ببینم شما پاک میکنی دوباره نصب میکنی دیگه؟! یا نه همینجوری دوباره اجرا میکنی فایل رو؟!ey baba ; (
hanouz keypad sare jashe . shayad moshkel az mane . kare khasi nabayad bokonam man
ببینم شما پاک میکنی دوباره نصب میکنی دیگه؟! یا نه همینجوری دوباره اجرا میکنی فایل رو؟!ey baba ; (
hanouz keypad sare jashe . shayad moshkel az mane . kare khasi nabayad bokonam man
سلام آخرین قیمت کوکی و استار با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟
gw525 اومده تو ایران؟ اگه اومده قیمتش چنده و چه فرقی با gw520 داره؟
Last edited by iman65_sh; 26-12-2009 at 05:49.
کوکی 145 با گارانتی، بدون گارانتی خبر ندارم.سلام آخرین قیمت کوکی و استار با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟
استار هم 155 با گارانتی، بدون گارانتی 145 حدودا....
ممنون (دکمه تشکر رو پیدا نکردم)
اگه کسی در مورد سوال دومم اطلاعی داره لطفا کمک کنه
فکر کنم کامل شده ی کوکیه
هاااااااا ؟ من دوباره رو همون قبلیه نصب میکنم . بعد ازم مییرسه که میخوام overwrite بشه؟ منم میگم ok . بعد مییرسه که میخوای تنظیمات قبلت مثل بوکمارک و ... به این یکی منتقل بشه ؟ منم میگم که اگه زحمتی نیس ،بعله و اونم منتقل میکنه. بعد که اجراش میکنم میبینم که کیید همچنان سر جاش هست
.
اگه بخوام یاک کنم که همه ی یسورد و بوکمارک و صفحه های ذخیره شدم مییرهو دوباره باید یه 1000 تومنی ییاده شیم تا مثل قبل شه
![]()
حواسم به به این سوال نبود، این گوشی فعلا تو ایران نیومده.....525 با 520 فرقی نداره...تفاوتش با کوکی توی صفحه کوچیکتر، کیبورد فیزیکی، نسل سوم بودن، داشتن پورت microUSB و در آخر هم اینترفیس ارتقاء یافته هست که امکاناتی مثل Live Square داره و همچنین مثل اینکه قابلیت دانلود تم براش هست....gw525 اومده تو ایران؟ اگه اومده قیمتش چنده و چه فرقی با gw520 داره؟
سلام
از گوشی دوستمون majid_sd2009 چه خبر ؟
درست شد واست ؟
20 بار این کار رو کردم ولی نشد
فقط آرم الجی میاد و یکم میمونه دوباره ریست میشه.
خوب کجا ببرم فلش کنن؟
حتما باید ببرم کامتل؟
آدرس مشهد رو نمیدونید کجاست؟
نه روزی 100 بار روشن خاموش میکنم نمیشه.
![]()
با سیلام...
میگم نمیشه برای مخاطب ها عکسی چیزی گذاشت؟..........
من هرچی تلاش کردم چیزی پبدا نکردم..........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)