تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 334 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

Last edited by captainpersian; 19-07-2011 at 08:09.

2. 6 کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان عزیز

چرا و قتی ماشین تحویل می گیرید دیگه مارو تحویل نمیگیرید.در مورد سواری خودرو معایب و مزایا بیشتر بگید
    ممنون
    1-احتمالاصحبت بالا شامل من نمیشه
    2- چهار شنبه 22/ 4/90 رفتم برای سرویس اولیه 1000 کیلومتر که راهم ندادند درنتیجه مجبور شدم برای 29/4/90 وقت اینترنتی بگیرم.
    3-از چهار شنبه گاهی اوقات وقتی ترمز میگیرم بعدش از کولر بوی سوختگی لنت (شبیه پارچه سوخته) می اید.
    4- دنده 3 به 2 هم صدای شبیه بکسوبات تسمه میاید.
    5-ایرادهای همگانی مثل صدای کمک و نچسبیدن زه بغل و بسته نشدن درهای عقب و .......سر جای خودش است که امیدوارم چهارشنبه درست شوند.

4. 3 کاربر از tiba- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

28/4/1390 1100

بروز نقص فنی در سیستم ترمز پراید و تیبا

پرشین خودرو: سیستم ترمز خودروهای خانواده پراید روی پلت‌فرم ایكس100 و تیبا دچار نقص فنی شده‌است

به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، ترمز خودرو جزو سیستم‌های فوق‌ ایمنی است و كوچك‌ترین اشكالی در كارآیی آن می‌تواند به حوادث مرگبار منجر شود. ظاهرا سایپا به تازگی اقدام به انتشار فراخوان برای اصلاح یك قطعه خاص در سیستم ترمز خودروهای تولید شده روی پلت فرم ایكس100 و تیبا كرده‌ است.
    طبق گزارش‌های رسیده، محصولات تولید شده در فاصله روزهای 21 اردیبهشت تا 16 تیر ماه امسال دچار نقص فنی در سیستم ترمز هستند. علت این نقص فنی نیز جایگزین كردن یك قطعه داخلی‌سازی شده به نام "اورینگ" یا "واشر پمپ ترمز" ذكر شده كه بسیار زودتر از آنچه در استاندارد آن آمده دچار خوردگی می‌شود و در نتیجه روغن ترمز نشت می‌كند. نشت روغن ترمز باعث می‌شود كارآیی ترمز از بین برود و امكان كنترل آن وجود نداشته باشد.
    اگرچه به عقیده برخی از كارشناسان، فراخوان از خودروها امروزه در جهان یك امر عادی محسوب می‌شود كه در مورد همه خودروسازان رخ می‌دهد، اما اعلام فراخوان در ایران معمولا به صورت غیر رسمی انجام می‌شود. نمونه آن نیز آتش‌سوزی خودروهای پژو405 در گذشته بود كه ایران‌خودرو در ابتدا برای اعلام فراخوان مقاومت نشان می‌داد. اكنون فراخوان سایپا نیز چنین وضعیتی دارد و این موضوع
    تنها به نمایندگی‌های مجاز این شركت ابلاغ شده است.
    عدم اطلاع‌رسانی عمومی نسبت به مشكل فوق در محصولات سایپا موجب شده كه مالكان محصولات این شركت به صورت اتفاقی و هنگامی كه برای رفع سایر عیوب به نمایندگی‌ها مراجعه می‌كنند، از این مشكل باخبر شده و نسبت به رفع آن اقدام كنند؛ در غیر این صورت سایر مالكان خودرو كه به نمایندگی‌ها مراجعه نكرده‌اند، از نقص فنی در سیستم ترمز خودرو خود خبر ندارند.
    پیگیری‌ها حاكی از آن است كه در حال حاضر قطعه‌ای (واشر پمپ ترمز) كه موجب نقص در سیستم ترمز محصولات پراید (پلت‌فرم ایكس100) و تیبا شده، در نمایندگی‌های خدمات پس از فروش هم كم‌یاب است.
    به گفته مشتریان مراجعه كننده به نمایندگی‌های سایپا، قطعه مورد فراخوان در نمایندگی‌ها موجود نیستند و تامین دیرهنگام قطعه مورد نظر در شبكه خدمات پس از فروش موجب كند شدن روند كنترل بحران ناشی از آن شده است

