چون دیشب پخش نکرد به دلیل فوتبال و اینکه سریال باید فردا تموم بشه چون محرم شروع میشه !
چون دیشب پخش نکرد به دلیل فوتبال و اینکه سریال باید فردا تموم بشه چون محرم شروع میشه !
به نظرم پایان مسافران داره سیاسی میشه.......
به ضرره خود رامبد جوان ....مثلا میخاد بگه من نمیترسم و ........
نه ازشون تقدیر میشه نه .........................
بابا این سریال حضرت یوسف رو رهبر معظم انقلاب هم ازش قدردانی کرد تیتر روزنامه های 4 روز پیش خوندم.....
فکر نکنم رامبد دیگه سریالی بتونه بسازه.........
من اگه جای اون بودم هوای حکومت حاکم بر کشورم رو خیلی داشتم..........که بعدش هزارها وام بلا عوض بگیرم و ملیاردر شم....
فکر کنم کارگردان حضرت یوسف تلیاردر شد شما حساب کن رهبر معظم انقلاب وقتی قدردانی بکنه یعنی آقایون ایشون
هرچی وام و پول میخاد تقدیمشون کنید.....
دلم برای رامبد ساده لوح میسوزه...........
رامبد نه ساده لوحه و نه نیاز به دلسوزی کسی دارهدلم برای رامبد ساده لوح میسوزه...........
تا اینجای کار هم ماموریت خودشو در ارائه طنز تا حد امکان تونسته انجام بده؛ فقط خدا کنه نتیجه زحمات چند ماهه رو با یه پایان ضعیف و صرفا سرهم بندی شده که در سالهای اخیر بین سریالای پربیننده شیوع زیادی پیدا کرده هدر نده و بینندگان رو ناامید نکنه.
ولی خیلی فیلمش رو داره سیاسی میکنه
از طعنه هایی که میزنه خوشم میاد![]()
بنده هم امیدوارم...فقط خدا کنه نتیجه زحمات چند ماهه رو با یه پایان ضعیف و صرفا سرهم بندی شده که در سالهای اخیر بین سریالای پربیننده شیوع زیادی پیدا کرده هدر نده و بینندگان رو ناامید نکنه.
میگم این قسمت منوچ شانس آورد که بستنی جلو دهنش بود و الا فرخ...!»»»»![]()
![]()
بچه ها به نظرتون کل فیلمش بی سانسور رو DVD میاد ؟!
راستی حسین جان یه چندتا سایت معرفی کردی که میشد ازش کلیپهای تلویزیون رو داون کرد ، میشه آدرس هاشون رو 1 بار دیگه بزاری ؟
بچه ها من تیکه آخرش رو ندیدم می شه دانلودش رو بذارید؟؟؟
من یه بارم گفتم یا نمیاد یا اگه بیاد کلی سانسور میشه.... رو دی وی دی هم نمیاد بعیده...بچه ها به نظرتون کل فیلمش بی سانسور رو DVD میاد ؟!
راستی حسین جان یه چندتا سایت معرفی کردی که میشد ازش کلیپهای تلویزیون رو داون کرد ، میشه آدرس هاشون رو 1 بار دیگه بزاری
فکر میکنم تا این فرصت کمی که تا پایانش مونده بود، گذاشتن این داستان دو قسمتی که درنهایت ماجراهاش تاثیری روی پایان سریال نداره و همه چی رفت دوباره سر خونه اول (بهرام بتدریج به موقعیت شغلی بالا رسید ولی با یه زیر آبی فوری همگی دوباره از کار بیکار شدن...) مثلا به چه درد میخورد؛ باید یه ماجرایی میذاشتن که مسیر پایان داستان رو معلوم کنه و تغییری در یکنواختی فعلی ایجاد کنه، با این حساب تو این فاصله کم نباید انتظار یه پایان هیجان انگیز رو داشته باشیم.
از داستان خارج کردن ناهید تو همین مدت کم هم بنظرم اشتباه بود، اینطوری از هدف اولیه شون که انجام یه ماموریت چهارنفره بود یه مقدار دور شدن که بازم جذابیتو کاهش میده.
اینقدر بدم میاد توی طنزای روتین هنرپیشه ها نصفه و نیمه حضور دارن.(حالا البته اینا خیلی بهتر از سریالای دیگه تونستن جمعشونو حفظ کنن و شاید ناهید هم قسمت آخر برگرده.)
اول واسه اینکه دیر کلیپا رو گذاشتم شرمنده...دیگه خودتون میدونید دیگه... درسه و هزار مصیبت!!
اولین کلیپ مرگ زهرههستش که بهرام به جمع مردونه گفت!
:
کلیپ زیر خداحافظی ناهیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(دقت کنید بهرام چقدر با حس جمله دلم برات تنگ میشه رو میگه...)
این هم کلیپ سیلی خوردن منوچ که حمید جان خواسته بود!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک هایی که می خواستی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم همون پستی که قبلا لینکا رو توش گذاشته بودم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیقا کدوم بخشش رو می خوای؟
گزارش بهرام؟
یاعلی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)