خب صفحات قبلی رو نگاه کنین. در مورد این بازی صحبت زیاد شده و نظرات موجوده...![]()
خب صفحات قبلی رو نگاه کنین. در مورد این بازی صحبت زیاد شده و نظرات موجوده...![]()
سبک بازی اول شخص و اکشنه از نظر صدا گذاری عادی (مثل بتل فیلد تکنولوژی دالبی نداره)
گیم پلی خوبی هم داره حتی به نکات ریزی مثل تعویض خشاب تو شرایط مختلف هم دقت شده(تو درگیری ها سریعتر و متفاوت reload میکنه)
امکانات nanosuit جدید جذابیت بازی بسشتر میکنه
ودر نهایت گرافیک بازی هم حرف نداره مخصوصا با پچ های جدید و دایرکت ایکس 11 و ... که این اواخر داد
راستش از نظر داستان چیز زیادی متوجه نشدم![]()
دوستان با چه عینکی میشه 3 بعدی بازی کرد؟
اگر کسی 3 بعدی بازی کرده لطفا توضیح بده
میشه لینک دانلود پچ رو بزارین؟؟؟
یه باگ خنده دار پیدا کردم بد نیست ببینید
توی این صحنه که میبینید این ماشین باید حرکت میکرده میومده جلو ولی همونجا وایساده بعدشم که رفتم جلو پیاده نمیشن
(خیلی خونسردن)
محتوای مخفی: 1
با سلام
نسخه 3 این بازی کی منتشر می شه ؟
با تشکر - شاد باشید![]()
دوستان کسانی که crysis2 را با Direct x11 وتنظیمات ورزولیشن فول بازی کردند ایا گرافیکش واقعا از CRYSIS WARHED با Directx10 و تنظیمات ورزولیشن فول بالاتره یا warhed بالاتره؟
C2با DIRECT X 9که ازWARHED D10که خودم دیدم تا یه حد قابل محسوسی از نظر گرافیک پایین تره وچون کارتم
8800GTX ونسخه Direct x 10رو داره نتونستم crysis2 D11که تعریفشو شنیدم رو اجرا کنم و با WARHED مقایسه کنم.
بازیش عالی هست
من برای xbox دانلود کردم نیاز به update جدید هم نداره![]()
![]()
دوستان کسی مقایسه نکرده جواب پست مارو بده؟ برام مهمه.
پ ن پ پایین تره![]()
این چه سوالیه میپرسی دوست عزیز
خب مشخصه ورژن دوم از اولی بهتره.
نسخه ی اولی گرافیک خوبی داشت ولی یکی از بزرگترین ایراداش این بود که خوب بهینه سازی نشده بود به همین خاطر به سیستم خیلی فشار میورد واسه اجرا، ولی ورژن 2 اینطور نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)