50 امکانات قابل توجه تری نسبت به rs-30 نداره فقط بلندگو هاش فرق داره، تازه صدای dts-hd master رو هم ساپورت نمی کنه. بنظرم rs-70 کامل هست ولی واسه امکاناتش برای کاربرد خونگی پولی که باید بدیم یکم زیاده. مثلا فرق اساسی اون با rs-30 یکی در باندهای جلوش هست که یه بلندگو اضافه تر داره که تو ولوم بالا 10 درصد صدای بمش قویتره (نقل قول از خود فروشنده) بعلاوه صدای dts-hd master رو ساپورت میکنه و پورتهای ipod و usb هم داره که usb این نقطه ضعف رو داره که نمیشه فولدر ها رو عوض کرد. بنظرم تفاوت 250 تومنی ارزش نداره آدم rs-70 بگیره.
    خلاصه ما با یه رنو pk یه rs-30 با کلی چکوچونه بدون پلیر 555 تومن خریدم. یارو میگفت جا نمیشه ولی من قشنگ جاش دادم. بعدش اونو اوردیم خونه . تو خونه وصلش که کردم خروجی lcd رو زدم به آمپ و پورت کواکسیال ریسیور رو زدم به آمپ که صداش تفاوت داشت با صدای آنالوگ. اینو بگم بعضی از دوستان 24 تومن بابت کابل کواکسیال هزینه کردن، من تو دفترچه خوندم که با یه کابل معمولی کواکسیال هم این امکان جواب میده. پس بیخود کابل گرون از نمایندگی نخرید.
    باندای سری rs معلومه که حرفه ای هستن چون درسته که یکم یوغور و گنده هستن ولی این نشون میده که کیفیت صدای بهتری دارن چون صدا تو جعبه صوتی چوبی با کیفیت تراز پلاستیک و بدون جعبه صوتی هست منظورم مدلهای خوشگل برندهای دیگه تو بازار هست. البته اینو بگم که تمام مدلهای rs چوبشون نوپانه و باید مواظب آب ریختن و تمیز کردن باشید. اگه این باندا mdf بود خیلی خوب میشد. ولی قیمتش هم بالاتر میرفت.
    یه نقطه ضعفی که این سری rs دارن اینه که بلندگو های عقب پایه دار نیستن، خوب میشه این موضوع رو با خرید پایه از پاساژ شرکا حل کرد قیمت از 15 تومن که مارشال چینی یه بارمصرفه شروع میشه تا 40 تومن که پایه های خوبی هستن. اما من از یه جا پایه آهنی و اصل سونی نقره ای رو خریدم 20 تومن بعد یه اسپری مات سیاه خریدم و با اون رنگش کردم. عین پایه فابریک شد.تازه قابلیت تنظیم ارتفاع هم داره.
    رنگ مشکی اون بسیار زیباست و با lcd های امروزی ست میشه در ضمن مدل rs-30 جدید تر از مدلهای دیگس. تفکیک صدای بلنگو ها رو میتونید تنظیم کنید. فاصله بلندگو ها تا محل نشستن قابل تنظیمه اما مدل rs-70 این کارو دقیقتر بایه میکروفون انجام میده ، اکولایزراش خیلی جالبه مخصوصا وقتی فیلم میبینی سالن خونه عین سینما میشه. ساب وفر