7. 3 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام-من یه تیبای تخویل فوری ثبت نام کردمواولش قرار بود 30 رئزه بگیرم ولی 3 روزه تحویل دادنوحلا که آوردم خونه فهمیدم گاز کولرش بخاطر نشتی تمام شده.نمایندگی میگه به ما ربطی ندارهولطفا بگید من باید چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من یکیشو گرفتم ولی گاز کولرش نشتی داره اصن کار نمیدهواعصابم خورد شده آخه 4 روزه گرفتمش

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    دیروز یه بنده خدا که از تحویلی های تیبا بود رو دیدم
    بنده خدا تا گفتم میشه چند دقیقه باهاتون صحبت کنم با اینکه ماشینشو روشن کرده بود خاموش کرد و پیاده شد و خیلی خوش برخورد وخوب بود
    خلاصه صحبتامو باهاش براتون مینویسم.
    امیدوارم برا شما هم قابل استفاده باشه
    از ثبت نامی های قدیم و سری اول بود و البته گفت برام حدود 8 تومن ماشین در اومده
    و البته گفت که ماشینم ایربگ نداره
    ازش سوال کردم چه قدر راه رفتی باهاش
    حدود 2500 کیلومتر رفته بود
    گفت یکی از آشناهامونم گرفته
    و باهاش دور ایران از شمال تا سیستان تا همدان و بندر عباس و ... رو گشته و البته نکته ی جالبی که گفت این بود که ازون اشناشون نقل قول کرد که 2 ماشینه سفر کردن و ال 90 و تیبا رو با هم سفر کردن
    از مصرف سوخت میگفت که گفت در سفری که داشتن مقایسه که کرده بودن ال 90 این طور که میگفت فقط در جاده راه رفته بوده
    و تیبا در شهر هم باهاش رفتن و مسیرای شهرو با تیبا رفتن
    اما در نهایت کل سوخت مصرفیشون برای تیبا میگفت حدود 40 لیتر کمتر از ال 90 بنزین زدن.
    و البته نقل قول میکرد از آشناشون
    گفتم خوب ماشین خودتون 100 چند میسوزه؟
    گفت من که از مصرفش خیلی راضی هستم.
    من و خانواده همیشه کولر روشن داریبم و بی کولر نیست ماشین هیچ وقت الان.
    و حدود 100 6 6.5 میسوزه.
    و البته باز نقل قول میکرد که اون آشناشون گفته مصرف ماشینش 100 5.5 تا 6 بوده .
    در کل چیزی که خیلی توجهمو جذب کرد همین صحبتش بود و اینکه شدیدا از مصرفش راضی بود.
    گفت قبلا پراید داشتم.
    راستی چیزی که باعث شد ازش بخوام بیاد و چند سوال ازش بپرسم لاستیکاش بود
    لاستیکاشو عوض کرده بود و یکی از همون لاستیکای پیشنهادی من رو گذاشته بود
    و شمارش این بود:"
    185/65/13 و اینجا هم بهم باز هم ثابت شد که اون رنج ها که حساب کردم روی تیبا در عمل هم روی ماشینی که2500 تا کار کرده بوده هم تست شده بود و همه چی همون طور که حساب کرده بودم حساب شده بود.
    لاستیکش هانکوک بود ضمنا.
    ازش پرسیدم چه طور شما لاستیکو عوض کردین؟
    گفت لاستیکی که روش بود کویر بود.قبلا روی پراید گذاشته بودم
    بد نبود.اما چون با این میخواستم سفر بیشتر برم گفتم لاستیک بهتری بذارم.
    به توصیه فرد فروشنده این شماره رو گذاشتم.
    از نظر ظاهر که بخوام بگم همین 1 سانت عریض تر شدن لاستیک نمای بهتری داده بود به ماشینش
    و 100 البته که این مساله باعث بهبود عملکرد ترمز و پایداری و نرمی خودروخواهد شد.
    در ظاهر مشخص نبود اما طبق حسابی که من قبلا براتون نوشته بودم
    این لاستیک نسبت به لاستیک اول تنها 2 میلی متر باعث میشه ارتفاع بیاد پایین
    و البته 4 میلی متر و حدود نیم سانت اون فضای بالای لاستیک افزایش پیدا میکنه.
    که البته با توجه به اینکه فقط این سایز از نظر تغییر ارتفاع و مابقی شاخص ها فقط چند دهم درصد با لاستیک اول تفاوت داره کاملا در رنج استاندارد هست و کاملا همه ی سیستم های خودرو باهاش هماهنگن.
    از ظاهر که چیزایی که من نوشتم برداشت نمیشد ولی اگه دقیق بخواین اندازه بگیرین متوجه میشیم که 2 میل ارتفاع اومده پایین که با توجه به اینکه ذاتا تیبا ارتفاعش بالاست این 2 میلی متر هیچ مشکلی پیش نمیاره
    اما در مورد ریو چون ذاتا خودرو کم ارتفاع هست این لاستیک براش پیشنهاد نمیشه چون همین 2 میلم که کم کنه باز بدتر میکنه وضعیتشو
    به نظر من در نهایت با توجه به جمیع جهات که دیروزم این مورد رو دیدم گزینه های پیشنهادیم برای تیبا به شرح زیر اصلاح میشن:
    175/70/13 تویو/ هانکوک کره :سایز استاندارد خود ماشین
    185/65/13 :ویژگی ها:2 میلی متر کم شدن ارتفاع.4 میلی متر و حدود نیم سانت که خیلی نیست کاهش قطر لاستیک نسبت به لاستیک تیبا که حدود 0.4 درصد تغییر رو ایجاد میکنه که خیلی خیلی ناچیزه.و در تموم کمپانی ها تا 2.5 درصد تغییر رو رنج استاندارد میدونن.
    بقیه ویژگی ها:افزایش شتاب اولیه خودرو نسبت به لاستیک خود تیبا.افزایش پایداری در پیچ ها/بهبود عملکرد ترمز/
    185/70/13 (دیگه الان در مقابل گزینه های بالا اینو در مرتبه سوم میدونم)
    ویژگی ها:
    افزایش پایداری و بهبود ترمز در اینجا هم صادقه.
    بهبود ترمز هم همچنین
    افزایش 1.4 سانتی متر قطر لاستیک در مقایسه با لاستیک خود تیبا.و اقزایش ارتفاع 7 میلی متری.
    یعنی تغییر 2.4 درصد برای لاستیک که هرچند که در رنج استاندارد هست.
    اما دیگه لب مرز 2.5 درصد هست تقریبا.
    از طرفی هم چون ذاتا تیبا ماشین بالایی هست دیگه باز بخواد 7 میل بالا بره همچین جالب به نظرم نشه....
    موارد دیگه:کاهش نامحسوس شتاب اولیه نسبت به لاستیک خود تیبا.

