یعنی اگه این فونتارو داشته باشم دیگه مشکلی با خوندن یا نوشتن حروف فارسی در آفیس مکینتاش ندارم؟
راستی خود اپل هم یه آفیس داره که اسمش iworkهستش.این آی ورک با فارسی مشکلی نداره؟من نرم افزارش رو توی کینگ2010 دارم.![]()
یعنی اگه این فونتارو داشته باشم دیگه مشکلی با خوندن یا نوشتن حروف فارسی در آفیس مکینتاش ندارم؟
راستی خود اپل هم یه آفیس داره که اسمش iworkهستش.این آی ورک با فارسی مشکلی نداره؟من نرم افزارش رو توی کینگ2010 دارم.![]()
بدون این فونت ها هم مشکل بغرنجی پیش نمیاد (همونطور که تو ویندوز هم همین طوره) ولی برای اینکه مشکلت با فایل های افیس کمتر بشه بهتره نصب باشن.
خوبی مک اینه که ذاتا از فارسی پشتیبانی میکنه.
هم از iwork می تونی استفاده کنی هم از neo office و هم open office از.
اره شنیدم کینگ یه DVD از برنامه های مک داره. همون کافیه.
تو ایران مک با مانیتور ، های رزولوشن مات هست بخوام بگیرم؟مانیتور ماتش بهتره یا براق؟
برام فرقی نداره چقدر گرونتر میشه؟
حذف شود....ویرایش شد
Last edited by mahdi-001; 02-07-2011 at 16:52.
چندتا مک بوک پرو 723ای که دیدم همه براق بودند ولی ماتش هم هست ولی نمی دونم تو ایران هست یا نه.
هر کدومش یه مزایا و یه معایبی داره،
3-4 روز پبش با یکی از دوستام رفتیم واسش یه لپتاپ sony 136 گرفتیم، این مدل دارای LCD مات و FullHD هست
ولی وقتی سونی و اپل رو کنار هم گذاشتیم و باهاشون یه انیمیشن مشترک رو نگاه کردیم، اپل سرتر بود.![]()
سلام مدتی است دنبال یک لبتاپ تاپ هستم نظرتان درمورد مکبوک پرو مدل 724چیه.
سلام
بچه ها نمی دونین این نسخه ی شیر چندم جولای میاد ؟
مرسی
اونقد نظرات و جوابا زیادن که آدم واقعا کم میاره چی کار کنه. آقا چندتا سوال دارم که بتونم تصمیم گیری کاملی انجام بدم. در نظر بگیرید که مشخصات سیستمی که میخوام بگیرم از این قرار هست:
Macbook Pro 13.3"
CPU Core i7 2.7 4MB Cach
RAM 4 GB DDR3 1333
HDD 500 GB 5400 rpm
Intel HD Graphics 3000
قیمت حدودا 1،800
حالا:
1) با توجه به اینکه من 13 اینچ باید بگیرم اصلا انتخاب اپل درسته؟
2) آیا با توجه به پست های داده شده من توی آفیس (مخصوصا ورد و پاور پوینت) که خیلی به دردم میخوره مشکل خواهم داشت؟ مثلا مشکل فونت؟ (در مقایسه با ویندوز)
3) میشه گفت کارت گرافیکیش واقعا افتضاحه؟
4) این سیستم رو در مقایسه با سری جدید سونی که سی پی یو های Sandy Bridge دارند، چطور می بینید؟
ممنون از همه دوستان
سلام
تاریخ دقیق مشخص نشده ولی احتمال 14 جولای از همه قویتره.
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
به نظرم خوبه ولی بهترین نیست.
من میخواهم یک مک بوک پرو اپل بگیرم نظر شما در مورد این خرید چیست نوت بوک یا مک بوک دیگری توی همین حدود قیمت چی بگیرم بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)