خيلي ممنون آقا پيام
باشه،همين كارو ميكنم
تا شنبه وقت دارم، نظر بقيه ي دوستان رو هم ميشنوم و اونوقت تصميم ميگيرم
ببین دوست عزیز شما حد اکثر بودجتون چقدر هست ؟
شما اگه یه کمرا فون قوی با یه سیستم عامل بسیار قوی و یه گوشی زیبا هستید ویواز (
) و اگه گوشی رو برای اینترنت بیسیم و اینترنت میخاین باید بگم که ویندوز موبایل ها ( این مدل گوشی ها حداکثر دوربینی که در اختیار دارند 5 مگا پیکسل هستش و یعنی اینکه کسی که سمت ویندوز موبایل میره که هم بودجه مناسبی داشته باشه و هم اینکه دوربین واسش مهم نباشه ) ، چون پاکت پی سی های خوب گرون هستند .
مثلا" شما اگه 500 - 600 تومن پول داشته باشید بهترین گوشی موجود یعنی اچ دی دو رو میتونید بگیرید !
چون به نظر من الان شما با 350-60 هزار تومن میتونید یه پاکت پی سی سطح متوسط به پایین بگیرید ، ولی با قیمت میتونید ویواز بگیرید و یا ویواز پرو .
خیلی ها میگن که برای نرم افزار پاکت پی سی خیلی بهتره ولی همونجور که توی پست های قبلی هم گفتم سیمبین هر مدل برنامه ای که بخواید رو داره ( حتی چندین هزار برابر ویندوز )
ولی اگه شما بازم میخاید ویندوز موبایل بخرید من اینا رو پیشنهاد میکنم تو این قیمت :
HD mini - Touch3G - Snap - Touch2 - X1
که اینم بگم هیچ کدوم از اینها هم از نظر سخت افزاری و هم از نظر نرم افزاری به گرد پای ویواز هم نمیرسند ...
ممنون .
---------- Post added at 06:07 AM ---------- Previous post was at 06:03 AM ----------
2 تا سوال
1- اینکه نرم افزاری نیومده برا vivaz که صفحه کلید هنگام مکالمه قفل کنه؟چون بعضی وقتها میره جاها مختلف
2-من یک بار آپدیت کردم اینو حدود 100 مگابایت بود،دیگه میخوا آپدیت کنم؟چون اینگار دوباره میزنه 100 مگابایت برا دانلود؟!!
سلام ،
شما منظورتون این نرم افزار نیست ؟
نرم افزار بسیار کاربردی Pocket Lock - قفل خودکار گوشی هنگام رفتن در جیب !
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه لزومیه این قدر آپدیت ؟ شما اگه به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید ؟ اگه دارید آپدیت کنید ، وقتی که میزنه دوباره 100 مگابایت اینه که آپدت جدید اومده وگر نه مینوشت که دستگاه شما دارای آخرین ورژن نرم افزاریست یا همین چیزا
!