تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 261 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان ابداً به ورژن جدید آپدیت نفرمایید. خیلی از فایلها را وقتی داری می بینی و خواستی مثلا ببری جلو دیگه نمی خونه. و بعد که دوباره خواستی از اول اجرا کنی اصلا دیگه نمی خونه تا خاموش روشنش کنی.و در کل خیلی از فرمتهایی که قبلا می خوند را نمی خونه. مشکل دیگه منوی option است که بعضی وقتها گیر میکنه و در ظاهر تغییرات زبان زیرنویس و نیز صدا را لحاظ نمی کنه. و بزرگترین مشکلش اینه که دیگه نتونستم به هیچ کدوم از فرمویر های قبلی update کنم!!! کاری که بارها کرده ام. در واقع هیچ فایل آپدیتی را دیگه نمی شناسه. رسیت کردم، از برق درآوردم ولی فایده ای نداشت. فقط امیدوارم آپدیت بعدی که بیاد بتونه اجرا شه.

آیا دوستان دیگه هم این مشکلات رو دارند ؟

---
    ممکنه دستگاه شما درست آپدیت نشده باشه . با همین ورژن اگه می تونید دوباره آپدیت کنید .

2. 2 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان ابداً به ورژن جدید آپدیت نفرمایید. خیلی از فایلها را وقتی داری می بینی و خواستی مثلا ببری جلو دیگه نمی خونه. و بعد که دوباره خواستی از اول اجرا کنی اصلا دیگه نمی خونه تا خاموش روشنش کنی.و در کل خیلی از فرمتهایی که قبلا می خوند را نمی خونه. مشکل دیگه منوی option است که بعضی وقتها گیر میکنه و در ظاهر تغییرات زبان زیرنویس و نیز صدا را لحاظ نمی کنه. و بزرگترین مشکلش اینه که دیگه نتونستم به هیچ کدوم از فرمویر های قبلی update کنم!!! کاری که بارها کرده ام. در واقع هیچ فایل آپدیتی را دیگه نمی شناسه. رسیت کردم، از برق درآوردم ولی فایده ای نداشت. فقط امیدوارم آپدیت بعدی که بیاد بتونه اجرا شه.
    دوست عزیز در این آدرس هم می تونی فرمویر مخصوص برای عوض کرن به فرمویر قدیمی رو پیدا کنی هم روش عوض کردن رو.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از aha0001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این ورژن مشکل داره برای من کلید option درست کار نمی کنه و برای تعویض زیر نویس و کانال صدا با مشکل مواجه میشم مهمترین نقطه قوتش حل شدن مشکل برایتنس منو هست که چیز مهمی نیست
    Last edited by reza_amir54321; 12-06-2011 at 00:17.

6. 3 کاربر از reza_amir54321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amamset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ری

14 سلام دوستان!

سلام دوستان!
    من با این دستگاه میتونم این فرمت ها رو تماشا کنم؟flv-DAT-mkv-VOB
    فقط کیفیت تصاویر برام مهمه!!!کیفیت در حد بلوری رو میتونه اجرا کنه؟
    اگه میتونه یه آدرس اینترنتی یا داخل شهر بهم بدین تا خریداری کنم!ممنون!!
    در ضمن من میخوام تا 1 ماه دیگه سینمابلوری بگیرم! به نظر شما این دستگاه رو بگیرم یا نه؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان!
    من با این دستگاه میتونم این فرمت ها رو تماشا کنم؟flv-DAT-mkv-VOB
    فقط کیفیت تصاویر برام مهمه!!!کیفیت در حد بلوری رو میتونه اجرا کنه؟
    اگه میتونه یه آدرس اینترنتی یا داخل شهر بهم بدین تا خریداری کنم!ممنون!!
    در ضمن من میخوام تا 1 ماه دیگه سینمابلوری بگیرم! به نظر شما این دستگاه رو بگیرم یا نه؟

خوب تلفیق کردن این دستگاه هم با سینمای خانگی قطعا بدون لطف نیست .
    در مورد فرمت های بالا که فرمودید FLV رو من تست نکردم ولی MKV , DAT , AVI ,.... رو به خوبی پخش می کنه
    البته روی WMV ها مشکل داره ، WMV ها رو هم پخش میکنه اما از Version 9 به بعد . ( اینطور که من شنیدم هیچ دستگاهی این فرمت رو به صورت کامل پخش نمیکنه )
    اما قطعا یکی از مزایایی که این دستگاه رو نسبت به Bluray Player متمایز میکنه ، قابلیت شبکه کردن اون هست. با این قابلیت شما به راحتی میتونید به آرشیو موزیک و عکس و فیلم ها تون دسترسی داشته باشید. هم به صورت Wifi هم به صورت LAN .
    فروشگاه چاره این محصول رو با گارانتی سازگار ارقام داره ، می تونید از این فروشگاه تهیه کنید . (اینترنتی)

مراجعه به یکی از نمایندگی های سازگار ارقام در شهر خود ، در صورت موجود بودن می تونید اون رو تهیه کنید ( حضوری )
    Last edited by M.AMIN-USA; 14-06-2011 at 07:59.

9. این کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این ورژن مشکل داره برای من کلید option درست کار نمی کنه و برای تعویض زیر نویس و کانال صدا با مشکل مواجه میشم مهمترین نقطه قوتش حل شدن مشکل برایتنس منو هست که چیز مهمی نیست
    بله تایید میشه !
    بعد از آپدیت به ورژن 1.05.04 وقتی که کلید option رو میزینم نوشته های زیر آیکون ها به سمت چپ تصویر منتقل شدند و نیمی از آنها معلوم نیستند چون بیرون از صفحه می روند . برای مواقعی که نیاز به تعویض صدا و زیر نویس هستید کمی مشکل ساز خواهد بود .
    به غیر از این موارد مشکل خاص دیگه ای به چشم نمی خوره

--- >< یک نکته برای دوستانی که فیلم هایی غیر از HD رو روی این دستگاه پخش میکنند ><-----
    مشکل تمام صفحه نشدن این فیلم ها که دوستان مجبور بودند با Zoom کردن مشکل رو تا حدی بر طرف کنند .
    برای فیلم هایی که Hd نیستند یا دقیقتر بگیم Aspect Ratio آنها به صورت 4:3 هست ، برای مشاهده به صورت تمام صفحه باید در قسمت Setting >> Audio/Video گزینه Widescreen را به Normal تغییر بدهید .
    البته در صورت تغییر این گزینه در موقع مشاهده فیلم هایی که به صورت 16:9 هستند یک نوار مشکی در بالا و پایین صفحه ظاهر میشود .
    امیدواریم در آپدیت های بعدی این امکان به صورت اتوماتیک وجود داشته باشد .

11. 2 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه دستگاه WD TV Live HD Media Player دارم! فریمورش همونی هست که تازه زیرنویس فارسی رو با "گچپژ" جدا نشون می داد!
    میخواستم ببینم فریموری اومده که مشکل زیرنویس رو حل کرده باشه؟ فریمور من واسه حدود 1 سال پیشه!

شاد باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه دستگاه WD TV Live HD Media Player دارم! فریمورش همونی هست که تازه زیرنویس فارسی رو با "گچپژ" جدا نشون می داد!
    میخواستم ببینم فریموری اومده که مشکل زیرنویس رو حل کرده باشه؟ فریمور من واسه حدود 1 سال پیشه!

شاد باشید
    بله عزیز مشکل زیرنویس حل شده شما این فریمور (wdtvlive_1.04.31)را بریزید زیرنویس درست میشه

14. این کاربر از saegheh67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلام دوستان...اگه یه فیلم خودش زیر نویس داشته باشه بعد من بخوام با یه زیرنویس فارسی جدا اون رو پخش کنم مشکلی تو این دستگاه ایجاد نمیشه؟کسی تست کرده این حالت رو؟(آخه ست تاپ باکس من وقتی فیلم خودش زیر نویس داشته باشه دیگه زیرنویس srt رو نشون نمیده)
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    مدلWD TV Live HD Media Playerدارای خروجی دی وی دیComponentسه فیش می باشد یا نه

17. این کاربر از 12890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •