آیا دوستان دیگه هم این مشکلات رو دارند ؟
---
ممکنه دستگاه شما درست آپدیت نشده باشه . با همین ورژن اگه می تونید دوباره آپدیت کنید .
آیا دوستان دیگه هم این مشکلات رو دارند ؟
---
ممکنه دستگاه شما درست آپدیت نشده باشه . با همین ورژن اگه می تونید دوباره آپدیت کنید .
دوست عزیز در این آدرس هم می تونی فرمویر مخصوص برای عوض کرن به فرمویر قدیمی رو پیدا کنی هم روش عوض کردن رو.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ورژن مشکل داره برای من کلید option درست کار نمی کنه و برای تعویض زیر نویس و کانال صدا با مشکل مواجه میشم مهمترین نقطه قوتش حل شدن مشکل برایتنس منو هست که چیز مهمی نیست
Last edited by reza_amir54321; 12-06-2011 at 00:17.
سلام دوستان!
من با این دستگاه میتونم این فرمت ها رو تماشا کنم؟flv-DAT-mkv-VOB
فقط کیفیت تصاویر برام مهمه!!!کیفیت در حد بلوری رو میتونه اجرا کنه؟
اگه میتونه یه آدرس اینترنتی یا داخل شهر بهم بدین تا خریداری کنم!ممنون!!
در ضمن من میخوام تا 1 ماه دیگه سینمابلوری بگیرم! به نظر شما این دستگاه رو بگیرم یا نه؟
خوب تلفیق کردن این دستگاه هم با سینمای خانگی قطعا بدون لطف نیست .
در مورد فرمت های بالا که فرمودید FLV رو من تست نکردم ولی MKV , DAT , AVI ,.... رو به خوبی پخش می کنه
البته روی WMV ها مشکل داره ، WMV ها رو هم پخش میکنه اما از Version 9 به بعد . ( اینطور که من شنیدم هیچ دستگاهی این فرمت رو به صورت کامل پخش نمیکنه )
اما قطعا یکی از مزایایی که این دستگاه رو نسبت به Bluray Player متمایز میکنه ، قابلیت شبکه کردن اون هست. با این قابلیت شما به راحتی میتونید به آرشیو موزیک و عکس و فیلم ها تون دسترسی داشته باشید. هم به صورت Wifi هم به صورت LAN .
فروشگاه چاره این محصول رو با گارانتی سازگار ارقام داره ، می تونید از این فروشگاه تهیه کنید . (اینترنتی)
مراجعه به یکی از نمایندگی های سازگار ارقام در شهر خود ، در صورت موجود بودن می تونید اون رو تهیه کنید ( حضوری )
Last edited by M.AMIN-USA; 14-06-2011 at 07:59.
بله تایید میشه !
بعد از آپدیت به ورژن 1.05.04 وقتی که کلید option رو میزینم نوشته های زیر آیکون ها به سمت چپ تصویر منتقل شدند و نیمی از آنها معلوم نیستند چون بیرون از صفحه می روند . برای مواقعی که نیاز به تعویض صدا و زیر نویس هستید کمی مشکل ساز خواهد بود .
به غیر از این موارد مشکل خاص دیگه ای به چشم نمی خوره
--- >< یک نکته برای دوستانی که فیلم هایی غیر از HD رو روی این دستگاه پخش میکنند ><-----
مشکل تمام صفحه نشدن این فیلم ها که دوستان مجبور بودند با Zoom کردن مشکل رو تا حدی بر طرف کنند .
برای فیلم هایی که Hd نیستند یا دقیقتر بگیم Aspect Ratio آنها به صورت 4:3 هست ، برای مشاهده به صورت تمام صفحه باید در قسمت Setting >> Audio/Video گزینه Widescreen را به Normal تغییر بدهید .
البته در صورت تغییر این گزینه در موقع مشاهده فیلم هایی که به صورت 16:9 هستند یک نوار مشکی در بالا و پایین صفحه ظاهر میشود .
امیدواریم در آپدیت های بعدی این امکان به صورت اتوماتیک وجود داشته باشد .
سلام
دوستان من یه دستگاه WD TV Live HD Media Player دارم! فریمورش همونی هست که تازه زیرنویس فارسی رو با "گچپژ" جدا نشون می داد!
میخواستم ببینم فریموری اومده که مشکل زیرنویس رو حل کرده باشه؟ فریمور من واسه حدود 1 سال پیشه!
شاد باشید![]()
بله عزیز مشکل زیرنویس حل شده شما این فریمور (wdtvlive_1.04.31)را بریزید زیرنویس درست میشه
سلام دوستان...اگه یه فیلم خودش زیر نویس داشته باشه بعد من بخوام با یه زیرنویس فارسی جدا اون رو پخش کنم مشکلی تو این دستگاه ایجاد نمیشه؟کسی تست کرده این حالت رو؟(آخه ست تاپ باکس من وقتی فیلم خودش زیر نویس داشته باشه دیگه زیرنویس srt رو نشون نمیده)
ممنون![]()
سلام دوستان
مدلWD TV Live HD Media Playerدارای خروجی دی وی دیComponentسه فیش می باشد یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)