ممنون که پاسخ دادید الان که ماشین دست منه 85تاکارکرده تسمه تایم تعویض شده .
علایم ایرادات دسته موتور چی هستش ؟؟
ممنون
درضمن میخواستم بگم که ماشین بسیار سرحال هستش و کشش خوبی داره
اگه ممکنه میخواستم بدونم چطورماشینی هستش
ممنون که پاسخ دادید الان که ماشین دست منه 85تاکارکرده تسمه تایم تعویض شده .
علایم ایرادات دسته موتور چی هستش ؟؟
ممنون
درضمن میخواستم بگم که ماشین بسیار سرحال هستش و کشش خوبی داره
اگه ممکنه میخواستم بدونم چطورماشینی هستش
Last edited by SNOOP DOGG; 22-01-2013 at 10:39.
سلام می خواستم برای سمندمون لاستیک بخرم از یه بنده خدایی شنیدم لاستیک سایلون خوبه و جفتی هم 310 به نظرتون خوبه؟
اگر خوب نیست توی لاستیک های خارجی چی پیشنهاد میدین؟
ماشین خوبیه
ولی زیاد بهش فشار وارد نکنید
فعلا نبود قطعاتش اذیت میکنه
خرابی دسته موتور هم توی کارکرد زیاد توی موتور ef7 زیاد پیش میاد ,تقریبا جزء قطعات مصرفیه
در صورتی که با گاز های یکباره ضربه موتور به بدنه وارد میشه
و تکون های شدید ایجاد میکنه باید دسته موتور ها تعویض بشوند
سوالتون رو توی تاپیک خودش مطرح بفرمائید تا زودتر به جواب برسید
تاپیک رینگ و لاستیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الحمدالله برای من که فعلا چنین مشکلاتی نداره
پرشتاب و پرقدرت حرکت میکنه
من که عادت ندارم روهرماشینی 110بیشتربرم
مرسی![]()
دوستان من تصمیم گرفتم لامپ های ابرویی سورن که 3 تا 5 وات هست با نوع led که نورش سفید هست عوض کنم.2 تا سوال فوری دارم اول اینکه وقتی ماشین رو خاموش و قفل میکنم یکی از این 3 تا لامپ( لامپ گوشه ها ) به صورت کم نور روشن میمونه و بعد چند دقیقه خاموش میشه دلیلش چیه؟
بعد اگر بخوام کل چراغ جلو سورن رو در بیارم چند تا پیچ داره من دو تا پیچ بالایی و قاب روی جلو پنجره رو هم باز کردم اما در نیومد مثل اینکه از یک جای دیگم پیچ داره میدونید کجاست؟
دوست عزیز یکی از مشکلاتی که که دارندگان اتومبیل سمند دارند مشکل روغن ریزیست که این مشکل حتا خود کارخونه هم نمیتواند برطرف کنه ولی من به شما میگویم که مشکل از کجاست :
برای سمند EF7 باید بدانید که چه مقدار روغن در موتور بریزید !!! در دفترچه آورده شده با فیلتر 5.2 لیتر و بی فیلتر 5 لیتر این درست است ولی این مقدار برای موتور خشک میباشد که شما بعد از کارکرد اولیه باید 4.7 لیتر با فیلتر (حداکثر) و بدون فیلتر 4.5 لیتر روغن تعویض کنید زیر مقدار نیم لیتر در اویل ماژول و درز های موتور میماند که شما با تعویض روغن و فیلتر و ریختن 5.2 لیتر عملا" 5.7 لیتر روغن در موتور دارید برای همین خواهشتن در هر بار تعویض شما مقدار 4.5 نیم لیتر روغن سنتیک یا نیم سنتیک 10W40 در داخل موتور ریخته و بعد از یکروز کارکد یا 20 کیلومتر مقدار کمبود را به موتور به افزاید ... دوست عزیز بهتر سطح روغن برا موتور EF7 یک چهارم پایینتر از حداکثر گیج موتور میباشد یعنی حد فاصله بین مینیم و ماکزیمم را چشمی تقسیم بر چهار کرده و یک چهارم پایینتر از ماکزیمم روغن را نگه میدارید البته این برای ماشین داخل شهر و شرایط آسان است و برای جاده خارج از شهر شما روغن را بر روی ماکزیمم نگه دارید .
برای تست حرف بنده بعد از تخلیه روغن برای سه ثانیه موتور را بدون روغن روشن کنید میبینید که بمقدار 200 تا 300 سی سی روغن از کارتل خارج میشود ( نباید بیش از سه ثانیه باشد زیر به موتور آسیب میرسد و اگر کمتر بود بهتر است )![]()
Last edited by kafepaeto; 25-01-2013 at 22:26.
دوست عزیز من یک سمند EF7 مدل 91 دارم که در جاده های خارج از شهر با سرعت 90 تا 140 کیلو متر صذی 7.5 تا 8 لیتر با بنزین سوپر و با معمولی صدی 8.5 تا 9 لیتر میسوزنه و در شهر هم بالاتر از صدی 7 لیتر نمیسوزانه این مقدار شما خیلی بالا است شاید سیستم سوخت رسانی شما نشتی دارد !!!![]()
![]()
دوست عزیز برای سمند EF7 اگر از روغن elf استفاده میکنید باید هر 500 تا 700 کیلومتر روغن را چک کنید چون این نوع روغن خیلی زود تبخیر میشود و کم میاید بهتر از روغن ادینول 10W40 سنتیک آلمانی که هم دارای پودر نقره و با پایه خنک کنندگی میباشد , استفاده کنید" پودر نقره برای پر کردن خط های تو موتور "![]()
![]()
تا حالا یه بار سوپر پیشتاز که مزخرف بود و دو بار الف استفاده کردم یه بار پنج لیتر ریختم و دفعات بعد هم یه مقدار از 4.5 لیتر بشتر ریختم(یخورده متور بهتر کار کرد).چون مال من بنزینیه اصلا روغن کم نکرد.10000 تا هم ازشون استفاده کردم. دو روز پیش بهران رانا تمام سنتیک ریختم ،چهار لیتری 50 تومن بود بهران. الف هم همین حدودا بود.
از اواخر تابستون که روغن رو عوض کردم به جز مواقعی که موتور سرده دور بالا رانندگی کردم برا همین پنج لیتر نمیریزم و مشکلی هم نداشته.
Last edited by majid_sd2009; 25-01-2013 at 23:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)