از نظر ظاهر هم به نظرم خیلی ماشین دیروزی خوب اومد.
    گفتم براتون بنویسم
    امیدوارم مفید بوده باشه
    راستی از ماشینش راضی بود فقط گفت یه مشکلی بخاریش داشته که موقع استارت باد گرم میزنه و بعد قطع میشه که گفتن باید عوضش کنن یه قطعه رو
    و دیگه هیچ مشکلی نداشته
    Last edited by TIBA-NAVID; 19-07-2011 at 18:08.

11. 3 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cheelia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست گرامی ali1323

اگه میشه تعداد و مضمونهای فراخوان تیبا رو گردآوری کنید یا شماره پستهای ارسالی خودتون رو بنویسید تا بقیه دوستان هم مطلع بشن
    از جمله فراخوان صدای موتور و اگزوز و تعویض تسمه دینام و حالا سیستم تر مز و .....شاید درآینده کل ماشین !!

13. این کاربر از cheelia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام-من یه تیبای تخویل فوری ثبت نام کردمواولش قرار بود 30 رئزه بگیرم ولی 3 روزه تحویل دادنوحلا که آوردم خونه فهمیدم گاز کولرش بخاطر نشتی تمام شده.نمایندگی میگه به ما ربطی ندارهولطفا بگید من باید چیکار کنم؟
    ضمن خوش امد به جنابعالي اگه كارت نارنجي را داري تو تهران به 1817 زنگ بزن و در شهرهاي ديگه به 09655 زنگ بزن و يا به تعميرگاهاي مجاز مراجعه كن. البته اگه مثل من نگويند برو اينترنتي نوبت بگير. درضمن ده تا پست اولت با تاخير منعكس ميشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عجبا
    مردم یه زمانی 2 3 سال تو نوبت میموندن
    حالا شما به جای 30 روز 3 روزه گرفتین؟؟؟/
    پس ما که تو تیر باید میدادن و الان که 28 هست احتمالا امروز فردا میدن زیادم نباید خوشحال باشیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •