خاک تو سر 97 کنن این ان8 هنوز نیومده تاپیکش رسیده به 198 صفحه ولی این گوشی الان یه سال اومده به زور خودشه رسونده به 175 صفحه. حالا خدا کنه نوکیا بعد اومدن ان8 یه فیرم ور جدید بده واسش .
خاک تو سر 97 کنن این ان8 هنوز نیومده تاپیکش رسیده به 198 صفحه ولی این گوشی الان یه سال اومده به زور خودشه رسونده به 175 صفحه. حالا خدا کنه نوکیا بعد اومدن ان8 یه فیرم ور جدید بده واسش .
دوستان یه سوال دارم آیا ان97 مثل 5800وقتی براش پیام یا تماس بی پاسخ میاد دکمه سفیدش چشمک میزنه مثل تنفس؟
سلام.
گوشی تو حالت معمولی هر 9 ثانیه یه بار دکمه ی منوش یه چشمک می زنه . ولی وقتی میس داری گوشی هر 9 ثانیه به جای یه چشمک دوتا چشمک پشت سر هم میزنه ( تو حالت معمولی نفس می کشه ولی وقتی میس یا پیامی چیزی داری گوشی نفس نفس می زنه .)
میشه تنظیمش کرد
در حالت معمولی غیر فعاله
ببخشید یه سوال دیگهوقتی با 5800فیلم برداری میکنم توی فلاشش یه چراغ قرمز روشن میشه توی ان 97 هم این شکله؟
![]()
------------------
Last edited by MTM 1; 06-10-2010 at 14:06.
آقا این Lock Code گوشی وقتی میخوای پسورد وارد کنی کد نشون میده که خیلی ذاقارته . راهی هست که نشون نده و به صورت ***** نشون بده ؟
من که هرچی گشتم تنظیمی تو گوشی پیدا نکردم !
اگه موقع فیلم برداری فلاشت روشن باشه فقط نور فلاش هست (نور سفید led)
اگرم فلاشت خاموش باشه به جای نور سفید یه نور طقریبا ظعیف قرمز روشن میشه منم نمیدونم دلیلش چیه؟ شاید به این خاطر که معلوم باشه شما دارین فیلم میگیرین و نتونین مخفیانه فیلم بگیرین.
بله تو n97 هماین شکلیه.ولی با -- میشه اون چراغو خاموش کرد.
ولی به نظر من اگه روشن باشه قشنگ تره هرچند دیگه نمیتونی یواشکی فیلم بگیری
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
دوستان لطفا یکی جواب بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)