درود
من این .NET رو باید کجا نصب کنم آخه نصبش کردم ولی هنوز قطب نما ارور میده؟
درود
من این .NET رو باید کجا نصب کنم آخه نصبش کردم ولی هنوز قطب نما ارور میده؟
قطب نما فقط تو 6.5 کار میکنه اگه 6.1 داری آپدیت کن
پست 1411 صفحه 142
سلام داش سعید لینک دانلود کرک برنامه حذف شده
میگه فایل آپلود شده غیر قانونی می باشد
اگه امکانش هست یه جا دیگه واسه دانلود بزارینش.
mer30![]()
تا من دوباره آپ کنم این لینک رو ببینید شاید زوتر مشکل حل شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال از دوستان
میشه دقیق مدل شتاب دهنده ی گرافیکی امینا 2 رو بگین ؟ میخوام بدونم از مال i8910 بهتره یا نه ؟
و یه سوال از دارندگان گوشی این گوشی با این رمش کمش نسبت به دیگر ویندوز مویایل ها اگه زیاد برنامه بریزی کند میشه ؟ کلان میخواستم بدونم از گوشی های سیمباین مثل 5800 سرعتش بیشتره یا نه ؟
من اول ویندوز 6.1 داشتم که رمش کم میومد
الان 6.5 لایت دارم که دیگه مشکلی نداره و چندتا برنامه هم باز کنم بسته نمیشن
یه فرقی بین پاکت پی سی و کامپیوتر هست ... کامپیوتر یه چیزی داره به اسم paging file یا virtual memory ینی میاد از هارد به عنوان رم استفاده میکنه که باعث کند شدنش میشه ... تو پاکت اینجوری نیست ... اگه رم کم بیاد از هارد استفاده نمیکنه و فقط برنامه هارو میبنده تا رم خالی بشه در نتیجه تو سرعت تاثیری نداره
سرعتش با رام لایت خیلی خوبه و مشکلی نداره
شتاب دهنده گرافیکیشم نسبت به 8910 ضعیفتره
دوستان سلام
من omnia II و فارسی ساز MOBIDIV و finger keyboard دارم وقتی SMS فارسی میفرستم در SMS دریافتی بجای حروف علامت سوال میاد .ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
رم کمش نسبت به دیگر ویندوز موبایلها؟؟!!!!؟؟؟!!!! میشه بگید نسبت به کدوم ویندوز موبایلها میفرمایید؟؟!!
من فقط htc hd2 رو دیدم که 512 مگابایت رم داره که اونم به خواطر htc sence سنگینش و صفحه 4.3 اینچ بزرگشه گرنه دیگه چیزی ندیدم!!
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
اینو نصب کن اون فینگر کیبورد هم پاک کن.
mobidiv هم بذار باشه
aldurazy arabic for omnia2 i8000_lite2010.rar
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 10-05-2010 at 22:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)