اگه اینطور که میگین باشه عالیه.
من خودم یه لپ تاپ Sony VAIO FW590FYBدارم اما یه دسته دوم می خوام بگیرم واسه محل کارم کار زیادی باهاش ندارم این قطعات خوبه به نظر شما دسته دومش چنده پیدا میشه ؟
اگه اینطور که میگین باشه عالیه.
من خودم یه لپ تاپ Sony VAIO FW590FYBدارم اما یه دسته دوم می خوام بگیرم واسه محل کارم کار زیادی باهاش ندارم این قطعات خوبه به نظر شما دسته دومش چنده پیدا میشه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من قصد خرید لپ تاپ acer 5738g رو دارم ولی تا اونجایی که من در موردش تحقیق کردم ، فهمیدنم که این لپ تاپ مشکلات زیر رو داره:
1. زود داغ می کنه و این داغ کردن ، هرچی بیشتر باهاش کار می کنی ، بیشتر هم می شه.
2. باطریش زود تخلیه می شه(کمتر از یک ساعت)
3. صفحه نمایشش ممکنه بعد از مدتی کار کردن خراب بشه.
4. پست های خیلی زیادی هم در مورد کار نکردن بلوتوث و وایرلسش خوندم.
5. یه فضای باز زیر کیبورد وجود داره که باعث کثیف شدن این ناحیه می شه.
و خیلی موارد دیگه از این دست ...
حالا من می خوام بدونم که آیا واقعا این مشکلات وجود داره یا نه؟ و اگه وجود نداره آیا این لپ تاپی هست که بتونه حداقل 3 سالی برای من کار کنه؟
چند تا سوال هم خودم داشتم:
1. در مورد مشخصات این لپ تاپ ، تو بعضی سایتا هاردشو 500 و تو بعضی دیگه 320 نوشتن و یا تو بعضی رم و کارت گرافیکشو DDR3 و Gforce و تو بعضی دیگه DDR2 و ATI نوشتن ، کدومشون درسته؟(این تفاوت مشخصات دقیقا مختص همین 5738g هستش نه چینش های مختلف اون)
2. آیا DVD-ROM این لپ تاپ قابلیت خودن BLUE-RAY رو هم داره؟
3. آیا فضای باز زیر کیبورد لپ تاپ وجود داره که بخواد گرد و خاک زیرش بره؟(خیلی برام مهمه)
4. آیا کیبورد این لپ تاپ خیلی ظریفه و احتمال شکستن دکمه هاش خیلی بالاست؟
5. اگه لپ تاپ بطور مداوم به برق وصل باشه ، آیا به باطری لپ تاپ آسیبی وارد می شه و بهتره که وقتی می خوایم از برق شهری استفاده کنیم ، باطریشو در بیاریم؟
سلام دوسته خوبم
معمولا اخر هر سال میلادی سایت های معتبر خارجی بهترین کالاهای ان سال را معرفی میکنن مثلا بهترین نت بوک یا بهتری کارت گرافیک یا ...
اما جالبه بدونی که ذر بینه بهترین کالاهای جهان acer 5738g هم به چشم میخورد
acer 5738g به عنوان بهترین نوت بوک خوش قیمت شماره یک دنیا در سال 2009 اسم خودشو ثبت کرد پس دیگه جای حرفی نمیمونه.
هاردش (H.D.D) ظرفیتش 320 gb هستش و ram 4 GB DDR3 داره وگرافیکش ATI 4570 هستش.
سواله دومت: خودت نوشتی DVD پس یعنی فقط DVD رو میتونه بخونه و رایت کنه
سواله سومت رو نمی تونم دقیق پاسخ بدم چون خودم acer 5738g ندارم اما به نظر نمی رسه اینطور باشه
سواله 4 : باید بگم مگه میخوای جفت پا بری رو کی بورد؟نه نمیشکنه نگران نباش!
سوال 5:نه نمی خواد باتری رو در بیاری بذار باشه مشکلی پیش نمیاد اگه باتری رو در بیاری امکان خالی شدن کاملش و از بین رفتنش بیشتره
موفق باشید![]()
سلام هادی جان
من خودم 5738zg دارم و بع خاطر همین تاپیک رفتم 5738 خریدم الانم واقعا راضیم و از حمید که این تاپیک بوجود اورد واقعا ممنونم
هادی جان، با این پول بهترین و بیشترین اشی که میتونین بوخوری همینه.
من دستگام 24 ساعته روشنه و هیچیش نشده،
راجع به سوالات:
1) هاردش 320
2)بلوری برای نسخهای سفارشیه و اونایی که تو بازار ایرانه بلوری نداره
3)زیر کیبورد فاصله وجود داره ولی کیبور طوری طراحی شده که خاک بهش نمیرسه، خودت ببینی متوجه میشی
4)خیر، مگه میخوای کشتی بگیری با کیبرد؟؟
9من دستگام همبشه وصل به برقه
سری جدید 5738g دارای هارد 500 هست...راجع به سوالات:
1) هاردش 320
من با یه 5738g کار کردم ولی از نظر performance خیلی جالب نبود یعنی نسبت به سیستمی که داره کاراییش خیلی بالا نیست. البته من اونو نسبت به سیستم خورم مقایسه میکنم چون اولین لپ تاپی بود که حسابی باش کار کردم
حميد خان يه سوال
من 5738 زد دارم. و كابل HDMI بهش وصل كردم. اما صدا ندارم. مال شما هم همين طوريه؟
يعني تصوير رو با بهترين كيفيت در LCD TV داريد و صدا رو مجبوريد از لپ تاپ بشنويد؟
راهي نداره؟ من شنيدم مدل زد اينطوريه و مدلهاي بالاتر كه كارت گرافيكشون قوي تره صدا و تصوير رو باهم دارند.
والا خبر ندارم، شاید...
راستی، راجع به داغ کردن، باطری و صفحه نمایش.
نسبت به لپ تاپهای دیگه زیاد داغ نمیکنه، البته لپ تاپها کلا زیاد داغ میکنن, اینم در حد بقیه لپ تاپاست. اگه خیلی نگرانی یا اذیت میشی میتونی با حدود 10 تومن یک کول پد بگیری که خیالتم راحت باشه. البته از نظر من کول پد برای هر لپ تاپی لازمه،چه ددل باشه چه وایو باشه چه اپل باشه چه ایسر...
صفحه نمایشش هیچ مشکلی پیدا نمیکنه خیالت راحت. چون اگه میخواست چیزی بشه برای من تاحالا 10 بار سوخته بود. کیفیت صفحه نمایش هم خیلی خوبه فقط زاویه دیدش یکم کمه که اکثر لپ تاپها اینطورین.
راجع به باطری: من خودم 1.5 تمام باهاش فیلم دیدم. بستگی به کاری که میکنی این مدت کم و زیاد میشه
Last edited by smagoli; 18-01-2010 at 17:05.
تو همین انجمن خوندم برای انتقال صدا باید تو تنظیمات ویندوز یه گزینه ای رو تغییر بدی متاسفانه یادم نیست چه گزینه ای بود اگه کسی میدونه بگه لازم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)