قابلیت تنظیم فرکانس و ولوم داره و مجهز به آمپ جدا گونه و بسیار هم پر قدرت هست و در ولوم های پایین هم بیس ظریفی تولید میکنه که دلنشینه. پیش فزض روی 100 هرتز هست که من دیدم تو 150 هرتز بهتر میشه که اونو تنظیم کردم. سیم های بلندگو های عقب واسه من کم اومد چون 6 متر بیشتر نیست زنگ زدم به نمایندگی گفت سیم درجه یک شیشه ای دره متری 2800 تومن. من رفتم تو حافظ از چند تا سیم فروش 20 متر سیم شیشه ای خوب گرفتم بنظرم اونطور که نمایندگی میگه تفاوتی نمی کنه .تازه من قطر سیم رو بالتر هم گرفتم که مقاومت سیم حتی الامکان کم بشه و بنابراین افت کیفیت کم بشه
    اینو بگم مدلهای rs همشون چینی هستن ولی با کیفیت بالا ساخته شدن. مثلا آی سی ها شون مال تگزاس آمریکاست. خلاصه این سیستم بیس بسیار نرم و صدای زنده ای داره. من یه بار ولوم دادم حاجی همسایه بالایی مون دویید پایین فکر کرده بود زلزله شده!!. فکر کنم یه بار دیگه از کارا بکنم خونش بیافته گردنم!! پس خرید این سیستم به بیماران قلبی توصیه نمیشه!!
    یه چیزی که مدلهای دیگه rs ندارن و rs-30 داره مد todoroki هست که بازدن اون دگمه باس و تریبل و تفکیک بهترین میشه و صدا بهتر شنیده میشه. دوستانی که میخوان بخرن نگران پلیر بلوری برای این سیستم نباشن چون من یه پلیر بلوری برای کامپیوترم خریدم 150 تومن البته هنوز باش فیلم ندیدم. بعد میتونن از طریق پورت hdmi به آمپ وصل کنن و بعد به lcd و باید ورژن کابل حتما 1.3 باشه اگه ورژن پایینتر باشه صدا رو عبور نمیده و کیفیت هم افت میکنه.اگه بخواین یه کابل بخرین از طریق اوپتیکال هم میشه صدای اونو به آمپ وصل کرد و تصویرش رو با hdmi مستقیما به lcd زد زیاد تفاوتی نداره من با این روش تونستم چند تا فیلم hd رو که دانلود کرده بودم با صدای dts گوش بدم.
    با این سیستم هایی که من دارم نیازی به پلیر بلوری 400 تومنی وdvd پلیر 70 تومنی نبود. بنظرم کسی که صدای دیجیتال میخواد این حداقل تو بازاره و میارزه. تازه تو بازی کامپوتری هم تفکیک جالبی داره.
    القصه، تو این رنج قیمت بنظرم خوبه دوستان یه بار از نزدیک صدا شو بشنون و کیفیت رو فدای زیبایی ظاهری نکن. در کل ببخشید که زیاد حرف زدم. امید وارم خوب راهنمایی شده باشید.
    Last edited by peymanucf; 24-08-2010 at 11:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون بابت ریویو نسبتا مفصل که به درد خیلی ها منجمله خود من میخوره.

عاقلانه ترین کار رو کردین که بدون پلیر خریدین و از کامپیوتر به عنوان HTPC استفاده میکنید. الان شما هیچگونه محدودیتی توی فرمتها و انعطاف پلیرتون ندارید و هرکاری دلتون خواست میتونید بکنید.

آینده مال HTPC هست و پلیر های رنگ و وارنگ که همشون محدودیت های اعصاب خورد کنی دارند یواش یواش به بن بست میخورن چون ارتقای فرمتهای اونقدر سریع اتفاق میوفته که عمر مفید یه پلیر شاید به 3 سال هم نرسه.

در این خصوص در تاپیک HTPC دوستان بحث های کاملی انجام دادن و برای این که آف تاپیک نشه عرض کنم که مشکل خود من این سری پایونیر در جنس بدنه هست و پایونیر یکم ناخون خشکی به خرج داده.

ایشالا از سیستموتون نهایت لذت رو ببرید.

7. 2 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان توي سينماي خانگي سامسونگ گزينه اي هست كه مثلا زير نويس رو بشه جاشو تغيير داد ( آورد پايينتر ؟ )

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشكر از شما به خاطر راهنماييتون

خوب خيالم از ست بودن سيستم جمع شد ميمونه انتخاب بين آمپهاي مختلف:
    دليل من براي انتخاب پايونير 1019 اين بود كه تو ريوييوهاي مختلف كه تو سايتهاي مختلف بود همه از upscale خيلي خوب اين سيستم صحبت ميكردند در مقايسه با انكيو 607 كه تو همون قيمت هست. اگه ميشه شما در اين مورد منو راهنمايي كنيد كه بين اين دو مدل ( صرفنظر از برتري كلي برند انكيو به پايونير) كدوم مدل رو بردارم، در مورد مرنتز هم اگرچه خيلي از پايونير سره ولي قيمتهاش خيلي بالاست و از بودجه من بالتر ميزنه، آيا اين چيري كه من تو سايتها در مورد برتري upscale اين مدل از پايونير خوندم درسته يا نه؟ با تشكر اينم لينك يكي از ريويووها:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستي جايي بغير از پاساژ شركا كه پژمان عزيز معرفي كرد براي اسپيكر جامو با قيمت پايينتر از 780 ميشناسيد يا نه؟ ممنون از راهنماييتون
    من هم تو خیلی از ریویوها از upscale مدل 1019 پایونیر تعریف و تمجید شنیدم و تو این قیمت فوق العاده عمل می کنه ولی آنکیو هم از اون چیزی کم نداره.کلا آمپ های onkyo خیلی بهتر با بلندگوهای جامو match میشند.بهرحال انتخاب با شماست.
    به غیر از پاساژ شرکا هم می تونید به فروشگاه آکوستیک برید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

از پیمان عزیز هم بخاطر ریویو قشنگشون تشکر می کنم.

10. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    زیر نویس فیلم هایی که تو پلیر 420 پایونیر می بینم مشکل داره.یه خرده پایین هستن و درست دیده نمی شن.
    راهی هست که درستش کنم؟
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان . من این تاپیک رو کامل پیگیری کردم . راستش یک سوال داشتم و چون دیدم اینجا دوستان اطلاعات کاملی دارند گفتم که ازتون کمک بگیرم . میخواستم ببینم نظر شما راجع به این دو مدل سونی چیه ؟ و حدود قیمتش چنده . من خودم تو این بحث هایی که خوندم نظرم رو سری RS پایونییر هستش. RS-70 برام گرونه . و کاربردشم میخوام به این صورت باشه که یک PS3 بهش وصل کنم و همچنین یک WD HD PLAYER . پس برام داشتن ورودی اپتیکال ( 2 عدد) و ورودی 2 تا ورودی HDMI مهم هستش. تلویزیون هم ال سی دی سونی هستش. ممنون میشم کمک و راهنماییم کنید و اگه مقایسه ای دارید بین این دو مدل سونی و سری RS پایونییر اینجا بیان کنید که شاید به درد بقیه دوستان هم خورد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید دوستان یادم رفت دو مدل سونی رو بگم . این لینک هاشه :

کد:
    کد:

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان . من این تاپیک رو کامل پیگیری کردم . راستش یک سوال داشتم و چون دیدم اینجا دوستان اطلاعات کاملی دارند گفتم که ازتون کمک بگیرم . میخواستم ببینم نظر شما راجع به این دو مدل سونی چیه ؟ و حدود قیمتش چنده . من خودم تو این بحث هایی که خوندم نظرم رو سری RS پایونییر هستش. RS-70 برام گرونه . و کاربردشم میخوام به این صورت باشه که یک PS3 بهش وصل کنم و همچنین یک WD HD PLAYER . پس برام داشتن ورودی اپتیکال ( 2 عدد) و ورودی 2 تا ورودی HDMI مهم هستش. تلویزیون هم ال سی دی سونی هستش. ممنون میشم کمک و راهنماییم کنید و اگه مقایسه ای دارید بین این دو مدل سونی و سری RS پایونییر اینجا بیان کنید که شاید به درد بقیه دوستان هم خورد .
    این دو مدلی که شما معرفی کردی از شرکت سونی،مدل اول که دیگه تولید نمیشه و نیست و مدل دوم الان تو بازار موجود هست ولی خیلی کمیابه.
    قبلا بارها در مورد مقایسه 5500 سونی و سری های rs پایونیر بحث شده که برتری کلی با پایونیر بوده.
    اگر rs70 برای شما گرونه پس این مدل هم گرونه چون قیمتش حدود 800 تومنه.در نهایت بهترین انتخاب برای شما می تونه rs30 باشه و یا با هزینه بیشتر rs70.

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •