تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 1024 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نميدونم شايد اصل مساله رو متوجه نشدم!

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

رضا جان ببین ما اصلا این مسئله رو با این فرضیات در نظر نگیر فرض کن که از شهر الف به شهر ب 5 راه داریم واز شهر ب به شهر ج 4 تا راه هست :

خب در کل به 20 روش میتونیم از شهر الف به شهر ج بریم این قسمت رو که بر اساس اصل ضرب حل کردیم که مشکلی نداری . . .

حالا مسئله میاد یه حکم جدیدتر اضافه میکنه که میگه اگه از یه راهی حالا فرقی نداره کدوم راه باشه از الف به ج رسیدی دیگه از اون دوتا مسیر واصل که از اولیش از الف به ب رفتی و ازدومیش از ب به ج رفتی از اون دوتا دیگه بر نگردی پس برای حالتای برگشت از 5تای بین الف و ب یه دونه کم میشه و میشه 4تا و از 4تای ب به ج یه دونه کم میشه و 3 حالت میمونه که بر اساس اصل ضرب میشه 12 حالت برای برگشت برای رفت هم که 20 تا حالت داشتیم حالا در مجموع 140 حالت داریم که رفت و برگشت بدون مسیر تکراری رو داریم

امیدوارم خوب توضیح داده باشم اینو

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان

يه سوال از * اصل شمارش * رياضي ٢:

> اگر شخصي از شهر a به شهر b به ٣ طريق و از شهر b به شهر c به ٢ طريق برود و برگردد به شرط اينكه در برگشت از راههايي كه رفته استفاده نكند ،شخص اين كار (رفت و برگشت از a به c و بلعكس) را به چند طريق ميتواند انجام دهد؟
    ١)٦
    ٢)١٢
    ٣)١٥
    ٤)٣٦

~~~~~~~
    در ضمن ممنون ميشم دليلش رو هم خوب توضيح بدين تا همه بفهمن.
    می‌دونید طبق اصل ضرب برای این‌که از a به c برسه، 2*3 راه وجود داره. یعنی 6 حالت. حالا فرض کنیم این راه را طی کرده و رسیده به c. پس یکی از راه‌های b به c و یکی هم از راه‌های a به b انتخاب شده‌اند و شما دیگه حق ندارید اون‌ها را انتخاب کنید و خیلی راحت کنار میذارید! یک راه از c به b و دو راه هم از b به a دارید که طبق اصل ضرب می‌شه 2 راه. و در نهایت 6*2 که می‌شه 12.

ویرایش: شکل اضافه شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شکل 1 مسیر رفت هست.
    در شکل 2 یک مسیر رفت انتخاب شده (قرمز رنگ)
    در شکل 3 مسیر انتخاب شده حذف شده و مسیرهای برگشت مجاز نشون داده شده
    Last edited by mehdi_7070; 20-08-2009 at 14:36.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

elendil جان ممنون از توضيحاتتون!
    اما من با اين قضيه كنار نميام كه چرا يه مسير هنگام برگشت كم ميشه؟ هر چي رو شكل هم نشون ميدم هيچي... اگه ميتونستين رو شكل نشون بدين خيلي خوب بود!

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

elendil جان ممنون از توضيحاتتون!
    اما من با اين قضيه كنار نميام كه چرا يه مسير هنگام برگشت كم ميشه؟ هر چي رو شكل هم نشون ميدم هيچي... اگه ميتونستين رو شكل نشون بدين خيلي خوب بود!
    فکر کنم این شکلی که توی پست قبلی گذاشتم واضح باشه، یه نگاه بکن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طبق فرضیات مسئله از a به b سه روش داریم و از b به c دو روش درسته حالا فرض کن که یه نفر از مسیر 1 از a به b رفت و از مسیر 4 از b به c
    حالا وقتی میخواد برگرده حق نداره از مسیر 4 برگشت داشته باشه چونکه از c به b همون مسیرهایی هست که وقتی میخوایم از b به c بیایم یعنی حالا که مسیر های 4 و 5 برای سی و بی هستش ما از 4 اومدیم ( دقت کن که اینجای مسئله به مسیری که از اون از آ به بی اومدیم کاری نداریم فقط دوتا مسیر بین بی و سی رو در نظر میگیریم ) حالا که مسیر 4 رو اومدیم یه خط روش بزن چونکه صورت سوال به ما گفته که حق نداریم از مسیر تکراری برگردیم حالا ما از مسیر 5 که تنها مسیر بازگشتیمون به بی هست برگشتیم به بی ( در اومدن فرض کرده بودیم که از مسیر 1 اومدیم به بی ) حالا مسیر 1 رو هم یه بار ازش گذشتیم توی اومدنمون و فقط مسیر های 2 و3 میمونن که میشه ازشون برگشت یعنی برای برگشت شده یک حالت از سی به بی و دوحالت از بی به آ
    :

امیدوارم دیگه ابهامت برطرف شده باشه

7. 3 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m-narvan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    خوب با قسمت اول که 2*3 طريق براي رفتن هست که مشکلي ندارين.خوب حالا فرض کنين تو نقطه c هستين و مي خواين يرگردين به b.دو تا راه هست ولي شما فقط از يکيش ميتوني استفاده کني چون از اون ديگري براي اومدن استفاده کردين.پس مثل اينه که فقط يه راه دارين.وقتي رسيدين
    به نقطه b حالا بايد برين به a. سه تا راه هست ولي اينجا هم باز از يکي نمي تونين استفاده کنين پس مي مونه 2 تا.و در کل 2*1 راه براي برگشتن سر جاي اول هست.
    و نهايتا 2*6 راه براي رفت وبرگشت.
    قاعدتا وقتي با 3*2 مشکلي ندارين با 2*1 هم نبايد مشکلي داشته باشين چون دقيقا شبيه هم هستن.
    فکر ميکنم شايد مشکل شما اينه که فکر ميکنين 6 راه براي اومدن هست و حالا يراي برگشت يکي حذفه و 5 تا مي مونه.اگه اين طوريه به اين نکته توجه نکردين که فقط همون يک حالت رفت نيست که غير مجازه بلکه چون راه 2 قسمته شما از هيچ کدوم از قسمت ها ديگه نبايد استفاده کني.مثلا اگه از راه 1-2 رفتين حالا نه تنها 1-2 بلکه 2-2وکلا هر ترکيبي که اولين راه 1 يا دومي 2 باشه صرف نظر از اون راه ديگه غير مجازه.

9. این کاربر از m-narvan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها این سوالو که خوندمو حل کردم خوشم اومد ازش گفتم اینجا هم بزارم شاید خیلی ها یه سری ابهامات داشته باشن که با این سوال هم برطرف بشه

در یک مسیری اتومبیلی با سرعت ثابت 20 متر بر ثانیه در حال حرکت است از 36متر جلوتر ، اتومبیل دیگری با شتاب 2 متر بر مجذور ثانیه ، از حالت سکون شروع به حرکت میکند . در این حرکت اتومبیل ها دوبار از هم سبقت میگیرند . فاصله زمانی بین این دو سبقت کدام است ؟

1 ) 22 2 ) 24 3 ) 16 4 ) 18

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این سوالو که خوندمو حل کردم خوشم اومد ازش گفتم اینجا هم بزارم شاید خیلی ها یه سری ابهامات داشته باشن که با این سوال هم برطرف بشه

در یک مسیری اتومبیلی با سرعت ثابت 20 متر بر ثانیه در حال حرکت است از 36متر جلوتر ، اتومبیل دیگری با شتاب 2 متر بر مجذور ثانیه ، از حالت سکون شروع به حرکت میکند . در این حرکت اتومبیل ها دوبار از هم سبقت میگیرند . فاصله زمانی بین این دو سبقت کدام است ؟

1 ) 22 2 ) 24 3 ) 16 4 ) 18
    سلام.
    معادله مکانش میشه x=20t
    معادله مکان دومی هم میشه x=t^2+36
    2تا معادله رو مساوی قرار میدیم t درمیاد 2 و 18.
    که اختلافشون 16 ه.
    فردا رو بگو ...
    قلم چی
    خوندین همتون دیگه
    نمیشد فیزیک 3 هم جایگزین داشت فردا؟!
    حالم از مدار به هم میخوره...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نکات اساسی که همون خلاصه, خلاصه شده ها است رو هم اضافه کردم به پست 2 .

کسی که به این چیزها فکر می کنه دقیقا داره نکته شماره 10 از 40 رو زیر پا میگذاری پس بدونین به جایی نخواهید رسید.
    بابا مگه کنکور کشکه که بخوای معکوسی کار کنی!
    زمون ما (83) هم از این کارا زیاد بود و بچه های تنبل کلاس هم رفتن دنبالش اما آخر سال همه چپ کردن و رفتن ته دره!
    ممنوناز نظرتون
    اگه توجه کرده باشید من گفتم برای بعضی از مسائل کار می کنه و هنوز هم می گم حتی بهتر از روش مستقیم هست.الان همین مسئله رو در راه مستقیم 5 دقیقه ای حلش کردم ولی با مهندسی معکوس 1دقیقه ای.
    راستی من کنکور دادم تموم شده رفته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •