تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 472 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه SNOOP DOGG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Windows 7

پيش فرض

قطعات مدل های 89 از کیفیت خوبی برخوردارند
    و مشکلی نداره ,یه صدای عادیه ,زیاد حساس شدید
    یکی از علائم واشر سوزی هم وجود ذرات روغن روی آب رادیاتور,رنگ غیر عادی روغن و عدم کشش مناسب ماشین هست
    با توجه به کارکرد ماشین سرویس هارو انجام بدید
    روی 60000تا 65000 حتما تسمه تایم رو عوض کنید
    وضعیت دسته موتور بالا هم بررسی کنید و در صورت عیب حتما تعویضش کنید
    ممنون که پاسخ دادید الان که ماشین دست منه 85تاکارکرده تسمه تایم تعویض شده .
    علایم ایرادات دسته موتور چی هستش ؟؟
    ممنون

درضمن میخواستم بگم که ماشین بسیار سرحال هستش و کشش خوبی داره
    اگه ممکنه میخواستم بدونم چطورماشینی هستش
    Last edited by SNOOP DOGG; 22-01-2013 at 10:39.

داره خودمونی میشه mohammadx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    qom

پيش فرض

سلام می خواستم برای سمندمون لاستیک بخرم از یه بنده خدایی شنیدم لاستیک سایلون خوبه و جفتی هم 310 به نظرتون خوبه؟
    اگر خوب نیست توی لاستیک های خارجی چی پیشنهاد میدین؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ممنون که پاسخ دادید الان که ماشین دست منه 85تاکارکرده تسمه تایم تعویض شده .
    علایم ایرادات دسته موتور چی هستش ؟؟
    ممنون

درضمن میخواستم بگم که ماشین بسیار سرحال هستش و کشش خوبی داره
    اگه ممکنه میخواستم بدونم چطورماشینی هستش
    ماشین خوبیه
    ولی زیاد بهش فشار وارد نکنید
    فعلا نبود قطعاتش اذیت میکنه

خرابی دسته موتور هم توی کارکرد زیاد توی موتور ef7 زیاد پیش میاد ,تقریبا جزء قطعات مصرفیه
    در صورتی که با گاز های یکباره ضربه موتور به بدنه وارد میشه
    و تکون های شدید ایجاد میکنه باید دسته موتور ها تعویض بشوند

4. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام می خواستم برای سمندمون لاستیک بخرم از یه بنده خدایی شنیدم لاستیک سایلون خوبه و جفتی هم 310 به نظرتون خوبه؟
    اگر خوب نیست توی لاستیک های خارجی چی پیشنهاد میدین؟
    سوالتون رو توی تاپیک خودش مطرح بفرمائید تا زودتر به جواب برسید

تاپیک رینگ و لاستیک

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SNOOP DOGG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Windows 7

پيش فرض

ماشین خوبیه
    ولی زیاد بهش فشار وارد نکنید
    فعلا نبود قطعاتش اذیت میکنه

خرابی دسته موتور هم توی کارکرد زیاد توی موتور ef7 زیاد پیش میاد ,تقریبا جزء قطعات مصرفیه
    در صورتی که با گاز های یکباره ضربه موتور به بدنه وارد میشه
    و تکون های شدید ایجاد میکنه باید دسته موتور ها تعویض بشوند
    الحمدالله برای من که فعلا چنین مشکلاتی نداره
    پرشتاب و پرقدرت حرکت میکنه
    من که عادت ندارم روهرماشینی 110بیشتربرم
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من تصمیم گرفتم لامپ های ابرویی سورن که 3 تا 5 وات هست با نوع led که نورش سفید هست عوض کنم.2 تا سوال فوری دارم اول اینکه وقتی ماشین رو خاموش و قفل میکنم یکی از این 3 تا لامپ( لامپ گوشه ها ) به صورت کم نور روشن میمونه و بعد چند دقیقه خاموش میشه دلیلش چیه؟
    بعد اگر بخوام کل چراغ جلو سورن رو در بیارم چند تا پیچ داره من دو تا پیچ بالایی و قاب روی جلو پنجره رو هم باز کردم اما در نیومد مثل اینکه از یک جای دیگم پیچ داره میدونید کجاست؟

داره خودمونی میشه kafepaeto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من از همه چیز سمند راضیم
    یعنی از کلاج فرمون اتاق زیبا آپشن های کامل و بی نظیرش قیافه عالی ماشین و حتی با مصرف بالاش هم مشکلی ندارم با اینکه خیلی زیاد می سوزونه ولی
    همین دیگه می ترسم که از نظر موتوری کار دستم بده
    ازینش خیلی ترس دارم چون واقعا حوصله دردسر ندارم برای تعمیر و دوندگی هاش توی نمایندگی چون یکی همین اواخر دیدم که 66 هزار تا رفته بود و ماشین به روغن ریزی افتاده بود رفته بود هم نمایندگی قم گفته بود فقط برو تهران اینجا کسی از دستش کاری برنمیاد
    الان ماشین مشتری واسش جور شده قراره فردا بیاد ببینه
    واقعا گیج و دو دلم که آخر بدمش بره یا نگهش دارم
    از اون طرف ال نود غیر از مشخصات عالی فنیش و تیزیش فوق العاده خوبش بقیه چیزاش تقریبا افتضاحه. یعنی اگه میشد موتورش رو بزارن روی یه سمند محشر بود نه قیافه داره نه اتاق درست و درمون. داشبرد واقعا زشتی داره اونم پلاستیکی
    صندلی هاش بد نیست شاید از سمند بهتر باشه ولی خیلی سبکه و اون راحتی سمند رو نداره. سمند عین راحتی می مونه وقتی توش می شینی. خیلی گرم و نرمه
    آپشن هاش اصلا به سمند نمی رسه درش رو که میخوای باز کنی واقعا عین پراید می مونه البته هنوز صفرش رو سوار نشدم ولی این دو مدلی که سوار شدم و هر جفتشون بالای 80 هزار تا کارکرد داشتن خیلی دره شل و ولی داشتن عین کاغذ سبک و بدفرم بود. اصلا با سمند توی این چیزا قابل مقایسه نیست. الکی نیست به سمند
    بنز ایرانی میگن! به نظرتون میشه اینو بفروشم یه سمند TU5 تمیز بگیرم؟ چرا آخه ایرانخودرو متوقف کرد ساخت این مدل سمند رو؟! چرا رفته این موتور های خوب رو میزاره روی لگنی مثل 405
    اگه سمند TU5 بود واقعا عالی بود دیگه هیچ مشکلی نبود

