سلام دوستان
می دونید آزمون علمی کاربردی برای کاردانی کی برگزار می شه و ثبت نامش کی هستش؟ دانشگاه های موسیقیش توی تهران کجاهاست؟
سلام دوستان
می دونید آزمون علمی کاربردی برای کاردانی کی برگزار می شه و ثبت نامش کی هستش؟ دانشگاه های موسیقیش توی تهران کجاهاست؟
من ازمون قبلی علمی کاربردی شرکت کردم و قبول شدم ولی چون کارشناسی میخوندم و رشتم کاردانی بود صبت نام نکردن و نظام وظیفه مرخی نداد.
اگه کارت پایان خدمت داشته باشم میتونم برم از ترم دیگه ثبت نام کنم ؟(از مهر ماه برم) و ترم قبل رو برام مرخصی رد کنن.
سلام کسی اطلاع داره چقدر طول میکشه تا نتایج آزمون جامع که اردیبهشت برگزار شد اعلام کنن؟
سلام چند تا سوال داشتم.
من 20 خرداد اعزامم به سربازی
1- میتونم در حین خدمت تو مقطع کاردانی تحصیل کنم؟
2- من فقط 2 تا از درس های پیش دانشگاهیم مونده موردی نداره؟
3- دفترچه ترمی کی میاد؟
4-ترمی چقدر درمیاد؟ از ازاد کمتره دیگه؟
کسی رشته نرم افزار بوده؟
توی پودمان 2 در مورد این دو تا درس سوال داشتم: ساختمان داده ها و الگوریتم ، برنامه سازی شی گرا
راستش چون توی کلاس استادا چیز زیادی یاد نمیدن خودم میخوام برم این درسا رو از قبل یاد بگیرم، فقط نمیدونم این دو تا درس بالایی تحت چه عناوینی توی آموزشگاه های بیرون آموزش داده میشه.
باسلام خدمت دوستان
من برای شرکت در رشته تجارت الکترونیک در مقطع کارشناسی ( علمی کاربردی ) نیاز به یه سری سوالات و منابع درسی دارم چون ترمی هست و باید با قبول شدن در کنکور وارد بشی و باتوجه به اینکه من کاردانیم کامپیوتر - نرم افزار هست از منابع این درس اطلاع خاصی ندارم و تو اینترنت هم که سرچ زدم موردی به درد بخوری رو نتونستم پیدا کنم ممنون میشم دوستان مبابعی اگر هست برای تهیه نمونه کتب یا اینکه سوالات تستی که بتونم تا یکی دوماه آینده که کنکورش هست خودم رو آماده کنم
باتشکر - مهدی
سلام دوستان.
من دانشجوی کاردانی IT علمی کاربردی هستم. یک ترم دیگه ایشالا، تموم میکنم. میخواستم ببینم واسه کارشناسی برای دانشگاه آزاد میتونم شرکت کنم؟
کلاً چه دانشگاه هایی رو میتونم شرکت کنم و آزمون کاردانی به کارشناسی با توجه به اینکه من یه ترم دیگه هنوز دارم، کی برگزار میشه که من بتونم شرکت کنم؟!
کلا مدرک فوق دیپلم گرفته باشی میتونی برای کارشناسی تو هر ازمون ازاد یا سراسری یا غیر انتفاعی شرکت کنی.
سلام بله می تونید شرکت کنید.دفترچه ها هم اومده هم سراسری و هم آزاد که البته کنکورشون با هم برگزار میشه.اگه می خواید شرکت کنید اقدام کنید چون تا 6تیر مهلت ثبت نام داره.
اگه تا 31 شهریور فارغ التحصیل میشین میتونین جزء ورودی های مهر باشین و اگه تا 30 بهمن فارغ التحصیل میشین جزء ورودی های بهمن میشین.البته در صورت قبولی در آزمون!!
من ایشالا آخر ترم مهر امسال تموم میکنم. الان باید همین امسال واسه کارشناسی شرکت کنم؟
آزمونش کی هست؟
و بعد سئوالی که پیش میاد اینه که اگ من تا زمان مقرر فارغ التحصیل نشم و نخوام در آزمون شرکت کنم، این کارم به عنوان تخلف ثبت نمیشه که شرکت در آزمون احتمالی سال بعدم رو تحت الشعاع قرار بده؟!
Last edited by Crespo; 22-06-2012 at 13:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)