lمن به طور متوسط روزی 5-6 ساعت میخوندمشما ها چقدر میخونید بسه بابا ! میخواید به کجا برسید ! ( معدل 20 هم تو تاپیک بود ! blaster ! ) من دارم نا امید میشم
lمن به طور متوسط روزی 5-6 ساعت میخوندمشما ها چقدر میخونید بسه بابا ! میخواید به کجا برسید ! ( معدل 20 هم تو تاپیک بود ! blaster ! ) من دارم نا امید میشم
خوب من بیشتر از این میخوندم 10 روز قبل شروع امتحانات روزی 9.5 ساعت خالص میخوندم ! تقریبا همه ی کتابارو 1 بارخوندم !!!! روز قبل امتحان هم مثل شما شایدم بیشتر !![]()
من همیشه همینطوری بودم هرچی بیشتر میخوندم نتیجه ی بدتر میداد !![]()
بزارید دیگه این پست رو نگاه کنید.اااا این تاپیکو الان دیدم !
شما ها چقدر میخونید بسه بابا ! میخواید به کجا برسید ! ( معدل 20 هم تو تاپیک بود ! blaster ! ) من دارم نا امید میشم
کارنامو بزارم ؟!
من بد بخت باید از شنبه همین هفته برم مدرسه !
هر کی بزاره میذارمش تو این لیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچی شد که هندسه رو پایین شدی؟؟من به طور متوسط روزی 5-6 ساعت میخوندم
من فصل اول دوم سوم رو تقریبا فولم.برای امتحان کم خوندم.سر امتحانم وقت کم آوردم.فصل چهارم تا حالا یه بارم نخوندم.
مثل این که ترم اول 20 گرفتیما(تنها 20 تو کارناممه)
چون از فصل اخر بدم میومد!در کل اگه از درسی بدم بیاد نمیخونم"چی شد که هندسه رو پایین شدی؟؟
من فصل اول دوم سوم رو تقریبا فولم.برای امتحان کم خوندم.سر امتحانم وقت کم آوردم.فصل چهارم تا حالا یه بارم نخوندم.
مثل این که ترم اول 20 گرفتیما(تنها 20 تو کارناممه)![]()
خوب اینم از کار نا مه ی من : عربی رو گلاب به روتون ... زدم !
راستی یه سوال : فرق بین معدل سال، کتبی ، کل چیه ؟!
" کوچیک کردم این خوبه دیگه ؟! "
Last edited by Xx Hossein xX; 23-06-2009 at 13:59. دليل: عکس بزرگ !!! ( ببخشید ) کوچیک کردن عکس برای بار دوم !!!!
تو که خودت خرخونی!!
کارنامه منو ببین:
سایز عکست خیلی بزرگه. اگه میشه کوچیکش کن.
یعنی چی؟؟ خوب اون معدل کلته اونم معدله برگه امتحان نهایی هست.که اصل کار معدل کتبیه.راستی یه سوال : فرق بین معدل سال، کتبی ، کل چیه ؟!
بچه ها من خالی بسته بودم اون نمره هارو!
من همرو 20 شدم!جز هندسه!
دروغ محضه !!!!!!!!!
اصن فتوشاپه!!!!!!!!!!!! : دی میخوای واست کارنامه درس کنم از این قشنگ تر؟!
از کی تا حالا تو اسمت محمد رضا شده؟!: دی
عزیزم اسم من محمد رضائه!
از هر کی میخوای بپرس!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)