دوستانی که لایزر دارن دیشب چقدر دانلود داشتن؟
برا من که افتضاح به تمام معنا بود 1 گیگ..
اگه بخواد اینجور بمونه به هیچ وجه تمدید نمی کنم برمی گردم همون مخابرات
دوستانی که لایزر دارن دیشب چقدر دانلود داشتن؟
برا من که افتضاح به تمام معنا بود 1 گیگ..
اگه بخواد اینجور بمونه به هیچ وجه تمدید نمی کنم برمی گردم همون مخابرات
Last edited by vahid_sh2447; 30-01-2012 at 09:11.
سلام وحید جان
دیشب سرعت خیلی یویویی بود.
تقریبا تا 4 نوسان داشتم.
ولی تونستم 2.5 گیگ دانلود کنم!
کلا لایزر اینجوره یه روز ثابت نمیمونه
سلام کمال جان
برا من با توجه به ساعت دانلود فایلها به طور مکرر قطعی داشته از ساعت 1 تا 4 و بعد از اون یکم سرعت بهتر شده بوده.یعنی از 1 تا 4 صبح 300 مگ دان داشتم و از 4 تا 7 صبح 700 مگ دان داشتم.برنامه ای سراغ دارین که پهنای باند رو نشون بده و ثبت کنه؟ لطف کنید برام پیام خصوصی کنید.چون شبا دسترسی به محل کارم ندارم
Last edited by vahid_sh2447; 30-01-2012 at 12:12.
دقیقا.شبای قبل قطعی ها تا ساعت دو بود ولی دیشب تا چهار وضع همین بود
زنگ زدی پشتیبانی؟
از برنامه DUMeter استفاده کن. هم حجم دانلود رو مونیتور میکنه هم سرعت.
باشه حتما
ممنون بابت معرفی و لینک دانلود برنامه
نه پشتیبانی زنگ نزدم امشب ببینم وضعیت چطور میشه اگه مثل دیشب فاجعه بود که حسابم رو همین اول کاری با لایزر مشخص می کنم...
خواهش میکنم.
من هم شبای اول بیشتر از 1.5 2گیگ دانلود نداشتم در صورتی که سرویسم یه مگ هستش و قاعدتا سرعتم نباید زیر 120 بیاد. پشتیبانی هم نتونست کار خاصی انجام بده و یسری حرفای بی مربوط زد. باز شما پیگیری کن ببین چی میشه.
درود بر اساتید - خواستم بدونم در کل الان بهترین isp در همدان از همه لحاط کدام است ؟
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
درود بر دوستان و اساتید - برای من پینگ پائین و سرعت باز کردن صفحات ( وبگردی ) از همه مهم تر است و دانلود و سرعت دانلود برام مهم نیست . راهنمایی نمائید کدام isp رو در همدان انتخاب کنم ؟ ممنون از شما
مشکلات پارس رو پیگیر شدم امروز از پشتیبانی زنگ زدن یه خورده تنظیمات انجام دادن درست شده در حد 95% مشکلات
حالا شب هم قراره زنگ بزنن واسه شبانه ببینم چطور میشه...
سرعت لود صفحات بدجوری اومده پایین.
برای بقیه هم همینطوره؟
بچه ها شما چند تا لینک هم زمان میزنین واسه دانلود که بالای 2 میگیرین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)