دوست عزیز یکی از مشکلاتی که که دارندگان اتومبیل سمند دارند مشکل روغن ریزیست که این مشکل حتا خود کارخونه هم نمیتواند برطرف کنه ولی من به شما میگویم که مشکل از کجاست :

برای سمند EF7 باید بدانید که چه مقدار روغن در موتور بریزید !!! در دفترچه آورده شده با فیلتر 5.2 لیتر و بی فیلتر 5 لیتر این درست است ولی این مقدار برای موتور خشک میباشد که شما بعد از کارکرد اولیه باید 4.7 لیتر با فیلتر (حداکثر) و بدون فیلتر 4.5 لیتر روغن تعویض کنید زیر مقدار نیم لیتر در اویل ماژول و درز های موتور میماند که شما با تعویض روغن و فیلتر و ریختن 5.2 لیتر عملا" 5.7 لیتر روغن در موتور دارید برای همین خواهشتن در هر بار تعویض شما مقدار 4.5 نیم لیتر روغن سنتیک یا نیم سنتیک 10W40 در داخل موتور ریخته و بعد از یکروز کارکد یا 20 کیلومتر مقدار کمبود را به موتور به افزاید ... دوست عزیز بهتر سطح روغن برا موتور EF7 یک چهارم پایینتر از حداکثر گیج موتور میباشد یعنی حد فاصله بین مینیم و ماکزیمم را چشمی تقسیم بر چهار کرده و یک چهارم پایینتر از ماکزیمم روغن را نگه میدارید البته این برای ماشین داخل شهر و شرایط آسان است و برای جاده خارج از شهر شما روغن را بر روی ماکزیمم نگه دارید .

برای تست حرف بنده بعد از تخلیه روغن برای سه ثانیه موتور را بدون روغن روشن کنید میبینید که بمقدار 200 تا 300 سی سی روغن از کارتل خارج میشود ( نباید بیش از سه ثانیه باشد زیر به موتور آسیب میرسد و اگر کمتر بود بهتر است )
    Last edited by kafepaeto; 25-01-2013 at 22:26.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یعنی چی چند سوپاپ هستن؟ مگه موتور EF7 غیر از 16 سوپاپ هم داریم؟ مصرفشون کمتر از سمند های عادیه. حدود 11 تا تو شهر، 7 تا سیکل ترکیبی و 6 تا تو جاده میسوزونن. البته ایرانخودرو هست و تخم مرغ شانسی هاش. ممکنه یه چیز بهتون بیفته صدی 20 تا مصرف کنه.
    در مورد قدرت موتور، باید بگم که با وجود این که TU5 دویست سی سی از موتور XU7 کم حجم تره اما قدرتش به مراتب از اون بیشتر و مصرفش هم به مراتب کمتره. چرا؟ چون کلا موتور پیشرفته تری هست (کلا این موتور از زمان خودش جلوتر بود)
    دوست عزیز من یک سمند EF7 مدل 91 دارم که در جاده های خارج از شهر با سرعت 90 تا 140 کیلو متر صذی 7.5 تا 8 لیتر با بنزین سوپر و با معمولی صدی 8.5 تا 9 لیتر میسوزنه و در شهر هم بالاتر از صدی 7 لیتر نمیسوزانه این مقدار شما خیلی بالا است شاید سیستم سوخت رسانی شما نشتی دارد !!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من الف میریزم. روغنش باید10w40باشه. با فیلتر بین 4.7 تا 5 لیتر.من پنچ لیتر میریزم
    دوست عزیز برای سمند EF7 اگر از روغن elf استفاده میکنید باید هر 500 تا 700 کیلومتر روغن را چک کنید چون این نوع روغن خیلی زود تبخیر میشود و کم میاید بهتر از روغن ادینول 10W40 سنتیک آلمانی که هم دارای پودر نقره و با پایه خنک کنندگی میباشد , استفاده کنید" پودر نقره برای پر کردن خط های تو موتور "

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

تا حالا یه بار سوپر پیشتاز که مزخرف بود و دو بار الف استفاده کردم یه بار پنج لیتر ریختم و دفعات بعد هم یه مقدار از 4.5 لیتر بشتر ریختم(یخورده متور بهتر کار کرد).چون مال من بنزینیه اصلا روغن کم نکرد.10000 تا هم ازشون استفاده کردم. دو روز پیش بهران رانا تمام سنتیک ریختم ،چهار لیتری 50 تومن بود بهران. الف هم همین حدودا بود.
    از اواخر تابستون که روغن رو عوض کردم به جز مواقعی که موتور سرده دور بالا رانندگی کردم برا همین پنج لیتر نمیریزم و مشکلی هم نداشته.
    Last edited by majid_sd2009; 25-01-2013 at 23:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •